Guzmen Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 (editace) Zdravím, mám diagnostický scaner vw a vždycky jsem se s ním napojil a on mi napsal chybový kód případně no kodes nebo linkink eror. Nyní mi naskočí 3 políčka a dál se to nehne-jakoby zamrzl. Pro doplnění: napojuji se na OCTAVII 1. U vozů VW scaner nadále funguje! Nemáte s tímto někdo skušenost? Editováno: 17. Červen 2012, autor: Guzmen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 zkus u auta nachvili odpojit baterku, obcas to RJ delaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guzmen Vloženo 5. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Pro doplnění: měl jsem v háji lambda sondu, po její výměně scaner opět funguje, je to divné ale jako by to spolu souviselo ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 to tim urcite nebude jak bys pak pomoci toho scaneru zjistil, jaka je chyba, kdyz kuli ni prestane fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.