foxdivemaster Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 me to tak posledni dobou prijde ze za chvilku se sam uz ani nikdo nevycura a autum se budou zakladat facebook stranky sorry za ot nikoho se nechcu dotknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
festr.uher Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Díky všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Ahoj, zitra se jedu podívat na vůs přes Škodaplus.Je to kombik 1.6tdi cr 127tisic najeto. Pak se pochlubim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 me to tak posledni dobou prijde ze za chvilku se sam uz ani nikdo nevycura a autum se budou zakladat facebook stranky sorry za ot nikoho se nechcu dotknout Jestli narážíš na můj web, tak je to vzácnost... v auto ESA mi řekl pán, který už pár let v bazaru dělá, že jsem asi první člověk, který udělal udělal svému auto web Je to tak trošku pracovní demence, ale na jednu stranu mě pochopil v tom, že nemusím všem vysvětlovat furt jedno a to samé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Já to kdysi řešil stejně, bazary nabízely málo, tak jsem vytvořil web a za měsíc auto prodal tak, jak jsem chtěl Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Nemáš ještě ten web? ) jinak se mi pár lidí ozvalo, že si prolustrujou VIN a pak se ozvou. Takže uvidím. Buď prodám a nebo neprodám. Maximálně budu chodit pěšky už o prázdninách. Aspoň ušetřím za naftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 (editace) Bohužel už ne, je to asi 8 let Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Editováno: 29. Duben 2016, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Ahoj, tak jsem se byl podívat na to auto, 1.6tdi cr. Nic moc. Byly lakované zadní dveře za spolujezdcem a v historii jsme na to nenarazili a stejnak byly ťuklé.Motorový prostor jako prase. Auto bylo na stolici, protože bylo zezadu bourané a byl měněný nárazník a asi páté dveře...ale prej na stolici bylo asi kvůli pátým dveřím..... Pneumatiky spuchřelé, zdálo se mi že podfukujou parohy na výfuk. potrubí. Auto tam stálo dlouho, brzdy byly hoodně orezlé. Na displayi svítila průměrná spotřeba 6,4l. Takže tak. další zkušenost sem asi cpát nemá cenu, pokud bude nějaká, jako že brzo bude. Pochlubím se až a jestli vůbec něco koupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 na stolici urcite nebyla k vuli patym dverim dneska je to boj neco koupit chce to hlavne selsky rozum a dobre se divat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Ono mě o překvapilo to, kolik mělo auto od počátku závad řešených v záruce. To jsem teda nečekal, sloupec jako bejk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 v dnešní době je jistota kupovat jen auto z rodiny - a to ještě když ho kupovala nové. Nebo nové rovnou. Když jsem sháněl auto, lezly mi z toho dolů už vlasy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 1. Květen 2016 Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 (editace) Zdravim, no nakonec uvažuju o 1.2 tsi 77kw. Jen mám dotaz zda se mám vyhnout prvním z těchto motorů. Je to rok 2010 a najeto 40 000 km. Auto přes Cebii je ok. Je to classic výbava ale to mi až tak nevadi...co myslite vy? O 40 000 korun dráž mohu mit Spacebacka 1.2 TSI 77kw se zárukou do roku 2018. Rapid bude proti Octavii na tom jizdně asi hůř a je menši. Stále váhám co zvolit....vadi mi i menši kufr u Spacebacka.Děkuji vám za názory Editováno: 1. Květen 2016, autor: lukino200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enemy5 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 (editace) 1.2 TSI v Octavii brát az od roku 2012...rapid pokud je 77kw tak je docela v pohode. Neni tak linej a ma 6q prevodovku. Velikost vnitrku je srovnatelna s Octavii prvni generace samozrejmne s tim ze spaceback ma mensi(zadny) kufr. Kazdopadne by sis mel o techto motorech/autech neco precist v prislusnych sekcích Editováno: 2. Květen 2016, autor: Enemy5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Souhlas, myslím, že upgrade přišel na podzim roku 2011, takže 2012 je jistota, starší radši nebrat. Rapid je lehčí a s dobrou aerodynamikou, takže s tím motorem jezdí dobře, jen samozřejmě (ne)kvalita je horší než u dvojkové Octávky, bude hlučnější a menší, no.. Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Pokud vim tak silnej řetěz jde i na ty prvni motory.....kde by mohl byt ještě problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Pokud mi je známo, tak ani plech, ani silnější řetěz na ty starší motory naroubovat nelze Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enemy5 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Ono pokud si přečteš sekci 1.4 TSI tak tam píšou že problém byl nejenom v řetězech ale i v jeho napínáku. Nevím jestli jdou dát modifikované silnější řetězy na starší motor bez nějakých úprav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Ano jdou, to vím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Já už taky přemýšlím nad jednou O2 2011 1.8tsi s dsg, 160000 km. Vše sedí, ale nějak když otevřu sekci motor 1.8 Tsi, tak je člověk dost na vážkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 kolikátý je to měsíc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Rok výroby 11/2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 tam bude reálné riziko, pokud není motor už po repasu nebo výměně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 A od kdy jsou ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Vyšší spotřeba oleje od cca poloviny roku 2009 do 9/2011. Pak došlo k modifikaci. Nějaké to procento je v pořádku i v uvedeném období, ale je to sázka do loterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 (editace) Tak zitra jedu pro Octavii 1.2 TSI 77kw. Je to rok 1/2011. Při startu ani nezarachotila a při polostudeným. Tam bude zřejmě ještě starý typ řetězu že? Od kdy byly ty plastove kryty na kabely proti kunám? A od kdy se už nedávaj a jsou posilené kabely? Moc diky Editováno: 4. Květen 2016, autor: lukino200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.