Přejít na obsah

Autoalarm Jablotron CA-320 Akcent ( navod montáže,rady )


Airman64

Doporučené příspěvky

Ahoj chtěl sem se zeptat jestli zde někdo nevlastní tento typ autoalarmu, protože se chystám pro jeho koupi a montáž.

A hned se zeptat jestl nekdo nema příručku pro montáž do Supíka mam 1,9TDi 2003 na netu jsem našel jen pro octavii,fabii a felicii.

Nechal bych si alarm namontovat od nějaké firmy ale ta to montuje pořád na stejne misto(pod volant) a ja si chci namontovat na sve misto abych zneprijemnil zlodejum kdyztak kšeft :-) Spíš mě teď jde o kabely a kde co zapojit (návod) zručný jsem takže stim problem ;) jeho cena je 3500 s daní takze luxusní a myslim ze alarm od jablotronu je velmi dobry v pripade meho omylu mi klidne poradte :-)

Jinak k zamku zpátečky ktery taky nevlastnim mi byli receno ze lepsi si je sehnat nalepku na okno Construct,defend lock nebo treba mistral a na misto kde ma byt zamek nechavat polozeny kapesnik ze to taky udela hodne :-)

Za každou radu sem rád popřípadě mužem rozjet velkou diskuzi :-)

edit: a jeste jsem se chtel zeptat jak je to s tou zbernici CAN-BUS atd. at nekoupim alarm a zjistim ze je k nicemu ... jak poznam jestli ji mam nebo mam jinou treba.. Sup 2003 (9/2002) Elegance z Italie

Editováno: , autor: Airman64
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Alarm je dobrej, osvědčenej, jen nebude komunikovat s autem. Tzn. že se bude muset všechno natáhnout zvlášť a ke klíčům bude druhý přívěsek. A redukce CAN-alarm nebude plnohodnotná, protože alarm nemá vstupy na odemčeno/zamčeno. Ale Jablotron vyrábí CAN alarm, myslím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

CAN-BUS je datová sběrnice, po které tečou data mezi počítači, čidly a spínači v autě. Jsou to dva vodiče ve svazku. Superb má, tuším, dvě, motorovou a komfortní. Alarm se připojuje na komfortní. U alarmu s CAN-BUSem bude návod. Redukce mezi CAN-BUS a alarm převádí datové signály od spínačů ve dveřích, napětí v síti a povelu odemčeno/zamčeno na analogové (napěťové) impulsy. CA320 nemá vstup zamčeno/odemčeno, tudíž musí mít ovládání zvlášť.

A pozor, při zapojování čehokoliv na sběrnici, nesmí se na ní připojit napětí ani zkoušet žárovkovou zkoušečkou!

Editováno: , autor: martinsem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vick: Ja vim no ze Athos je fajn jak se naseru tak fakt tech 12 klacku za toho Atose dám :-D :-D

nemo.x:To je volitelna vybava v konfiguratoru ale origo alarm ma na sloupku mezi ridicem a zadni msedadlem u spodku tlacitko s hlidanim vnitrniho prostoru :-) Pokud ho tam nemas tak nemas origo alarm :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, mě budou montovat autoalarm Magicar. Je s pagerem, má funkce jako dálkový start, dálkové vypnutí, režim na dochlazování turbomotorů (volitelně nastavitelný), ultrazvukové čidlo, náklonové čidlo (kvůli odtahům a odcizení budoucích letních kol), dálkové snímání teploty interiéru, upozornění na ponechaná zapnutá světla, dálkové snímání napětí autobaterie, inovované VPS čidlo – umožňuje zavolat majiteli vozu, tepelné čidlo a další blbinky.

Na to vše 3 roky záruka :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Tak pánové rád se připojím, mám fábii tdi a alarm akcent CA-320 a když jsem ho zakoupil tak při otevření blikala potkávací světla, ale chci to na výstražné, jenže firma u nás co zastupuje firmu jablotron a montují tyto alarmy, se na to podívala a řekli mi, že to neudělají, že je to moc složité a že na fábii se to na výstražné nemontuje!!! skoušeli ty dva fialové co vedou od alarmu k potkávacím světlům a v kterých jde impuls dát na výstražné a nic. Ale kamarád mi řekl, že to jde, že je potřeba nějakých diod na ty výstražné. Druhá věc co bych chtěl je, že bych si koupil vystřelováky a spároval to s alarmem. To dle prodejce těchto klíčů nepůjde. Víte někdo zda ano, či ne, a pokud ano tak jak a pokud ne tak proč... děkuji moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud říkají že to nejde tak to bude tím že tvá komfortní jednotka to nepodporuje.Já to měl na superbu taky.Koupil jsem athose a nechtěl dalkáče které byly k tomu,ale chtěl jsem to nahrát na své vystřelováky.Musel jsem tedy koupít další nějaký modul ke komfortce a pak problém nebyl.Nevím ale jak to bude u fabie.To byses asi měl zeptat u fábií a ne u superba

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...