Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, od začátku co mám F 1.2HTP 2004 se na autě vyskytuje problém, že při startování auto 3x zapípá (výstraha) ale bez symbolu na displeji. Dělalo to sporadicky někdy 1x za 6 měsíců někdy 3x za den, teplý studený motor na tom nezáleží. Na serviskách nikdy nic nezjištěno - prý to nic nepíše, až při poslední zjištěna nefunkční ŘJ ABS. Nedávno jsem si měnil svíčky a asi po 200km přestal fungovat motor, po odtahu a opravě zjistili v servisu že vyhořela zapalovací cívka i se svorkovnicí a vypálenou pojistkou. Byla doporučena výměna i zbylých 2 cívek (byly načaté) a tak jsem je vyměnil . Motor jede , spotřeba klesla, ale to pípání už je snad při každém 2 - 3 startu. Poradíte někdo čím to může být?

Možná to bude právě ta ABS...

• Autor

To pípání dělá už od novoty v 7/2004.Projížděl jsem fóra a narazil jsem na pípání při startu , ale těm lidem aspoň problikl nebo se objevil na displeji nějaký symbol brzd ABS ASR , já tam nic nemám. S ŘJ ABS je to taky zajímavé v prvním servise mi řekli že ŘJ ABS je vadná protože nekomunikuje s diagnostikou a nelze vyčíst závady,ale s centrální ŘJ funguje a v servisu kde mě odtáhli mi zase řekli, že z jednotky závady dostanou ,ale ŘJ ABS je nefunkční. Závada na ŘJ ABS je 16347 014. Zkoušel jsem brzdy na mokré trávě a ABS funguje. Tak nevím.

vyčisti elektrody, nebo vyměń nádobku chladící kapaliny.

prečo nádobku chladiacej to by stačilo len čidlo hladiny vody alebo pri malom tlaku zátku ale to by mu nepípalo

nádobku myslel proto, že čidlo bývá často už zanesené a je součástí nádobky. Samotně ho nevyměníš

to som nevedel ale myslím že to by mu aj tak napísal VAG problém alebo by mu ukázalo na prístrojovke problém z vodou

VAG problém s nádobkou "nerieši" :kol-24:

Zkus pořádně probrzdit...podle mě máš nefunkční ABS, a ani nemusí svítit kontrolka.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.