Přejít na obsah

Levé zadní dveře

Superbíček

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...

Už jsem ti to jednou říkal.

Oddělej krytku na madle dveří. Jsou tam 2 křížové šrouby. Pak si stáhni okno. Pak vrchní část tapece chytni prstama u skla a musíš ho vypáčit jako směrem do interiéru a dolů. Jako kdyby jsi přidával plyn na motorce. Tím by jsi se měl dostat do vrchní části dveří. Tam je vidět mechanizmus na otvírání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 rok později...

Chlapi, zlobí mi zámky zadních dveří..je slyšet, jak to drhne.. chci to promazat ale nevím jak se do dveří dostat. Dole je jen jeden torx, ten povolím a nic moc se neuvolní.. nikde jinde nic na odštoubování není.. nechce se mi to zkoušet silou.. obvykle to končí likvidací nějakých úchytů..

Příspěvek od Žraloka mě navnadil.. je ale pro dveře přední

Díky za radu

Editováno: , autor: Giardino
Odkaz ke komentáři

Dílenská příručka Karoserie montážní práce, kap. 58-1 strana 7

Jak jsem to dělal já, tak jsem se domníval, že bůhví co jsem nevymyslel za vynález s tím šroubem na plastový čep na uvolnění skla a ono je to tam napsané :kol-32::kol-28:

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Ahoj hoši, koukám že zadní levé dveře zlobí, mě teďka taky.... Vyletil mi ten čudlík co srží stahovačku okna a okno. Jenže mám to tam zatěsněné silikonem dole u dveří. I tak jsem to rozřezal, poté nasadil a zalepil znova. Co čert nechtěl, za dva dny to vyletělo zase. Dá se tam udělat něco aby to už prostě nevyletělo, nebo stačí dát nový ten cuplík ? Asi víte o čem mluvím...

post-78824-0-08214000-1437949256_thumb.j

Editováno: , autor: angel.CZ
Odkaz ke komentáři

Ten kolík je plastovej a asi ho máš vyběhanej. Buď nový za pár kaček ve škodovce, nebo vysoustřužit náhradu o pár setinek tlustší.

Přikláním se k variantě první.

Nevyskakuje to jen tak, zkontroluj průchodnost ližin, ve kterých sklo běhá, namaž a klidně se nestyď promazat hodně celý mechanismus. prostě co se kde hýbe, tak promazat . Musí to jít úplně volně, čili když sklo odpojíš od stahovačky a vysuneš ho nahoru rukou, musí Ti volně spadnout dolů (samozřejmě opatrně)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Prostrikal jsem to WDčkem. Cca 4 dny okno jelo, teďka to stejné. Nedá se tam ten napínací kolik nějak natvrdo přichytit? Kdybych tam placl trochu toho gumoveho silikonu, nebo to přidělat drátem s bužírkou ať to už nevystreluje? Nebaví mě každé 4-5 dní rozdelavat dveře, škrábat silikon a pak ho znovu nanášet...

Editováno: , autor: angel.CZ
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...