Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny Octaváře

Chtěl jsem se optat ohledně kódů motoru na OII TDi 77kw. Našel jsem že jsou 4 tipy BXE, BKC, BJB, BLS může mi někdo podat informaci jaký je mezi těmito motory rozdíl??? A který motor (kod) při koupi z ohlednit?????

Předem moc děkuji Mirek

Vloženo

Honza9007, moc děkuji za odpověď. A teda ještě jedna otázka. Ty bez DPF se dělaly do jakého r.v ???? Chci koupit 2007 víš (ty už budou mít asi DPF :mellow: )

Vloženo

Pokud koupíš BXE, tak tam filtr nebude. Já mám RV 2008, ale modelový rok 2009 a mám to bez filtru :kol-28:

Nechci to zakřiknout, ale podle mých poznatků je/byla většina prodaných 1,9 v ČR bez DPF filtru.

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 7 let později...
Vloženo
V 1. 9. 2012 na 9:49, ondra krata napsal:

Potvrzuji. BJB je bez DPF - mám ji.

Zdravim, chci se zeptat, je mozne nahradit v Touranu 06 puvodni motor BKC motorem BJB anebo BLS? 

Dekuju za odpoved.

Gejza

Vloženo (editace)

Možeš ale iba motorom BJB .Motory BLS A BXE majú inú remenicu rozvodového remeňa na kľuke a vačke inak sú tie motory navlas rovnaké.BKC má naviac hladič spetného vedenia výfuku ktorý na BJB nieje takže ho domontuj .Mám to 100 pro preverené , robil som takúto zámenu  a dosť som na  týchto motoroch laboroval.Motor má po zámene  100tkm a bez problémov prechádza STK .Nachcem nikoho navádzať na zlé chodníky je to každého osobná vec ale ako možnosť to funguje.

Editováno: , autor: marian.marcin

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...