Bladik Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 V 16 - 17 tydnu by mely byt kompletni konfigurace(snad i pry konfigurator) a od 22 tydne by mela najet predseriova vyroba vsech modelu a motorizaci. Objednat se da vsechno, ale tak maximalne u prodejce, ktery to v MB objedna stejne az od toho 17 tydne...takze proto ta dlouha doba dodani. Vydrzte...taky cekam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Třeba toto: http://www.mazda.cz/modely/mazda6-sedan-2015/ A našel bych řadu dalších variant konkurence, která má i lepší motory než se budou dávat do Supa III a přitom cenovka je podobná. ještě se k té Mazdě vrátím. Kdo se chce trochu svézt, nenajde tu trochu slušnej motor. Co to je za naftu, která má při obsahu 2,2 výkon sice 130 kW a 420 Nm krouťák, ale zrychlení přes 9 s (!) a maximálku 209 km. To jsou výkony jak u jedničkový Octávie 81 kW. Tak s tím v dnešní době moc velkou díru do světa neudělají a mě by to třeba dost odradilo. Mám rád, když se auto taky trochu hýbe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Netýká se to tématu, ale Citroen C5 se 2.0 HDi 120kW (160k) má v automatu zrychlení z 0 na 100 km/h za 10 vteřin. V manuálu 9,1 vteřiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 To zrychlenie je uplbe dostacujuce na bezne jazdenie. Keby som si chcel kupit zavodak tak sa pozriem po niecom inom. Kazdeho zaujima skor cena a co za nu dostane...zrychlenie je menej podstatne. Nikdy som nekupoval auto pre rodinu kvoli zrychleniu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lajtgi Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Na německých fórech řeší otázku AAC. Prý je omezen na 160km/h, i tempomat má mít nějaké rychlostní omezení. Víte někdo o tom? Od MR 2016 by to snad mělo být 210 km/h. Bude mít auto teď na začátku ještě nějaká jiná omezení, vyplatí se počkat na nový MR? Asi otázka Na dixe:))) díky ta odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TommyGun Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 (editace) to auto se mi fakt líbí...superb se fakt povedl Editováno: 6. Duben 2015, autor: TommyGun 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 A co teprve combi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 (editace) Na německých fórech řeší otázku AAC. Prý je omezen na 160km/h, i tempomat má mít nějaké rychlostní omezení. Víte někdo o tom? Od MR 2016 by to snad mělo být 210 km/h. Bude mít auto teď na začátku ještě nějaká jiná omezení, vyplatí se počkat na nový MR? Asi otázka Na dixe:))) díky ta odpovědi.tu sme trochu offtopic... ACC v mojom aute nemam a nechcel by som to ani zadarmo, netusim co ludi vedie k tomu, ze to chcu.klasicky tempomat funguje urcite pri vyssich rychlostiach, nedavno som sa trochu ponahlal... 180 tempomat (podla tachometra)... no problem Editováno: 7. Duben 2015, autor: PistaTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 ACC má Superb do 210 km/h.U Passatu jsou dvě varianty-160 a 210 km/h.V DE jdou objednat do Passatu obě.V ČR je u Higlinu pouze 160 km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Videl nekdo nazivo hnedy kozeny interier (L&K) a muze mi rict na to nazor? Co jsem videl z videi tak mi to pripadalo nemastne neslane, to uz radsi ten bezovy... Pripadne jestli nekdo nema dobry odkaz na foto/video pri prirozenem svetle. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Ten stěrač vzadu je pěkný tuzing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lajtgi Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Dixi diky! Me celkem u OIII prekvapil ten tmave hnedej LK interier - v dobrym. V cernym aute to vypadalo fakt pekne. Osobne mam rad cerny interier, který u LK není mozny, ale pokud to bude tak pekny jako v OIII tak by mi asi nevadil:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 BTW. zcela nahodou jsem narazil na to, ze existujou dva CZ ceniky noveho Supa s platnosti od 9.3.2015. Prvni (ktery tady daval i Dix) a druhy, ktery je aktualne stazitelny