Duben 3, 201510 r V 16 - 17 tydnu by mely byt kompletni konfigurace(snad i pry konfigurator) a od 22 tydne by mela najet predseriova vyroba vsech modelu a motorizaci. Objednat se da vsechno, ale tak maximalne u prodejce, ktery to v MB objedna stejne az od toho 17 tydne...takze proto ta dlouha doba dodani. Vydrzte...taky cekam
Duben 4, 201510 r Třeba toto: http://www.mazda.cz/modely/mazda6-sedan-2015/ A našel bych řadu dalších variant konkurence, která má i lepší motory než se budou dávat do Supa III a přitom cenovka je podobná. ještě se k té Mazdě vrátím. Kdo se chce trochu svézt, nenajde tu trochu slušnej motor. Co to je za naftu, která má při obsahu 2,2 výkon sice 130 kW a 420 Nm krouťák, ale zrychlení přes 9 s (!) a maximálku 209 km. To jsou výkony jak u jedničkový Octávie 81 kW. Tak s tím v dnešní době moc velkou díru do světa neudělají a mě by to třeba dost odradilo. Mám rád, když se auto taky trochu hýbe.
Duben 4, 201510 r Netýká se to tématu, ale Citroen C5 se 2.0 HDi 120kW (160k) má v automatu zrychlení z 0 na 100 km/h za 10 vteřin. V manuálu 9,1 vteřiny.
Duben 4, 201510 r To zrychlenie je uplbe dostacujuce na bezne jazdenie. Keby som si chcel kupit zavodak tak sa pozriem po niecom inom. Kazdeho zaujima skor cena a co za nu dostane...zrychlenie je menej podstatne. Nikdy som nekupoval auto pre rodinu kvoli zrychleniu.
Duben 5, 201510 r Na německých fórech řeší otázku AAC. Prý je omezen na 160km/h, i tempomat má mít nějaké rychlostní omezení. Víte někdo o tom? Od MR 2016 by to snad mělo být 210 km/h. Bude mít auto teď na začátku ještě nějaká jiná omezení, vyplatí se počkat na nový MR? Asi otázka Na dixe:))) díky ta odpovědi.
Duben 6, 201510 r to auto se mi fakt líbí...superb se fakt povedl Upraveno Duben 6, 201510 r od TommyGun
Duben 6, 201510 r Na německých fórech řeší otázku AAC. Prý je omezen na 160km/h, i tempomat má mít nějaké rychlostní omezení. Víte někdo o tom? Od MR 2016 by to snad mělo být 210 km/h. Bude mít auto teď na začátku ještě nějaká jiná omezení, vyplatí se počkat na nový MR? Asi otázka Na dixe:))) díky ta odpovědi.tu sme trochu offtopic... ACC v mojom aute nemam a nechcel by som to ani zadarmo, netusim co ludi vedie k tomu, ze to chcu.klasicky tempomat funguje urcite pri vyssich rychlostiach, nedavno som sa trochu ponahlal... 180 tempomat (podla tachometra)... no problem Upraveno Duben 7, 201510 r od PistaTT
Duben 7, 201510 r ACC má Superb do 210 km/h.U Passatu jsou dvě varianty-160 a 210 km/h.V DE jdou objednat do Passatu obě.V ČR je u Higlinu pouze 160 km/h.
