jarysek Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Ahoj koupil sem si Octavii 2 r.v 2007 s dual klimou... kdyz pridu tak po 1 dnu k autu a chci si pustit klimu tak nefunguje.. ale rozbehne se tak po 20min (jak kdy) nevim jestli to ma vyznam ale zkousim si stim hrat vypinat zapinat pak to teda de, pak muzu auto chcipat a startovat a uz funguje normalne.. ale druhy den zas nejde.. klima je nove naplnena a kompresor ma tlak celkem v poho... nesetkal se nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 18. Červen 2012 Sdílet Vloženo 18. Červen 2012 Setkal, dělá mi to už dva dny přesně to co popisuješ, nastartuju, nejede, jedu tak 15 minut a klima se rozběhne, to samé včera i dneska, stratovat znova jsem to nezkoušel tak nevim. Ale klimu jsem zapínal a vypínal a nepomohlo to, prostě se rozběhla až tak po 15 minutách sama od sebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarysek Vloženo 19. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 A co stim? jestli na neco prides dej vedet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Hm, dneska nebyly takové horka a klima mi jela od začátku naprosto v pohodě. Podle mě může být zrada v nějakém čidle nebo tak. Až budu mít čas tak zajedu na diagnostiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul89 Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 dravim Vas, može mi unikať klíma cez snímač tlaku klimatizácie? Urobil som skúšku tlaku s dusíkom a hrozne to tam syčalo.....octavka 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.