ze stranek SA. Nalezene rozdily: - paket Comfort pro L&K (navic AUX a zasuvka 230 V v cenniku ze stranek SA) - elektricky sklopna vnejsi zrcatka s automatickym ... (standard vsude krome Active, v cenniku ze stranek SA) - Park Assist (moznost dokoupeni i pro Active, v cenniku ze stranek SA) - pate dvere s elektrickym otveriranim a zaviranim (moznost dokoupeni i pro Active, v cenniku ze stranek SA) - moznost navigace Amundsen (moznost dokoupeni i pro Ambition a Style, v cenniku ze stranek SA) Pisu to jenom pro to, ze jsem si delal jednu konfiguraci dle prvniho ceniku a jelikoz by mi stacila mensi navigace, ale nebyla jinde nez v L&K, tak jsem si udelal jiny setup... Snad uz bude konfigurator pristi tyden ready Nova_SKODA_Superb_cenik_10032015.pdf novy-superb-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 (editace) Nečteš vlákno o akčních nabídkách, změnách cen a výbav - ceník a prodejní program byl oproti první verzi opravdu mírně korigovaný, viz http://forum.skodahome.cz/topic/74630-akční-nabídky-změny-cen-a-výbav-cz/?p=2033769 Ta zrcatka byla pouze tiskova chyba (ale uz primo v prodejnim programu), puvodne byly uvedene pro vybavu Ambition a vyse v ramci polozky s el. nastavitelnymi sedadly. Editováno: 8. Duben 2015, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 ...ha, tak to jsem fakt necetl. Jeste to tu na foru nemam uplne proslaple... Dik za odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PegasHK Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 netušíte kolik by mohl být příplatek za combi proti lb... 30 tis? 40tis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Na novinkach napsali: u praktičtější verze kombi očekáváme příplatek kolem dvaceti až pětadvaceti tisíc korun Nevim jak moc se tomu da verit, ale asi to nebude vic jako to bylo u SII FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 U Supa II to bylo +30 v Active, +35 v Ambition a +40 v Elegance/L&K pokud se nemylim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TommyGun Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 já jsem zvědavý jak vymyslí superba s tím sportovním paketem, co mají udělat. Ten žlutý co byl na výstavě se mi líbil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Taky jsem zvedavy jak to s tim sportovnim paketem dopadne. Zatim o nem nepadla ani zminka. Jediny naznak byl v Zeneve ten zluty, ale mel pouze dvoubarevne sedadla se zlutym prositim a 20" kola. Tak snad to nebude jen o tech kolech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TommyGun Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 někde jsem četl, že by se měl týkat kombi a TDI verze, ale nemám to nijak ověřený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Ahoj, hodně jsem zvažoval zda Passata variant a nebo superba hatchback a ačkoliv supu bude v ČR jezdit mraky, tak jdu do něho, protože bude dřív, mám přislíbené, že půjde objednat za tři týdny a že bude mít přednostní dodání. A hlavně, že hned od začátku půjde objednat 2.0 tsi 206 kw, tento motor v Passatu bohužel nebude, takže nemám jinou možnost,výbavu maximální LK. Pokud to nakonfiguruji komplet, tak jsem na 1,3 mio a to se do limitu vejdu. takže spíše otázka naopak, co nechtít za výbavu? Stěrač? 19 kola? Ta se mi zrovna v antracitové barvě výběr barev karoserie tragický, takže zatím to vypadá na laser, nebo nějaký nápad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Zajimave. Nekde jsem cetl, ze uz ma nekdo 206 kW objednaneho a dodani za 6-7 mesicu na německém konfigurátoru v LK výbavě toto TSI nejde, v ČR prý do tří týdnu půjde, taky na něho čekám, jiný motor nedává smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Mě minulý týden prodejce říkal, že když hned objednám, nejpozději v srpnu ho mám doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 někde jsem zaslechl že 206 kw verze bude mít o trochu větší nádrž, protože dojezd do 600 km je fakt tragický:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.