jozzi Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 To ja bych uz prespal v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Tak jak je píčové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 díky za opýtanie ...ešte len bude veselo...20:00 to istí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Copak se chystá? Víno, ženy, zpěv? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 plesová sezóna začala ...to víno asi vynechám a dám radšej niečo domáce ...ostatné čo si vymenoval platí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Dneska pan kapitan si musim spravit zaludek a nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 22. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Tak o víkendu bečka se jménem Krakonoš. Docela jsem odpadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Taky vypadas jak hajnej s kubou dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 26. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Tak pár lahví vín různých barev bylo vyprázdněno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 .... .... po včerajšku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 doufam žes nepil nic z dovozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 domáce bolo...z místní zahrádky ..len tuším,že to je skorej z toho žrádla..mastné,slané,sladké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Tak tos měl dobry zaklad , masne a sladke dobře vstřebava alkohol ,a za domovinku ze zahradky jen chvalim , ono nic lepšiho neznam , nezapomenu na ročnik 2008 merunku , ta psala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Nazdar alkoholici. Tak jsem dopil půl lahve a do mrazáku jsem dal další dvě. Ta prázdná je vlevo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Jo a fotka je tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Taky mě napadlo, že si budu chvíli hrát. Terasa před a po. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 A kdo si hraje a pije tak nezlobí. Takový ledový mrazák a bar. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Samozřejmě, že to nepiju jen tak z nějakýho panáka. Jsem srdcař tělem i duší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 to si nahádzal ten sneh susedovi na stenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Jo na stěnu o kterou se nestará a nepovolí ji ani z mé strany nahodit na mé náklady. Kdyby tam měl okno tak mu to naházím do obýváku. Není to zeď obytné části ale jen nějaké stodoly a majitel tam dlouhodobě nejezdí. Tak je to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Tolik sněhu? To už si měl kalamitu, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Běžná denní nadílka. To by byla kalamita v Praze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 No já jen, žes tam neměl žádnou hromadu před tím, tak jsem nabyl dojmu, že je to sníh za celou zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 To je bar kuuurna , slivovicka , moravska , nam , mlask Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 29. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Ten zimní bar samozřejmě nemá chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.