Duben 7, 201510 r Videl nekdo nazivo hnedy kozeny interier (L&K) a muze mi rict na to nazor? Co jsem videl z videi tak mi to pripadalo nemastne neslane, to uz radsi ten bezovy... Pripadne jestli nekdo nema dobry odkaz na foto/video pri prirozenem svetle. Diky
Duben 7, 201510 r Dixi diky! Me celkem u OIII prekvapil ten tmave hnedej LK interier - v dobrym. V cernym aute to vypadalo fakt pekne. Osobne mam rad cerny interier, který u LK není mozny, ale pokud to bude tak pekny jako v OIII tak by mi asi nevadil:)
Duben 7, 201510 r BTW. zcela nahodou jsem narazil na to, ze existujou dva CZ ceniky noveho Supa s platnosti od 9.3.2015. Prvni (ktery tady daval i Dix) a druhy, ktery je aktualne stazitelny ze stranek SA. Nalezene rozdily: - paket Comfort pro L&K (navic AUX a zasuvka 230 V v cenniku ze stranek SA) - elektricky sklopna vnejsi zrcatka s automatickym ... (standard vsude krome Active, v cenniku ze stranek SA) - Park Assist (moznost dokoupeni i pro Active, v cenniku ze stranek SA) - pate dvere s elektrickym otveriranim a zaviranim (moznost dokoupeni i pro Active, v cenniku ze stranek SA) - moznost navigace Amundsen (moznost dokoupeni i pro Ambition a Style, v cenniku ze stranek SA) Pisu to jenom pro to, ze jsem si delal jednu konfiguraci dle prvniho ceniku a jelikoz by mi stacila mensi navigace, ale nebyla jinde nez v L&K, tak jsem si udelal jiny setup... Snad uz bude konfigurator pristi tyden ready Nova_SKODA_Superb_cenik_10032015.pdf novy-superb-cenik.pdf
Duben 8, 201510 r Nečteš vlákno o akčních nabídkách, změnách cen a výbav - ceník a prodejní program byl oproti první verzi opravdu mírně korigovaný, viz http://forum.skodahome.cz/topic/74630-akční-nabídky-změny-cen-a-výbav-cz/?p=2033769 Ta zrcatka byla pouze tiskova chyba (ale uz primo v prodejnim programu), puvodne byly uvedene pro vybavu Ambition a vyse v ramci polozky s el. nastavitelnymi sedadly. Upraveno Duben 8, 201510 r od bojler
Duben 8, 201510 r ...ha, tak to jsem fakt necetl. Jeste to tu na foru nemam uplne proslaple... Dik za odkaz
Duben 8, 201510 r Na novinkach napsali: u praktičtější verze kombi očekáváme příplatek kolem dvaceti až pětadvaceti tisíc korun Nevim jak moc se tomu da verit, ale asi to nebude vic jako to bylo u SII FL
Duben 8, 201510 r U Supa II to bylo +30 v Active, +35 v Ambition a +40 v Elegance/L&K pokud se nemylim...
Duben 8, 201510 r já jsem zvědavý jak vymyslí superba s tím sportovním paketem, co mají udělat. Ten žlutý co byl na výstavě se mi líbil
Duben 8, 201510 r Taky jsem zvedavy jak to s tim sportovnim paketem dopadne. Zatim o nem nepadla ani zminka. Jediny naznak byl v Zeneve ten zluty, ale mel pouze dvoubarevne sedadla se zlutym prositim a 20" kola. Tak snad to nebude jen o tech kolech
Duben 8, 201510 r Ahoj, hodně jsem zvažoval zda Passata variant a nebo superba hatchback a ačkoliv supu bude v ČR jezdit mraky, tak jdu do něho, protože bude dřív, mám přislíbené, že půjde objednat za tři týdny a že bude mít přednostní dodání. A hlavně, že hned od začátku půjde objednat 2.0 tsi 206 kw, tento motor v Passatu bohužel nebude, takže nemám jinou možnost,výbavu maximální LK. Pokud to nakonfiguruji komplet, tak jsem na 1,3 mio a to se do limitu vejdu. takže spíše otázka naopak, co nechtít za výbavu? Stěrač? 19 kola? Ta se mi zrovna v antracitové barvě výběr barev karoserie tragický, takže zatím to vypadá na laser, nebo nějaký nápad?
Duben 8, 201510 r Zajimave. Nekde jsem cetl, ze uz ma nekdo 206 kW objednaneho a dodani za 6-7 mesicu na německém konfigurátoru v LK výbavě toto TSI nejde, v ČR prý do tří týdnu půjde, taky na něho čekám, jiný motor nedává smysl
Duben 8, 201510 r Mě minulý týden prodejce říkal, že když hned objednám, nejpozději v srpnu ho mám doma.
Duben 8, 201510 r někde jsem zaslechl že 206 kw verze bude mít o trochu větší nádrž, protože dojezd do 600 km je fakt tragický:-(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.