ex-r Vloženo 23. Červenec 2012 Vloženo 23. Červenec 2012 Ahoj, mám problém s navigací Columbus, nechce se mi spojit s telefonem HTC sensation, zřejmě je problém s androidem. Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti? Díky, za radu. Citovat
Scenic Vloženo 23. Červenec 2012 Vloženo 23. Červenec 2012 Ahoj, samotne radio sa ti nespoji, este musi mat hands free v aute. Citovat
milos_s Vloženo 23. Červenec 2012 Vloženo 23. Červenec 2012 Ahoj, pokud ovšem Bluetooth handsfree modul máš, skutečně může být problém v Androidu. Pokud vím, často se používají moduly GSM III a ty vyžadují podporu režimu vzdálené SIM karty v telefonu. S tím míval Android problémy, v základu to neuměl. Sám se kvůli tomu držím staré Nokie se Symbianem... Citovat
Stinger13 Vloženo 1. Duben 2013 Vloženo 1. Duben 2013 (editace) Ahoj, chtěl bych se optat, zda je možné u Columbuse přehrávat audio z telefonu přes bluetooth? Nepřišel jsem na to jak a v návodu o bluetooth není skoro ani zmínka. Vlastním Samsung SII, který se mi bez problémů spáruje a jde z něho telefonovat pomocí režimu vzdálené SIM. Ale když chci přehrát nějakou skladbu vzdáleně přes bluetooth, tak mi při skenování žádné bluetooth zařízení nenajde a telefon přehrává hudbu pouze ze svého reproduktoru. Stejně tak, když chci skladbu odeslat do jiného zařízení. Dájí se vůbec přes bluetooth ukládat audio soubory na HDD? V návodu píší, že modul bluetooth mají jen některé přístroje, stejně tak DVB-T adaptér. Jak mohu zjistit, zda můj Columbus obsahuje tyto adaptéry? Díky moc za rady! PS. Vlastním Octavii II 2.0TDi L&K r. v. 2009 a Columbus je zde od výroby (nevím, jak lépe ho specifikovat). Editováno: 1. Duben 2013, autor: Stinger13 Citovat
beno0001 Vloženo 1. Duben 2013 Vloženo 1. Duben 2013 Rádio musí podporovať "Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)" aby sa dala prehrávať hudba z mobilu cez "bluetooth". Columbus asi technologiu A2DP nepodporuje. Citovat
Jan155 Vloženo 2. Duben 2013 Vloženo 2. Duben 2013 U Columbusu to musí podporovat HF jednotka, musí to být zapojeno a správně nakódováno. Columbus na to má připraven vstup. Citovat
Stinger13 Vloženo 2. Duben 2013 Vloženo 2. Duben 2013 Aha, tak děkuju moc za rady. Mohu já jako lajk zjistit, zda je to zapojeno a jednotka to podporuje? Respektive, kde bych to měl hledat? Citovat
Jan155 Vloženo 3. Duben 2013 Vloženo 3. Duben 2013 (editace) No ideální je asi výpis z diagnostiky a podívat se na čísla jednotek a jestli tam jsou. Druhou možností je vytáhnout columbus ven a podívat se na zelenej konektor, jestli to je zapojený to je tutovka ;-) Ale jelikož to není aktivní tak bych typnul, že ne.... Editováno: 3. Duben 2013, autor: Jan155 Citovat
Milhausek Vloženo 3. Duben 2013 Vloženo 3. Duben 2013 pod sedačkou je HF jednotka, napiš její číslo a hned ti řeknu jestli to umí A2DP.. A2DP podporuje každý Columbus, samozřejmě to musí podporovat i HF jednotka.. pokud máš r.v. 2009 tak ti určitě A2DP tvoje jednotka HF nepodporuje - nutná její výměna aby jsi získal tuto funkci.... HF jednotku mám kdyby jsi potřeboval.. Citovat
Stinger13 Vloženo 3. Duben 2013 Vloženo 3. Duben 2013 Aha a mohl by si se mi tedy prosím mrknout, jestli tahle A2DP podporuje? Citovat
Stinger13 Vloženo 3. Duben 2013 Vloženo 3. Duben 2013 Aha, tak to jsi mě moc nepotěšil, ale i tak děkuji Citovat
Domi Vloženo 21. Květen 2014 Vloženo 21. Květen 2014 Ahoj, resim ten samy problem, mam jednotku 5N0 035 730 A, ktera a2dp nepodoporuje. Tak se chci zeptat co se da delat v pripade, ze do kolumbusu nemam privedenej ten "zelenej" kablik. To se musi menit cela kabelaz? Citovat
Stringo Vloženo 2. Říjen 2014 Vloženo 2. Říjen 2014 Mám problém s připojením telefonu k Columbusu... Měl jsem SONY Xperia J a normálně se spárovala, načetl se seznam a vše fungovalo, teď jsem vyměnil telefon za Huawei Ascend Y530 a telefon najde rádio, spáruje se (zadám PIN 1234) telefon se připojí, ale na rádiu se tváří jako nepřipojenej (resp. připojenej napůl a seznam nikde, příjem hovorů nefunuje, ale v rádiu je vše slyšet... Co s tím může být? Citovat
Stringo Vloženo 3. Říjen 2014 Vloženo 3. Říjen 2014 A jaké jsou možnosti? resp. co koupit aby mi to fungovalo? Citovat
Stringo Vloženo 12. Říjen 2014 Vloženo 12. Říjen 2014 Může mi někdo poradit, jakou jednotku koupit, abych mohl párovat telefony s BT 4.0??? A ještě dotaz, když mám předFace OII a Columbus ze Superba, půjde mi přehrávat po výměně BT i audio přes BT? Citovat
p2p Vloženo 13. Říjen 2014 Vloženo 13. Říjen 2014 Jestli se nepletu tak 3c8038730 C a nebo D... ale urcite to nekdo potvrdi... Citovat
p2p Vloženo 13. Říjen 2014 Vloženo 13. Říjen 2014 (editace) Jo jasne pred fl maxik maximalne zvlada rsap 5n0038730b a to ti urcite nepomuze... vsechny ostatni jednotky jsou uz fl (rsap a pbap) Editováno: 13. Říjen 2014, autor: p2p Citovat
Stringo Vloženo 13. Říjen 2014 Vloženo 13. Říjen 2014 Co s tím mají společného budíky proboha to jako že bych musel kvůli BT audiu měnit ještě MaxiDot za FL??? Citovat
foxdivemaster Vloženo 13. Říjen 2014 Vloženo 13. Říjen 2014 tady pise ze umi i maxik http://auto.bazos.cz/inzerat/39957820/Hansfree-jednotka-GSM-II-pro-Octavii-2.php Citovat
Stringo Vloženo 13. Říjen 2014 Vloženo 13. Říjen 2014 To může napsat každej, jde o to, jestli to funguje. Zkusím ještě hodit do Androida rSAP.apk - mohlo by to možná fungovat, jestli jde pouze o to, aby přenos probíhal v rSAP protokolu a nezáleží na verzi BT v telefonu... jinak ale to BT audio prostě bez FL maxidotu nerozchodím? Citovat
Milhausek Vloženo 13. Říjen 2014 Vloženo 13. Říjen 2014 1z0035729 neumí a2dp, pokud chceš a2dp tak zapomen na Maxidot.. Půjde zobrazeni pouze na columbusovi... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.