FerdaII Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Může mi někdo poradit, proč mi vysazuje motor v jakých koli otáčkách. Auto je z roku 99. Najeto cca 140000. Zaím se nebyl na diagnostice. Ve vyšších otáčkách se to projevuje dušením motoru, resp motor přestává mít tah. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ambrosius Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Asi zase klasika-váha vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 ano to vypadá na váhu vzduchu, kamarád má stejný motor a stejný problém a váha to vyřešila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 čau mám problém s obsahem motoru 1.8T20V.Neodpovída skutečnosti je jak z obsahu 1.2 nejede a nejede. do 140 super ale pak chytá druhej dech.poradí nekdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomik07 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 No hele chtělo by to napíchnout na VAGa. Může to být měřič hmotnosti vzduchu, cívka(y),turbo nebo třeba úplně něco jinýho. Zkus navšívit nějakej servis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jak se pozná vadná cívka? Tedy pokud motor neběží trvale na tři válce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomik07 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Měli by se dát změřit VAGem, ale nejsem si 100% jistej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honziik Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Noo když mě odešla cívka...tak neprv byl cítit benzin z výfuku a až do te doby kdy mi auto zdechlo...pak už jsem to nenatočil...tak jsem zkusil jiskru a ono nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murdoc Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 A když odešla mě...byl jsem rád, že jsem doskákal do nejbližšího servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 a co takhle změřit váhu???Nebo rovnou si ji od někoho půjčit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 tipoval bych váhu vzduchu, kamarád taky nevedel a vyměnili jsme váhu a jela jak víno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Podobný problém jsem už jednou popisoval,ale myslel jsem,že vše vyřešila nová lambda sonda,ale zřžejmě nic.Prostě když chci tomu šlápnou na krk třeba při předjíždění,tak se začně pěkně rozjíždět,ale najednou jak stoupají otáčky tak auti začne škubat,jako by mu docházel dech.Všiml jsem si,že k tomuto jevu dochází většinou když je zrovna nějaké stoupání.Na rovince nebo z kopce,když to není jakoby v "námaze" to nedělá.Bylo by možné,že by to způsóbovala prokluzující spojka třeba jen v jednom místě?Už má taky lecos za sebou.Protože spalování,spotřeba apd vše je O.K. Věděl by někdo o co by mohlo jít?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 (editace) Prokluzujici spojku bys poznal, todle bude neco jinciho, zkousel si vahu vzdychu zda je OK, pripadne nejakej ten ventil ? Uz se tu toho na todle tema taky dost napsalo, takze zkusit procist. Editováno: 9. Říjen 2007, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Prokluzujici spojku bys poznal, todle bude neco jinciho, zkousel si vahu vzdychu zda je OK, pripadne nejakej ten ventil ? Uz se tu toho na todle tema taky dost napsalo, takze zkusit procist. Jak jsi to myslel s tím ventilem?Jaký ventil máš třeba na mysli?Váha by se chovala asi trochu jinak co myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Btw ... co hlasi VAG ? Nejake chyby ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Já osobně nemám možnost to nějak na VAG dostat takže mi nezbývá než věřit servisu,že je vše O.K. Už jsem i tady nějaké podobné zkušenosti četl tak asi se nejdřív pustím do vyčištění váhy a projdu všechny hadice jeslti není některá uvolněná.Mám takový divný pocit,že mi ta potvora začala nějak moc žrát olej?Nevíš co by to mohlo znamenat?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 šel bych do tý váhy,proměřit a vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cobra11 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Ahoj, občas se mi stane že motot přestane táhnout, chová se to úplně stejně jakoby docházel benzín, trvá to jen pár sekund a pak zase vše O.K. Dneska se mi to stalo dvakrát. Mám 1,8T RS. Kde by mohla být chyba? Palivové čerpadlo, filtr, šktící klapka......? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ján Storoška Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 (editace) Ahoj, občas se mi stane že motot přestane táhnout, chová se to úplně stejně jakoby docházel benzín, trvá to jen pár sekund a pak zase vše O.K. Dneska se mi to stalo dvakrát. Mám 1,8T RS. Kde by mohla být chyba? Palivové čerpadlo, filtr, šktící klapka......? Díky Co hlasi VAG? Editováno: 10. leden 2008, autor: Ján Storoška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cobra11 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Co hlasi VAG? Několik chyb se tam našlo, s ím, že se vymazali, nastavili se znova hodnoty a mám se poté znova stavit. Jednalo se o bohatá směs, nějaká sporadická chyba na zapalování a ještě něco s v sání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Několik chyb se tam našlo, s ím, že se vymazali, nastavili se znova hodnoty a mám se poté znova stavit. Jednalo se o bohatá směs, nějaká sporadická chyba na zapalování a ještě něco s v sání. Smazáním chyb se závada neopraví. Je potřeba zjistit, proč se tam ta chyba objevila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cobra11 Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 (editace) Smazáním chyb se závada neopraví. Je potřeba zjistit, proč se tam ta chyba objevila. Já vím. Dneska jsem dostal několik tipů, ale celkem široká škála: palivový čerpadlo, váha vzduchu, turbo, zapalovací modul. Tak a co teď? Editováno: 11. leden 2008, autor: cobra11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Tak a co teď? servis??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cobra11 Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Jasně. Chtěl jsem jenom od vás radu, jestli neměl někdo třeba stejnej problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Několik chyb se tam našlo, s ím, že se vymazali, nastavili se znova hodnoty a mám se poté znova stavit. Jednalo se o bohatá směs, nějaká sporadická chyba na zapalování a ještě něco s v sání. Mam uplne to same... 17705 - Spojeni turbodmychadlo-skrtici klapka Pokles tlaku P1297 - 35-10 - - - Sporadicky 17545 - rada 1: prizpusobeni smesi (add.) System prilis bohaty P1137 - 35-10 - - - Sporadicky 17536 - rada 1: prizpusobeni smesi (mult.) System prilis chudy P1128 - 35-10 - - - Sporadicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.