Majklos003 Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Ahoj, mam problem. Pokud stojim s Fabkou na mistě, radio mi hraje v pohodě. Ale jakmile se rozjedu, tak začne se ztracet signal, začne to chrčet atd. Nevíte někdo co s tim ? Ruší to tam něco ? Radio mam Pioneer DEH2200UB. Díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Treba namontovat fantomove napajanie anteny!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 ...ano...pokud tam při instalaci rádia zapoměli na napájení ant. tak toto může být ten problém.Demontuj rádio a na ant. kabelu by mělo být něco podobného... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/124-3-antenni-napajece/5/764-ISO-DIN-ant-napajec ...pokud tam napaječ bude tak je problém v samotné anténě kde zoxiduje tištěný spoj ant. zesilovače.Pak je potřeba anténu vyměnit http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/130-3-anteny/5/348-stresni-antena-se-zesilovacem-Skoda-VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majklos003 Vloženo 3. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Díky moc kluci, koukal jsem a není to tam. Objednám to a snad to už bude OK. Ještě jednou díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Aj ja mam otazku ohladom prijmu, mam origo radio, takze napajanie zosilnovaca by malo byt po stredovom kabli, ale zda sa mi, ze mam zly prijem stanic... ako zistim (premieram), ze je antena zaoxidovana.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Že máš originál rádio Škoda, to ešte neznamená, že je nakódované tak, že po kábli ide napájanie 12V na zosilovač. Vytiahni rádio, nechaj ho zapojené, len vytiahni anténny kábel a zmeraj merákom na výstupe z antény rádia, či tam máš 12 voltov. Ak nie, treba nakódovať,alebo urobiť napájanie antény cez obyčajný kondík cca 12 pF. Ak napájanie je, treba hľadať chybu v anténe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Ano ano, to je pravda, ale radio je tam original od vyroby, menene nebolo, tak predpokladam, ze to z fabriky vyslo s nakodovanym napajanim zosilnovaca. Aj tak to ale vyskusam... Otazka moja ale znela, ako mam hladat chybu v antene, resp. ako zistim, ze antena je zla... Kazdopadne dakujem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Ak má anténa napájanie, čo zistíš priamo na anténe, (rozobrať zadnú časť strechovice a tam je kábel s konektorom na anténu), nielen na výstupe z rádia, je vadná anténa. Tak treba kúpiť novú. Pôvodnú neopravíš asi sám....ak nie si slaboprúdár s merákmi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 OK, odmeram teda tych 12V priamo na antene, musim to otvorit.... praveze som elektrikar, tak som chcel vediet, ako to presne identifikovat, aby som vedel, ze antena je zla ... Opravovat by som ju aj tak neopravoval, kupil by som novu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majklos003 Vloženo 6. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Zdarec chlapy, tak jsem tam dneska dal ten kablik co jste mi radili a chcrčí to stejně pořád takže ještě zkusim vyměnit celou antenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 A napojil si ten kablik na spinanych 12V na vystupe z radia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majklos003 Vloženo 6. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 napojil jsem ho na žlutej co mi vede do radia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Takto ho mas napajany stale a tak by to nemalo byt... ma byt na modrom, pin c.5 .... Aj tak budes musiet asi vymenit aj tu antenu... lebo by to malo fungovat aj tak, ako to mas teraz napojene.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ree Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Zdravím Vás Mám radio sony cdx-gt212 a tiež potrebujem fantomove napajanie anteny, len neviem aké či ISO-ISO alebo ISO-DIN... Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 cawko, nepisie na ake auto, ale asi na fabiu, potrebujes ISO-DIN... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ree Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 jenal dikes Ano mám F1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ree Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 Kúpil som auto-anténny zosilovač. http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=1267&id_tovar=17062&ukaz=detail&hlzaradenie=1 Urobil som to ako je tu popísané, ale že by sa zlepšil príjem nemôžem povedať A rádio mám http://www.alza.sk/autoradio-sony-cdx-gt212-d69566.htm?IDP=1834 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 nechapem, preco si kupil DIN-DIN, ked vo fabii je koncovka na antene ISO... zmeraj napatie na tom modrom kabliku voci kostre, malo by tam byt pri zapnutom radiu 12V a pri vypnutom zase 0V. Ja najednoduchsie skusam funkcnost antenneho napajania a zosilnovaca tak, ze dam "ladenie" na radiu bez zapnuteho napajaca (odpojeny modry kablik) a malo by najst menej stanic, ako ked ho napojis... ak nie je rozdiel, treba hladat chybu v antene.... teda zosilnovac anteny... aj ten zvykne odist... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ree Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 Jenal iný ako ten nemali, ale dal k tomu aj redukciu takže to pasuje. A rádio bez toho fantoma naladilo menej staníc napr. Europu2 som pred tým môhol len snívať. Ešte ma napadlo vymeniť rádio bo Sony už nie je to čo bývalo A ešte ten kolík čo ide do rádia ( s toho fantoma ) to tienenie som musel olepiť páskou a až tak zasunúť do rádia bo niečo rušilo, nedalo sa čisto naladiť stanice je to normálne? Teraz to ide lepšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 ak je to tak, tak je vsetko zapojene dobre a aj funguje... mal som jedno autoradio sony a to chytalo celkom dobre stanice, tak neviem ako toto nove..., samozrejme v meste je to ine ako mimo mesta.... kazdopadne najlepsie na tom s citlivostou tunerov by mali byt kenwoody.... neviem si predstavit takto popisane, co si olepil paskou, ale ak ti to funguje, tak je dobre... kazdopadne spoje musia byt 100 percentne, teda kostra a stredovy vodic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ree Vloženo 10. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 Jenal dík. Sorry, že až teraz odpisujem. Tak chyba odstránená, chybná bola tá redukcia čo ide do rádia, vymenená za novú a rádio fachčí aj bez fantoma asi sa nejako pose... pri výmene origo-rádia. Ozaj ešte čo hovoríš na to to pioneer http://www.mall.sk/autoradia-cd/pioneer-deh-1400ub?v=501525 teraz je v NAY-ku za nejakých 52€ ide mi o to, že má USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 nz, podla parametrov mu nic nechyba... jedine, co by mi vadilo vo fabii je to cervene podsvietenie.... za tu ceny by som ho bral hned... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ree Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Dík Jenal. To rádio v Nay-ku mali, ale za 79,90€ vraj chyba na strane distributora letákov tak som sa prešiel zbytočne. No nič nechám to zatial tak stanice už idú super, šlo mi len o to USB a za tú cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ree Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Ináč je aj zo zeleným podsvietením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
birko2 Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 (editace) cawko, nepisie na ake auto, ale asi na fabiu, potrebujes ISO-DIN... Zdravím!Chcem sa opytat,kde sa napaja ten modry kablik? http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/124-3-antenni-napajece/5/764-ISO-DIN-ant-napajec Editováno: 18. Říjen 2012, autor: birko2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.