Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

pane jo, to je uplně jiné než superb 3 :D :D :D

hmm, pěknej introš, krásnej volant

Z FB Škoda Auto Česká republika:

post-24140-0-80454500-1456943901_thumb.j

post-24140-0-76955300-1456943917_thumb.j

post-24140-0-38368100-1456943929_thumb.j

post-24140-0-86939900-1456943940_thumb.j

Kdo tam najde kromě té chromové linky kolem auta ještě něco dalšího, dostane bludišťáka.

No a všimněte si na Superbu Monte Carlo (pardon, sportline) řady věcí, které na původních fotkách nebyly.

To už je přeháňka, sedačky ok, volant super, exteriér hrůza, snad v tmavý a 2.0 tsi

K tomu SportLinu, interiér je moc pěkný, červená spolu s černou střechou, zrcátky, koly a maskou je luxusní :kol-47: Ale ta imitace koncovek nic moc teda, kdyby tam byli ty jako u 206 kw verze, tak to je jako u nového Passatu a je to nepěkný.  Btw, kapota stále přesahuje... 

Bojler: Že by ty černé lesklé aerodynamické prvky nebo jak to nazvat pod spojlerem v rozích 5. dvěří?

Nene, ty tam jsou už od začátku - pro některé motorizace.

Ten sportovní vypadá hezky, koncovka je holt trend dnešní doby, M-B to má stejně, tam se myslím Kabaň inspiroval. Červenou si moc jistý nejsem a sedět to níž, je to ještě lepší, ale SIII, na rozdíl od takové Octávky, sluší vše :-)

hoši, proč si ty Octavie teda kupujete, když na ně tak nadáváte ? :D  Nejsi tady jedinej. Já sice na koncern nadávám taky, ale aspoň se mi to moje auto líbí. 

Nene, ty tam jsou už od začátku - pro některé motorizace.

Opravdu jen pro některé motorizace? Co jsem Superb Combi viděl (mimo výstaviště ve Frankfurtu), tak to měli všechny (krom GreenLine, který má jiný spoiler).

Tuším, že 1.4 a 1.8 nemají. Ostatní ano.

hoši, proč si ty Octavie teda kupujete, když na ně tak nadáváte ? :D Nejsi tady jedinej. Já sice na koncern nadávám taky, ale aspoň se mi to moje auto líbí.

Proti OII a OI nic nemám, to jen proti Oiii :)

Až na ta kola, nesmyslnou výšku a neprůhledná skla je to hezké ;)

Těma kolama to totálně zabil.

včera jsem viděl v Praze taxíka, koukám na to a myslím si že je to Octavia a ono Superb. Bílá barva a malý kola a bylo vymalováno:D

Nj, jenže SIII v základu pořád vypadá lépe, jak OIII v plné palbě :)

Ehm, modra Pacifik bez mlhovek teda nevim. Jde o to co za OIII by to bylo.

No modrá Pacifik je fakt "krása", to souhlasím :D Ale za mě je OIII paskvil, proto bych to hodnotil podobně klidně i v porovnání se Sanderem

Moon a 19cky.. Pěkná kombinace

fa678aa27f3f4696e9d5281075d3856a.jpg

98e0fc14043da58a0c6ed29213177c1e.jpg

Biely kombik a 19tky...ucuravam :kol-59:

Já zjistil, že se mi už fakt příčí černo-leštěná kola :(

Ale jinak bílá mu sluší, sluší mu skoro každá barva, je to hezké auto :)

To je asi nej kombinace, ještě 20mm dole a je to TOPka! Btw, ty kola se jim povedly. Btw, Denis, to třeba někdy přejde a zalíbí se Ti :)

Upraveno od Tarantulas

Nevím, před 2 lety jsem takové taky chtěl, ale je jich všude tolik, že se mi to už hrozně okoukalo a naopak vždy rád vidím třeba 18" (nebo 17", či klidně 20") v klasickém stříbrném designu :)

Ale jinak jsem viděl ve středu kombíka jen asi na 16" a když neberu ta kola, ta stříbrná krásně vykreslila linky auta, které jsem dosud ani neviděl. Takže možná bych volil něco stříbřitého :)

72653029da1134224ea6c898eb1fc182.jpg

d66c4c36f828a43c647c41604d8d41bf.jpg

a6b17f8a739fa6c4e38eb7ec6cc335ee.jpg

Corrida +19" kola

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.