Luděk 1 Vloženo 12. Červen 2012 Vloženo 12. Červen 2012 Zdravím všechny, prosím Vás, nemáte někdo zkušenosti, nebo nějaké poznatky se zavěšením motoru na pravé straně motoru? Jedná se mi o to, že z motorového prostoru se ozývá divné povrzávání a při jízdě je to silnější. Nasimulovat se to dá při zařazené rychlosti a dobrždění na některý vyšší kvalt. Podotýkám, že silentbloky ramen jsou nové, stejně jako gumy stabilizátoru + kosti. Silentbloky reakční vzpěry jsou OK, a silentblok na převodovce také. V celém fóru jsem to nenašel, tak proto toto téma zakládám. V servisu nic nenašli nic a vzhledem k tomu, že toto zavěšení na pravé straně je údajně plynokapalinové a je hodně drahé, zjišťuji informace kde se dá. V minulosti jsem někde na netu četl, že údajně W používalo nějaké mazivo, které se aplikovalo na gumové části zavěšení motorů. Neví někdo o co šlo? Nemá někdo fotky tohoto zavěšení v rozebraném stavu? Za náměty a postřehy děkuji. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.