Přejít na obsah

Koupě Octavie II

Lancelot

Doporučené příspěvky

Tak VIN si nechám prověřit...jinak to auto je do provozu 11/2012 a od 01/2014 je v tom autosalonu...takže tak...a jak sem psal v servisce záznam není (jen předprodejní) protože má servisní prohlídku po 30000...nicméně tyhle auta se stejným nájezdem tam mají 2 i se stejnou cenou a dobou uvedení do provozu...no uvidím co mi řeknou ohledně toho VINu...no jako na půjčovnu mi to osobně přijde moc zachovalé v interiéru...teda jestli někdo nevyměnil celý interiér

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli jsou navíc dvě, tak se možná půjčovna zbavovala aut, kupovala nové. S tím introšem by ses divil, do takhle vyvoněného auta jsem totiž jednou málem zahučel na Jarově v salonu Škoda....už jsem dal zálohu, auto jak z fabriky, pak jsem pátral a vypátral letištní Hertz. Mohl bych ti vyprávět, je to celej příběh....

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Zjisti si kde to bylo opravované a zavolej do servisu. Budou mít záznamy. Většinou vědí i kdo byl majitel. Někdy je to pátrání alias S.Holmes, ale vyplatí se. ;)

Je to na hovno, není nad nové auto, tam je člověk v klídku. Ale chápu, že to vždycky nejde a člověk na to nemá.

Odkaz ke komentáři

Prodejce ví hovno a i kdyby věděl, řekne ti, že to byla nějaká drobnost. Cebia je jen obchodní trik, na to nekoukej. Musíš vypátrat majitele Sherlocku ;) Nech si to objet čtečkou laku (na plastu nefunguje), omrkni skla a datumy výroby, mrkni na spáry. Mrkni na lak na šroubech, jestli není sedřenej atp....Zjisti kdo to auto provozoval.

Odkaz ke komentáři

skla sou ok...jinak sem to obcházel několikrát...a nejsem žádný odborník...a prodejce mi sám nabízel hodnoty tloušťky laku...a co sem se dival tak mi to nepřišlo špatný...no budu pátrat...snad mi někdo řekne kdo to provozoval....:) jo tak začínám si připadat jako Sherlock...:) no asi na to vezmu ještě někoho

Odkaz ke komentáři

no to nebyl služebák...prý to měl nějaký VIP zákazník škoda auto...no jako VIN sem rozeslal...i prodejci zavolám co má znamenat...ale každopádně začínám pátrat...no nějaký protokol mi slíbil, že mi dodají, jak jsem psal dřív o tloušťce laku a tak...jinak co sem kontroloval...tak prahy nejsou okopané...jen jsou vlasové škrábance pod klikama...ani nákladací hrana není odřená...jinak i pod kobercem v kufru nevypadlo nic co by bylo upravováno

Editováno: , autor: H0nza_B
Odkaz ke komentáři

jj...tak to jo...mě by jen zajímalo...i kdyby tam byl nějaký problém v tom, kdo to auto používal i kdybych přistoupil na to, že to byla půjčovna...pořád tam jsou víc než dva roky garance nebo může být nájezd dalších 40000km...no to taky může skončit, že si pořídím funglovku (rapida) :D

Odkaz ke komentáři

Půjčovnu ne boha, asi nevíš, co ty auta mají za sebou, to je snad po autoškole nejhorší volba. Většinou co den, jinej zákazník. V Hertzu mi řikali, že japonci kolikrát řaděj bez spojky a neuměj tam dát ani zpátečku. Ta auta jsou mizerně zajetá, každej to rasuje, všechno začne odcházet mnohem dřív. To si kup raději toho nového Rapida.

Odkaz ke komentáři

zdravim, potreboval bych radu zkušenejších. Chtel bych si koupit Octavii a rozhoduji se mezi temito :

http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/15794462?tab=contact&goFrom=detail#tabs

http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/15745001?goFrom=list

Popřípadě na co si dávat při koupi pozor. Mně přijde že jsou nějak levné. Hlavně ta černá

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...