PROCHY603 Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 (editace) Skrabance na skle sa daju aj vylestit. Pouziva sa na to oxid ceria. LINK: http://www.aryo.sk/c...-lestenie-skla/ Editováno: 26. Červenec 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Čelní sklo a sklo v paneláku bude asi stejný, že? Až se k tomu dostanu, tak to zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 drobná rýha se vyleštit dá, ale pokud je jich víc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Když mi svítí sluníčko proti autu, tak vidím spíš jen škrábance než silnici takže to chce spíš celý nový sklo, jen jsem to zkusil jestli někdo nemá nějáký jiný nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Pripojistit a nasledne vymenit, asi nejlevnejsi varianta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 LINK: http://translate.google.sk/translate?hl=sk&langpair=en|sk&u=http://www.glasspolish.ie/services/windshield-repairs/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Připojistit, vyměnit, popř. jen vyměnit ten zážitek za to stojí, absolvováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareczekh Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Zdravím.. Mám takovej dotaz - kolik stojí čelní sklo + jeho výměna na FABII I Combi (2002) ? cca. Mojí chybou jsem si ho praskl, od zrcátka.. Sundal jsem ho, a pak jsem ho tam tlačil, a mi prasklo sklo :-/ .. Okna pojištěné nemám, takže to cálnu hold sám no. Díky za odpovědi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baraba13 Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Zdar.Prosím tě co jsi sundaval? Jinak mě to platila pojišťovna ale sklo PILKINGTON stálo 3.200Kč nevím kolik práce.Ale myslím že vše bys zvládnul udělat v garáži.Odříznout staré sklo,začistit dosedací plochy pro nové,nanést tmel a okno založit-toto určo ne sám,ve dvou se to líp dělá.Vyzkoušet jestli ti kolem skla nezatéká,24 hodin nejezdit a pak hurá do ulic.Jo a připojistit skla .Nebo aspoň čelní.Pokud se na to necítíš tak do servisu nebo šikovnej garážník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baraba13 Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Zdar.Prosím tě co jsi sundaval? Jinak mě to platila pojišťovna ale sklo PILKINGTON stálo 3.200Kč nevím kolik práce.Ale myslím že vše bys zvládnul udělat v garáži.Odříznout staré sklo,začistit dosedací plochy pro nové,nanést tmel a okno založit-toto určo ne sám,ve dvou se to líp dělá.Vyzkoušet jestli ti kolem skla nezatéká,24 hodin nejezdit a pak hurá do ulic.Jo a připojistit skla .Nebo aspoň čelní.Pokud se na to necítíš tak do servisu nebo šikovnej garážník. Jo našel jsem i fakturu tak ta cena 3.200,- byla konečná tzn. i s prací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Mareczku, kontaktuj tady na fóru uživatele "Žralok" - dělá MOBILNÍ servis skel a fólií na ně, určitě pokud by to bylo na něj daleko, věděl by na koho se obrátit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berki1 Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Ahoj všem. Plánuji koupit antiradar a všude se píše aby se zkontrolovalo jestli není na autě, determální, atermální, pokovený, antireflexní sklo. Můžete mi poradit jaké tam je? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 skús napísať tomuto členovi fóra http://forum.skodahome.cz/user/452-zralok/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Na Fábii I žádné takové sklo není. Jsou jen čirá a pak tónované do zelena. Takže si antiradar kup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HasičČR Vloženo 17. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2018 Ahoj všem, koupil jsem Fabii 1 Combi 2003 a předchozí majitelka byla tak chytrá, že stírala kovovým koncem stěrače (posunutá gumička) a na čelním skle je poměrně široký škrábanec po celém polokruhu, který stěrač opisuje. Dá se to nějak vyleštit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 Technologie na broušení a leštění skla je,ale je to dost drahé. Lepší je vyměnit celé sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.