HoviXXX Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 Ahoj,jelikož hodlám v dohledné době převážet "pár" desek v Supovi,napadlo mě založit tohle téma. Cílem by bylo co vše se dá převézt v Supovi (o tom že to není stěhovák vím,ale auto má sloužit),tak kdyby někdo,kdo do něj narval něco víc než jen lidi :-) napsal svojí zkušenost. Jinak jesli nevíte deska dlouhá 2,4 m šíře 0,6 m bez sklopených sedaček?? Díky moc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 Představ si, že jsem v něm vezl "sedm trpaslíků" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 Tak takovou desku tam nedáš určitě bez sklopných sedaček. Já jsem tam třeba vezl: matraci do postele 200x90 cm čelní sklo na VW Transportér T4 a T5 6x pneu 225/45 R17 tyč na záclonu o délce 2,5 metru (musel být vyndaný vak na lyže) benzínovou sekačku (otevřený kufr a bylo to jen po vesnici - cca 400 metrů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 ... to vše najednou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 tak to si trafil Wojny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 Jo, ty jsi mě viděl? Ne v průběhu času co mám supa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Nějak to tu usnulo. Tak sem něco hodím. Dnes jsem jel měnit sklo na Octavii I. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 A co takle koupit tazne a muzou se treba zahriznout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Tažné mám. Jsi supa neviděl s vlekem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Ja mam taky jako vsichni na 1600kg a je to velky dobrak, protoze si nemusim delat bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Pockej , tys narval okno z okty do supa ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Když se ty skla vejdou do kufru tak je to lepší. Na vozíku víc riskuju poškození. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Jel jsem k zákazníkovi měnit sklo na Octavii I, tak jsem to sklo dal do supa. Co je na tom k úžasu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Tak musim uznat ze Supik je vic jak rodinnej vuz jak jsi jo tam daval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Úplně normálně naležato. To vidíš na fotce ne? Vejde se tam i na VW T4 a T5. Dokonce jsem tam vezl i na Volvo FH12. To je náklaďák ale má nízké sklo do gumy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Me spise slo o to jak jsi ho tam daval ? Asi ve dvou ? Jeden je v aute a druhy ho tam cpe od kufru , jobak fakt nevim ale mas muj obdiv hlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Dávám ho tam sám a zvenku. Asi tak jak když dělám skla. Taky mi nikdo nepomáhá. Jen občas u těch větších je to potřeba ale u osobáku ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Tak zase něco přidám. Dnes jsem tam vezl 4 čelní skla (2x Octavia I, Citroen C1 a Peugeot 206) a nářadí jsem měl vzadu na podlaze. Skla jsem měl položené na 2 gumách 165/75 13 a každé sklo bylo proložené deskou polystyrenu aby se nepoškodili. Nakonec jsem je přikryl starou dekou aby se nepoškodily shora a nebyla jim zima. Zapoměl jsem to vyfotit když byli skla v pořádku. Vyfotil jsem to až teď večer. Dole jsou 3 poškozená stará skla a na pneu je ještě jedno v pořádku, které budu měnit až v úterý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Zralok nalozi veci do Becka ako keby mal Superb1 v Combi-ku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 tento? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Tento mám pocit,že byl vyroben jeden prototyp a dodneška jezdi v Anglii ale už nevim safra kde jsem to vyčetl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Nebol vyrobený ani jeden toto je len fotomontáž.Ale páči sa mi vyhovoval by mi viac kedže mám rodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 (editace) Mě se tam vejde pár igelitek a vůbec mi to nevadí Editováno: 28. leden 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Byl vyroben jeden a to v Německu. Až budu doma dám odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.