nightstar Vloženo 26. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2020 V 22. 7. 2020 na 15:20, ondrabart napsal: Ahoj, kde najdu prosím řídící jednotku? Řeším stejný problém. Díky. Ahoj, je umístěná nad pedály, musíš sundat plastový kryt co tam je a pak už se k ní budeš moct dostat. Nedržela na žádných šroubech, ale byla tam zasunutý nebo zacvaklá. Vede do ní dost kabelu, takže by jsi jí tam měl být schopný dohledat. Samozřejmě kabely musíš odpojit a zapamatovat si kam který patřil. Hodně štěstí =) u mě stěrače zatím stále šlapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrabart Vloženo 3. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2020 V 26. 7. 2020 na 20:39, nightstar napsal: Ahoj, je umístěná nad pedály, musíš sundat plastový kryt co tam je a pak už se k ní budeš moct dostat. Nedržela na žádných šroubech, ale byla tam zasunutý nebo zacvaklá. Vede do ní dost kabelu, takže by jsi jí tam měl být schopný dohledat. Samozřejmě kabely musíš odpojit a zapamatovat si kam který patřil. Hodně štěstí =) u mě stěrače zatím stále šlapu Ahoj, povedlo se mi dostat až k relátkům, ale ani jsem s nimi nehnul. Můžu se zeptat, jak jsi je mezi sebou vyměnil? Vypadá, že jsou tam natvrdo. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nightstar Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 Ahoj, musí se odpájet a prohodit, nejsou bohužel na žádné patici. Hodně štěstí =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrabart Vloženo 8. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2020 V 6. 8. 2020 na 19:40, nightstar napsal: Ahoj, musí se odpájet a prohodit, nejsou bohužel na žádné patici. Hodně štěstí =) Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1vladek Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Z 6 sekund prodlevy mi začaly stírat stěrače co 19 sekund. Ostatní cykly fungují. Zatím jsem do ničeho nerýpal. Nemáte nějaký tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.