vrbicek Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 teda přiznám se, že carbon nemám rád, ale nevypadá to vůbec špatně !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 Mám na vás prosbičku. Hledám na Supa řešení.. Kapota se mi odloupala, začali to kamínky a dokončila wapka.. Celou kapotu jsem zabrousil a vzal drobně plničem a koupil si wrap folie maskáčovku na potáhnutí. Až sleze sníh tak se na to chystám.. Čím to odmašťujete? Potřebuju opravdu hloubkově ať to drží fest... Mám to polejt techničákem? Až bude pošlu fotky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Únor 2019 Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 Ja odpastujem bud cisticom na brzdy alebo ak nieco vacsie, tak IPA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.