sedan Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Zdravím všechny Octaváře Chtěl jsem se optat ohledně kódů motoru na OII TDi 77kw. Našel jsem že jsou 4 tipy BXE, BKC, BJB, BLS může mi někdo podat informaci jaký je mezi těmito motory rozdíl??? A který motor (kod) při koupi z ohlednit????? Předem moc děkuji Mirek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Pokud dobře vím, tak se jednotlivé verze liší použitím DPF filtru (filtr pevných částic). BLS - má DPF filtr BKC a nástupce BXE jsou bez filtru ale co má být BJB netuším... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedan Vloženo 16. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Honza9007, moc děkuji za odpověď. A teda ještě jedna otázka. Ty bez DPF se dělaly do jakého r.v ???? Chci koupit 2007 víš (ty už budou mít asi DPF ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Pokud koupíš BXE, tak tam filtr nebude. Já mám RV 2008, ale modelový rok 2009 a mám to bez filtru Nechci to zakřiknout, ale podle mých poznatků je/byla většina prodaných 1,9 v ČR bez DPF filtru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedan Vloženo 16. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Dík moc, to rád slyším takže BXE to jistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Poznáš to také při kontrole kódu na datovém štítku vylepeném v kufru u rezervy,nebo v servisní knížce. http://www.skoda-aut...b6/t5-m0391.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 BLS - má DPF filtr BKC a nástupce BXE jsou bez filtru ale co má být BJB netuším... BJB takisto bez DPF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra krata Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 Potvrzuji. BJB je bez DPF - mám ji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 a ještě že BJB je EURO 3, ostatní jsou EURO 4 ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 A BXE je ten, na kterém praskají ojnice na třetím válci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valaseek Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 V 1. 9. 2012 na 9:49, ondra krata napsal: Potvrzuji. BJB je bez DPF - mám ji. Zdravim, chci se zeptat, je mozne nahradit v Touranu 06 puvodni motor BKC motorem BJB anebo BLS? Dekuju za odpoved. Gejza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 Oficiálne nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 (editace) Možeš ale iba motorom BJB .Motory BLS A BXE majú inú remenicu rozvodového remeňa na kľuke a vačke inak sú tie motory navlas rovnaké.BKC má naviac hladič spetného vedenia výfuku ktorý na BJB nieje takže ho domontuj .Mám to 100 pro preverené , robil som takúto zámenu a dosť som na týchto motoroch laboroval.Motor má po zámene 100tkm a bez problémov prechádza STK .Nachcem nikoho navádzať na zlé chodníky je to každého osobná vec ale ako možnosť to funguje. Editováno: 5. Prosinec 2019, autor: marian.marcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valaseek Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 V 1. 9. 2012 na 9:49, ondra krata napsal: Diky za odpoved! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.