Přejít na obsah

My ublizeni novacci

Marepa

Doporučené příspěvky

Martinoslav: myslim ze tam padlo aj ospravedlnenie, a dotycneho upozornili navstevnici a clenovia AR ze to bolo "silne kafe"

Tam se k tomu vyjadrili ale jen 2, slovy dva, uzivatele. A s jednim jsem diskutoval pres soukrome zpravy a s druhym jsme si, alespon si to troufnu tvrdit, na foru porozumeli. Ostatni nerekli ani popel.

Ale me o to nejde, opravdu mi nejde o to abyste si mi tam omlouvali - klidne na me hodte vsechnu spinu sveta, udelejte ze me nejnarcistictejsiho admina jakyho znate - je mi to sumafuk :) Vizitku tim udelate sami sobe - je tady spousta lidi, kteri vedi jaky jsem i pri osobnim setkani a to, ze me nekdo narkne zidem a pritom si se mnou vymenil 3 slova, tak to me opravdu ze zidle nezvedne ;)-_-

Ale jinak mir lidem vsem ;)-_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D

no myslim ze zrusenie len vyvola dalsiu debatu o zaujatosti voci ludom z AR ;)

presne tak.. jeden zrusis a my zalozime dalsie dva.. zrusis tie dva a zalozime dalsie styri.. a takto to bude pokracovat, takze si dopredu rozmysli co zrusis :)

to uz je ale na ban

Odkaz ke komentáři

:D

no myslim ze zrusenie len vyvola dalsiu debatu o zaujatosti voci ludom z AR ;)

presne tak.. jeden zrusis a my zalozime dalsie dva.. zrusis tie dva a zalozime dalsie styri.. a takto to bude pokracovat, takze si dopredu rozmysli co zrusis :)

Tady aspon vidis co ses za lopatu...tomuhle se neda rict jinak nez PŘÍMÁ UMĚRNOST NA TVOU BLBOST....

Odkaz ke komentáři

Jinak tady je zmineny mirror na nasi diskusi na autorevue.cz http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?t=6674

Doporucuju procist - to, co tam predvadej, je ukazka skutecne genialniho humoru - napriklad nadavani do dementnich zidu. Dokonce me tam nazvali cikanetem do ktereho je potreba kopat.

To potvrzuje tema, ktere jsem zalozil o AR tady v lamparne - autorevue upada a ctenari s nim...

Tak to je masakr, dukaz ze AR je uz opravdu na dne...

Odkaz ke komentáři

Tak tak... Bany by nasledovaly zahy ...

no a?? zalozim novy nick..ak ho zrusis zalozim dalsie dva atd.. :) a s banom na IP nebud smiesny, existuje tice roznych IP z ktorych sa sem viem dostat, takze najrozumnejsie bude nechat tento thread tak ako je a budeme jedna velka stastna rodina -_-

Odkaz ke komentáři

brasci: Tohle je ale uz vyhrozovani a to se mi vazne nelibi. nezapomen, ze admin tady nejsem sam a muzes si sem samozrejme chodit pod tisicem ruznych IP adres a ruznych nicku, ale nezapomen, ze te to nebude bavit vecne a schvalne kdo to vydrzi dyl...

Timto zpusobem to ale resit nechci. Tohle tema taky mazat nechci, smazani by stejne nemelo smysl a nic by se tim nevyresilo.

At si to kazdej precte a o AR si udela vlastni nazor sam. Kazdopadne nejake levarny, vyhrozovani, podrazy, s tim sem nechodte. Kdyz to dojde do absurdna, tak se holt nastavi schvalovani kazdeho nove registrovaneho uzivatele rucne, zakazou se guesti a bude to.

Odkaz ke komentáři

Ja ja ja jenom ja.... Jiste... Kdo jinej..

Stejne tak jako brasci s jistou davkou ironie napsal co se muze stat z jeho strany, tak stejnym zpusobem jsem mu odpovedel, co se s jistou davkou ironie muze stat z nasi strany.

Neni to mysleno nijak vyhruzne - jen bychom byli radi abyste si uvedomili, ze tady mame jina pravidla.

Odkaz ke komentáři

myslel som tym konkretne tento tvoj prispevok:

Ctete, nebo cetl jste, nekdo autorevue pravidelneji?? Nezda se vam, ze tak trosku uz nejaky cas upada?? Malokdy je tam clanek, ktery bych si s chuti precetl tak jak to bylo drive.. Cim to je?

Nejvic je to videt asi na bleskovkach... To, co si prectu jinde s nekolikadennim predstihem na AR vychazi jako novinka. Vyjimkou nejsou rok a pul stare zalezitosti, ktere rotuji jako novinku. Dokonce i Petr Broza, ktery psal drive do posledniho detailu spickove clanky, tak pise posledni dobou takovy sra**y, ze se az za nej stydim...

Skoda, cest zasle slave autorevue a jejimu skvelemu zpracovani... Asi jim zkrouhli rozpocet...

vsetko ostatne uz bola len retazova reakcia

a dalsia vec k tomuto (oprav ma ak sa mylim):

Neni to mysleno nijak vyhruzne - jen bychom byli radi abyste si uvedomili, ze tady mame jina pravidla. 

Porusuje snad niekto z AR pravidla tohto fora? Marepa ako zakladatel uviedol hned na zaciatku ze tu neexistuje ziadna tema teda ani ziaden Offtopic

nieje nahodou LAMPAREN pre "volnu diskusiu"

Odkaz ke komentáři

redliner: zachazis do detailu... Copak nemuzu mit svuj vlastni nazor na autorevue?? Ja jsem byl pred casem taky velky fanousek a priznivec tohoto webu, ale zpozoroval jsem, ze uz me nebavi tam chodit, protoze se tam nedozvim nic kvalitniho - proto jsem sem napsal to, co jsem napsal. A pokud vim, tak vase retezova reakce byla mirena ne proti memu prispevku, ale proti tomu, ze nekdo v diskusi napsal, ze garaz stoji za prd a proti tomu jste se dost nevhodnym zpusobem obratili...

Lamparna je tady pro volnou diskusi, souhlas. Nerozumim tomu proc jsi to ve svem prispevku zminoval - vzdyt ja tady volne diskutuju, stejne jako ty, nebo kdokoli jiny - ja to tady mazat nechtel, nebo jo??

Odkaz ke komentáři

Martinoslav: jasne ze mas pravo na vlastny nazor, ja ho nikomu neberem. Ale ako uz aj Brasci pisal AR je forum pre ludi ktory ziju autami a nie len o autach. To za sa na AR nedozvies nic kvalitneho asi tak celkom pravda nebude, je tam sice kopec "volnej" diskusie ale pokial sa opytas na konktetny problem tak dostanes aj konkretnu odpoved ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...