H0nza_B Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Tak VIN si nechám prověřit...jinak to auto je do provozu 11/2012 a od 01/2014 je v tom autosalonu...takže tak...a jak sem psal v servisce záznam není (jen předprodejní) protože má servisní prohlídku po 30000...nicméně tyhle auta se stejným nájezdem tam mají 2 i se stejnou cenou a dobou uvedení do provozu...no uvidím co mi řeknou ohledně toho VINu...no jako na půjčovnu mi to osobně přijde moc zachovalé v interiéru...teda jestli někdo nevyměnil celý interiér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 (editace) Jestli jsou navíc dvě, tak se možná půjčovna zbavovala aut, kupovala nové. S tím introšem by ses divil, do takhle vyvoněného auta jsem totiž jednou málem zahučel na Jarově v salonu Škoda....už jsem dal zálohu, auto jak z fabriky, pak jsem pátral a vypátral letištní Hertz. Mohl bych ti vyprávět, je to celej příběh.... Editováno: 7. Červen 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0nza_B Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 hmmm...to je hezky...no jako ted sem si nechal vyjet cebia protokol a vsechno sedi...jen je tam jedna registrovana oprava...9500,- ale co to muze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 (editace) Zjisti si kde to bylo opravované a zavolej do servisu. Budou mít záznamy. Většinou vědí i kdo byl majitel. Někdy je to pátrání alias S.Holmes, ale vyplatí se. Je to na hovno, není nad nové auto, tam je člověk v klídku. Ale chápu, že to vždycky nejde a člověk na to nemá. Editováno: 7. Červen 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0nza_B Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Tak v první řadě se zeptám prodejce...a jestli to bylo nějaké lakovaní nárazníku...tak to nebudu řešit...no uvidím co mi řekne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 (editace) Prodejce ví hovno a i kdyby věděl, řekne ti, že to byla nějaká drobnost. Cebia je jen obchodní trik, na to nekoukej. Musíš vypátrat majitele Sherlocku Nech si to objet čtečkou laku (na plastu nefunguje), omrkni skla a datumy výroby, mrkni na spáry. Mrkni na lak na šroubech, jestli není sedřenej atp....Zjisti kdo to auto provozoval. Editováno: 7. Červen 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0nza_B Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 skla sou ok...jinak sem to obcházel několikrát...a nejsem žádný odborník...a prodejce mi sám nabízel hodnoty tloušťky laku...a co sem se dival tak mi to nepřišlo špatný...no budu pátrat...snad mi někdo řekne kdo to provozoval.... jo tak začínám si připadat jako Sherlock... no asi na to vezmu ještě někoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 jestli to byl služebák ze škody auto, tak bys měl dostat tento protokol... pak stačí zkontaktovat někoho nezávislého kdo se dostane do datábaze a tam se vše zapisuje... Scan10002 (2).pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0nza_B Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 (editace) no to nebyl služebák...prý to měl nějaký VIP zákazník škoda auto...no jako VIN sem rozeslal...i prodejci zavolám co má znamenat...ale každopádně začínám pátrat...no nějaký protokol mi slíbil, že mi dodají, jak jsem psal dřív o tloušťce laku a tak...jinak co sem kontroloval...tak prahy nejsou okopané...jen jsou vlasové škrábance pod klikama...ani nákladací hrana není odřená...jinak i pod kobercem v kufru nevypadlo nic co by bylo upravováno Editováno: 7. Červen 2014, autor: H0nza_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 tak si vyber služebáka a máš to 100% jistý... maj jich stovky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0nza_B Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 a to? dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Takovej Hertz třeba patří mezi VIP zákazníky Škodovky Kufr u půjčovny bejvá netklej, nikdo v něm nic nevozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0nza_B Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 jj...tak to jo...mě by jen zajímalo...i kdyby tam byl nějaký problém v tom, kdo to auto používal i kdybych přistoupil na to, že to byla půjčovna...pořád tam jsou víc než dva roky garance nebo může být nájezd dalších 40000km...no to taky může skončit, že si pořídím funglovku (rapida) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 (editace) Půjčovnu ne boha, asi nevíš, co ty auta mají za sebou, to je snad po autoškole nejhorší volba. Většinou co den, jinej zákazník. V Hertzu mi řikali, že japonci kolikrát řaděj bez spojky a neuměj tam dát ani zpátečku. Ta auta jsou mizerně zajetá, každej to rasuje, všechno začne odcházet mnohem dřív. To si kup raději toho nového Rapida. Editováno: 7. Červen 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0nza_B Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 (editace) jo, tak to mě opravu nenapadlo... tak jak zjistím (jestli), že to opravdu byla půjčovna, tak holt nic... Editováno: 7. Červen 2014, autor: H0nza_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 U Rapida bych šel bez obav do ročního s nájezdem do 20000 km, kde se pohybují ceny kolem 270ti v Ambition "fresh" a stavu nového vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas680 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 zdravim, potreboval bych radu zkušenejších. Chtel bych si koupit Octavii a rozhoduji se mezi temito : http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/15794462?tab=contact&goFrom=detail#tabs http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/15745001?goFrom=list Popřípadě na co si dávat při koupi pozor. Mně přijde že jsou nějak levné. Hlavně ta černá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 VIn tam je napsany zajdi si je overit do skodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 (editace) Však tyhle motory stály za hovno, se nediv Kup si raději 1,9....tam chybu neuděláš. Editováno: 8. Červen 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas680 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Však tyhle motory stály za hovno, se nediv Kup si raději 1,9....tam chybu neuděláš. nemůžu žadnou najít. aby měla alespon nějakou výbavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 No právě, každej si je drží, kromě větší hlučnosti to byly držáky a málo žraly Musíš holt hledat a počkat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0nza_B Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Jinak me se jednalo o toto...http://www.dasweltauto.cz/Car/746335/octavia-2-0tdi-cr-103kw-elegance-plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 má ten laurin bmm nebo bkd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Ta stribrna je bourana? Bud je tam hodne velka hra svetla a stinu (coz se mi nezda) nebo lakyra vubec netrefil barvu narazniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 za ty prachy bych honzo bral radši tohle s xenama... http://www.skodaplus.cz/Car/769942/skoda-octavia-tdi-2-0-cr-110-kw-ambition?query=ord%3D6%26dir%3D0%26fulltext%3D%26model%255B0%255D%3D404%26model%255B1%255D%3D404%26priceFrom%3D%26priceTo%3D%26discountPriceFrom%3D%26discountPriceTo%3D%26speedometerFrom%3D%26speedometerTo%3D%26inOperationFrom%3D%26inOperationTo%3D%26loadFrom%3D103%26loadTo%3D%26capacity%3D0%26leasing%3D%26eq%255B0%255D%3D11%26isRocnivuz%3D1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.