Přejít na obsah

Koupě Octavie II


Lancelot

Doporučené příspěvky

me to tak posledni dobou prijde ze za chvilku se sam uz ani nikdo nevycura a autum se budou zakladat facebook stranky :D sorry za ot nikoho se nechcu dotknout :)

 

Jestli narážíš na můj web, tak je to vzácnost... v auto ESA mi řekl pán, který už pár let v bazaru dělá, že jsem asi první člověk, který udělal udělal svému auto web :D 

 

Je to tak trošku pracovní demence, ale na jednu stranu mě pochopil v tom, že nemusím všem vysvětlovat furt jedno a to samé...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tak jsem se byl podívat na to auto, 1.6tdi cr.

Nic moc.

Byly lakované zadní dveře za spolujezdcem a v historii jsme na to nenarazili a stejnak byly ťuklé.Motorový prostor jako prase. Auto bylo na stolici, protože bylo zezadu bourané a byl měněný nárazník a asi páté dveře...ale prej na stolici bylo asi kvůli pátým dveřím..... :kol-26:

Pneumatiky spuchřelé, zdálo se mi že podfukujou parohy na výfuk. potrubí. Auto tam stálo dlouho, brzdy byly hoodně orezlé. Na displayi svítila průměrná spotřeba 6,4l.

Takže tak.

další zkušenost sem asi cpát nemá cenu, pokud bude nějaká, jako že brzo bude.

Pochlubím se až a jestli vůbec něco koupím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, no nakonec uvažuju o 1.2 tsi 77kw. Jen mám dotaz zda se mám vyhnout prvním z těchto motorů. Je to rok 2010 a najeto 40 000 km. Auto přes Cebii je ok. Je to classic výbava ale to mi až tak nevadi...co myslite vy? O 40 000 korun dráž mohu mit Spacebacka 1.2 TSI 77kw se zárukou do roku 2018. Rapid bude proti Octavii na tom jizdně asi hůř a je menši. Stále váhám co zvolit....vadi mi i menši kufr u Spacebacka.Děkuji vám za názory

Editováno: , autor: lukino200
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1.2 TSI v Octavii brát az od roku 2012...rapid pokud je 77kw tak je docela v pohode. Neni tak linej a ma 6q prevodovku. Velikost vnitrku je srovnatelna s Octavii prvni generace samozrejmne s tim ze spaceback ma mensi(zadny) kufr.

Kazdopadne by sis mel o techto motorech/autech neco precist v prislusnych sekcích

Editováno: , autor: Enemy5
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas, myslím, že upgrade přišel na podzim roku 2011, takže 2012 je jistota, starší radši nebrat.

Rapid je lehčí a s dobrou aerodynamikou, takže s tím motorem jezdí dobře, jen samozřejmě (ne)kvalita je horší než u dvojkové Octávky, bude hlučnější a menší, no..

Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zitra jedu pro Octavii 1.2 TSI 77kw. Je to rok 1/2011. Při startu ani nezarachotila a při polostudeným. Tam bude zřejmě ještě starý typ řetězu že? Od kdy byly ty plastove kryty na kabely proti kunám? A od kdy se už nedávaj a jsou posilené kabely? Moc diky

Editováno: , autor: lukino200
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...