Ondrero Vloženo 28. Říjen 2013 Autor Vloženo 28. Říjen 2013 Bohužel na to to nebylo stavěný. Je to jen na výstavu. Když někdo slepí model letadla, tak taky nemůže smutnit že se neprolétne Citovat
Ondrero Vloženo 31. Říjen 2013 Autor Vloženo 31. Říjen 2013 Tak a Bábuš je co se týče výroby 100% ready. Už mám v plánu jen poladit ten hnusnej plastovej kryt zapalovaní.Na to ale postačí kudla a barva. Citovat
Ondrero Vloženo 4. Prosinec 2013 Autor Vloženo 4. Prosinec 2013 Téměř hotovo http://ondrero.rajce.idnes.cz/Babetta-Beretta-Cafe_Racer#DSC_0161.jpg Citovat
jozzi Vloženo 5. Prosinec 2013 Vloženo 5. Prosinec 2013 Jyndruś maš to super , a ještě dodatečně vše nej k svatku Citovat
Ondrero Vloženo 5. Prosinec 2013 Autor Vloženo 5. Prosinec 2013 Díky moc hoši Ještě tedy budu na popud veřejného mínění vymýšlet blatníky a světla Citovat
Ondrero Vloženo 2. Únor 2014 Autor Vloženo 2. Únor 2014 Přidané foto dokončené elektriky a vedení paliva. Už mi chybí jen editovat páčku na kohoutku a nějakou pěknou koncovku na sytič. http://ondrero.rajce.idnes.cz/Babetta-Beretta-Cafe_Racer/ Citovat
Ondrero Vloženo 2. Únor 2014 Autor Vloženo 2. Únor 2014 Jojo a od 6-9 března je k vidění na výstavě Bohemia custom bike v Holešovicích Citovat
ASPIRE Vloženo 2. Únor 2014 Vloženo 2. Únor 2014 No živo to vidět musí být krása, ale ta dálka od mého bydliště uz né. Citovat
Ondrero Vloženo 6. Únor 2014 Autor Vloženo 6. Únor 2014 60 šroubků.... 60 duralových zlatě eloxovaných imbusáků o různých délkách a průměrech. Taková porce by mi měla přijít příští týden. To je už jen takový zlatý hřeb na konec. Protože někde mám oceláky ve zlatém pozinku, někde modrý pozink, na motoru dokonce staré šrouby na šroubovák Plus snížení váhy o pár gramů Jsou to jen detaily, ale ty rozhodují o celku... Citovat
Ondrero Vloženo 7. Únor 2014 Autor Vloženo 7. Únor 2014 Objednány new výpletové dráty....budou se komaxiovat. Ty orezliny stříknuté sprejem fakt néééé A nové hliníkové ráfky. Simson-předek a MZ-zadek. Ty otloukánky co tam mám, musí pryč Citovat
Voice Vloženo 8. Únor 2014 Vloženo 8. Únor 2014 A neuděláš rovnou i nové náboje? Ať to není na těch bubnovkách. Pak by to bylo dokonalé. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.