Václav Š. Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 Ahoj, mám asi problém. Dnes jsem uklízel v autě a jak jsem se ohýbal, všimnul jsem si, že ve dveřích řidiče schází takový ten bezpečnostní kolík (či zarážka), která omezuje vmáčknutí dveří do kabiny v případě bočního nárazu. Přitom v prahu je na něj připravena díra. Nejzajímavější ale je, že v pravých předních dveřích ta zarážka je (viz. přiložené foto). Můžete se prosím podívat, jak to máte na svých Octaviích? Já mám totiž podezření, že tam tu zarážku zapomněli dát v servisu, když mi asi před dvěma lety vyměňovali právě dveře řidiče. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 Hmmm, toho jsem si popravdě nikdy, nevšiml, schválně dneska mrknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 Ta zarazka tam musi bit!!! Je to bezpecnostny prvok. REKLAMUJ TO!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 5. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 PROCHY603: No taky si to myslím. Průser ale bude, že to budu reklamovat v jiném servisu, než kde ty dveře měnili. Nemám už do toho města vůbec cestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 Reklamaciu ti uznaju len tam kde tie dvere menili!!! Druhy servis urcite neuzna reklamaciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 5. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 Tak to holt budu muset zaplatit. Když bych měl jet do toho servisu, kde to (pravděpodobně) zapomněli nasadit, tak to je celý den v háji a ještě mě to bude stát benzín, který nikdo nezaplatí. Takže mi to vyjde nastejno. Nevěděl by někdo podle ETKY, kolik ten díl stojí a jak dlouho může trvat jej nasadit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 Tie dvere je komplet vadny diel. Ten pliesok len tak tam nenamontujes. Mas narok na komplet NOVE DVERE. Dvere su drahsie jak par litrov benzinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 5. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 No to mi neříkej! To už by byly třetí dveře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 5. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 No jestli půjdu zase do toho "skvělého" servisu, tak se můžu znova těšit na to, že špatně chytí odstín laku, a že ty dveře nasadí nakřivo, jako už to udělali dvakrát. Pěkné vyhlídky teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 (editace) Zarážka slouží/la pro lepší rozloření síly při čelním nárazu ve chvíli, kdy se posunul sloupek, aby celá energie nešla jen na zámek, ale rozptýlila se i do prahu. Byla vyřazena (BEZ NÁHRADY) z výroby kolem roku 2010 (15.3.10), MR11 už ji nemá ani tu díru do prahu. Nové dveře se kupují už bez ní. Postupem času se totiž zjistilo, že tuhost karoserie plně dostačuje. Takže pochybení servisu žádné není A příště PROHY603 si ověř informace, než tu začneš mátst lidi blbostma, ještě že ten dotyčný nešel do toho servisu, byl by za blba Editováno: 5. Červenec 2012, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 rolbar: Za blba bi nebol v tom servise len bi mu povedali to co si napisal!!!! Chybu spravil servis neobjednal dobry diel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 chybu neudělal nikdo! díl už se nevyrábí, jak jsem to psal výše, byl vyřazen bez náhrady k 15.3.2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 5. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 (editace) rolbař: Díky moc za tvůj příspěvek, odhaduji, že jseš asi dobře informovaný. V tom servisu mi auto opravovali v prosinci 2010. Každopádně by mě zajímalo, jaký je pravý důvod vyřazení toho plíšku. Zdá se mi divné, že by po tolika letech výroby zjistili, že nemá žádný vliv na zlepšení pasivní bezpečnosti. Podle mě jsou za tím spíše úspory. Ještě tedy pro můj klid a potvrzení rolbařova příspěvku moc prosím kohokoli, kdo je majitelem Octavie II modelového roku 2011 či novější, jestli by mohl vyfotografovat přední dveře a práh. Děkuju. Editováno: 5. Červenec 2012, autor: Václav Š. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 takto to bylo zdůvodněno, ale vesměs za tím bude úspora..... dle mě to tam stejnak nemělo význam, práh to rozpáralo jako konzervu. U MR11 není už ani díra v prahu, někde jsem měl foto, ale teď ho nenajdu, jukni na sauto a určo najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 5. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 Tak tohle je Tourka z roku 2011 a díra v prahu teda fakt žádná není. Připojte prosím ještě někdo další foto (hlavně spodní části dveří). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 5. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 No tak je to asi potvrzený - Octavia Ambition 2011 a taky žádná díra v prahu: Se mi zdá, že ty úspory jdou už moc daleko. Obzvlášť, když se týkají i mojeho auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asdfg_1 Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 PROCHY603: Pracu mozes reklamovat iba po dobu 3 mesiacov od prebratia zakazky. Neviem ako je to v CR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 v CR je to 6měsíců práce, díly použité při opravě 1rok (dle zákona), každopádně zde není co reklamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 6. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2012 rolbař: Jo, máš pravdu. Díval jsem se ještě na fotografie z testů na auto.cz a skutečně došlo i u vozů VW k této modifikaci. Jaký to má vliv na pasivní bezpečnost si fakt nedovoluji odhadovat, ale snad to mají v automobilce dobře promyšlený. Do servisu jsem chtěl vlítnout hned v pondělí. Ještě že máme to fórum a informovaný lidi na něm Díky všem za rychlé reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.