tomson1 Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Chlapi,měnil už někdo přepínač na pouštění světel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Z důvodu poruchy?To ne!Proč se ptáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 8. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 zjistil jsem večer,že na tom knoflíku je sedřená barva a svítí to v tom místě zeleně. Je to příšerné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Možná trošíčku pozdě, ale mám doma jeden náhradní, kdyby byl zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 tomson - ale vymieňa sa to fest ľahko. Zatlačíš ten ovládač vo vypnutom stave dovnútra a pootočíš v smere hodinových ručičiek a ťaháš. Easy. Možno ti to pomôže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 tomson - ale vymieňa sa to fest ľahko. Zatlačíš ten ovládač vo vypnutom stave dovnútra a pootočíš v smere hodinových ručičiek a ťaháš. Easy. Možno ti to pomôže. jj, vytáhnout půjde v poloze kolmo vzhůru (myslím obrysovky) el Sí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Tak tak, kolmo hore. Akurát ja tam mám automatické svietenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 AHOJ. Potřebuju koupit spínač světel 4 polohoví se simbolem tunel na OIIr.v. 08. našel jsem jich několik, ale každý má jiné číslo. Je v nich nějaký rozdíl nebo jsou všechny stejné. 1Z0941431J 1Z0941431E 3X1 1Z0941431C 3X1 1Z0941431G 3X1 1Z0941431A VŠECHNY JSOU SE SIMBOLEM TUNEL, NEBO AUTO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 1Z0941431J tohle by mělo být na FACELIFT M2009+ 1Z0941431C 3X1, 1Z0941431G 3X1 tyhle by měly být stejný, tedy vzájemné náhrady po nějaké těžko říct inovaci 1Z0941431, 1Z0941431A, 1Z0941431E 3X1 tyhle by měly být stejný, tedy vzájemné náhrady po nějaké těžko říct inovaci Ale jestli jsou jinak zaměnitelný se symbolem TUNEL a AUTO, tak to by mě taky zajímalo, ale řekl bych, že ano. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda.R Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Objednal jsem si nový spínač světel náhradou za můj ošoupaný, bohužel jsem zjistil, že každý má jiný konektor, neexistuje nějaká redukce? Mám 02, r.v.2005, v eshopu kde jsem objednával uváděli O2 od 2004 vejš. Měl jsem ten pogumovaný, nový je celý plastový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Redukcia neexistuje. Treba skusit prehodit poskodene diely alebo vymenit spinac svetiel sa spravny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda.R Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 A ten který jsem koupil - poslední foto je asi na O2 po faceliftu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Ten novy spinac svetiel je pre OC1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda.R Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Ještě dotaz, pokud si koupím spínaž kde je navíc poloha auto, budou se mě světla zapínat automaticky při nastartování a zas vypínat když to nechám v této poloze? Nebo to není jen o výměně vypínače... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 (editace) Na to aby se ti světla automaticky zapínala a vypínala klíčkem nepotřebuješ vypínač s tunelem/auto. Je to jen o nakódování. Editováno: 9. Červen 2012, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Řeším výměnu také, ale nemohu přijít na to, jak to vyškubnout a nic nikde neodřít...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Vypínač v poloze 0. zatlačit ovladač směrem do palubní desky a otočit do prava. Ovladač se v téhle poloze zajistí a vypínač odjistí. Pak už jen vytáhnout ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 15. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 Paráda, děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Auric Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Zdravím všechny, pořídil jsem si ovladač světel s pozicí AUTO (tunel light) v chromovém provedení ze Superba II. Bohužel tento ovladač je funkční, ale je jinak proĺisován, takže nepasuje tak skvěle jak by měl do O2 facelift. Otázka zní jestli se do O2 dělal tento ovladač v provedení chrom nebo jen obyč. Pokud ano prosím o číslo dílu. Koupil bych i použitý, kdyby někdo měl. Popřípadě bych tu měl na prodej obyč ovladač a chrom ovladač ze Supa II. Díky všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 myslíš toto http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=240&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29|Sv%C4%9Btla%20a%20%C5%BE%C3%A1rovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Není skladem a navíc patnácet za takovou hovadinu je fakt dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Tolik stoji ale muzu se poohlednout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Mohl bych se zeptat kdes ten spinač sehnal ?? teda pokud jsi ho sehnal nekde levně novy nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Nasel jsem tento navod : V podstatě výměna spočívá jen v úpravě vrchního kroužku se znaky, ten je tvarově odlišný a tak se musí na superbáckým přestřihnout, z Octavie upravit zespoda hrany kroužek přichytit usadit a je . Jen opatrně přetáhnout přes ovladač. Zapojení je stejné. Vzal jsem původní přepínač z OII a sundal z něj kroužek co jsou na něm vyznačeny symboly, uchycený je pouze plastovými hačky. Takže vycvaknete a nepoškozené dáte stranou. Pak vezmete ovladač ze Superba II, to je ten v tom černo-chromovém rámečku na fotografii a vycvaknete si ho ven i s kroužkem symbolů. Teď je potřeba kroužek se symboly sundat, nejlépe ho střihnout štípačkami, ale pozor aby jste si nepoškodili nový chromový ovladač. Jakmile ho máte sundaný tak bude potřeba upravit ten kroužek se symboly z Octavia II tak aby šel napasoval do nového ovladače. Musíte ho zastřihat aby byl v rovině tak jak na fotografii ze Superba II a vyfocený naruby. Zůstane jen ten rozdíl že v tom upraveném z Octavia II bude tak 1 cm zub a ten je potřeba aby se kroužek z Octavia II dostal na ovladač ze Superba II. V tom místě ho kapku silou přetáhnete přes ovladač a je na svém místě. Zbývá dořešit uchycení kroužku protože nesedí do plastových zácvaků ale to je hračka já zvolil dva šroubečky a přitavení v horní části.Pak už jen nasadit kabel od přívodu a zacvaknout:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.