žralok Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Vedle něj dát ještě ten gril tak pak už to nemá chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Jednu by to melo , v tu chvili bych uz musel dojet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 A co ti brání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Pracovni povinosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 29. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Tak co, vandale, kdy nás pozveš na svoji Winter Clasic akci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Tento víkend jedu pryč tak možná ten další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Dneska neridim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Na ceskem pifku v polsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 3. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 To je moc dobré pivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 si piš , dal jsem 6 kousku a vlezlo by vic ,ale meli brzo zaviračku raritka je v tom že jsem na nem byl v polsku https://plus.google.com/113061553801113890710/photos?hl=pl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 3. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Raritka bude dnes na mém vlákně, snad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 To doufam , už maš skluz jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 5. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Tak mi moje opilecké vlákno objevila jedna jistá slečna, takže sem už, bohužel, raději nebudu nic psát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Srabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Asi nak tak hlap si musi umet dupnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Tady se už přestalo pít. Tak já jsem si tedy otevřel láhev červeného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Ja jeste od vcerejska strizlivim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Tak takhle jsem se dlouho nesundal. Zítra jsem doma a řeším administrativu ě nějaké telefony a maily. Protože kolem 13 hodiny budu mít už všeho plné zuby a nervy na pochodu tak jsem si připravil láhev "Jack Daniels" a k tomu mám vždy v zásobě několik dobrých doutníků. Prostě takové jiné pondělí. Ještě že nemusím zítra vařit, protože to už polovička raději udělala, když se dozvěděla můj pracovní plán. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 vlákno dnes pre mna ako stvorené ...len čo bude ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Skyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 hladina vyrovnaná jedným plechovkovým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Taková důvěrná otázka. Jsem tu jediný alkoholik nebo je nás víc. Každý den večer si dám aspoň jednoho panáka a nějaké pivo. Někdy i víc. Ale zase beru v potaz, kdy ráno musím sednout za to kolečko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 asi tu budeš sám ...ja toho panáka a pivo nechávam na sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Ja dneska skyt lecim kocovinu , vcera jsem to s tim parfemem prepisk skyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Před chvíli jsem vyložil dva soudky, 15 a 30 l, Radegastu a schoval je do garáže. Pro jistotu ještě bednu téhož piva hodil pod schody. Nějaký čas žízeň mít nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.