ViktorMPI Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 (editace) Jedna z novinek - Smart Light Assist - Editováno: 29. Duben 2015, autor: ViktorMPI 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Ještě je tam 1.4 TSI 110kW. to je motor? to je sekačka do S3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Tak uz jsem si take nakonfiguroval SIII ve vybave LaK ve fullu. Cena kolem 1,2mil. Tak jsem to odklikl a list vytiskl. Dam si ho nad postel a vzdycky kdyz vstanu uvidim, na co setrim 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Funkční konfigurátor: http://cc-cloud.skoda-auto.com/cze/cze/cs-cz/3v3/69116 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 funkční moc není(blbnou např pakety u l@k vybavy) a nejsou tam benzíny = nefunkční koho zajímá diesel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 (editace) Nevím zda to sem už někdo nedával, ale koukám, že už si lze stáhnout i návod: http://cs.skoda-auto.com/mini-apps/owners-manuals/pages/superb.aspx Návod je taky asi "nefunkční" = neobsahuje jiné motorizace než jsou dle Kokty v "nefunkčním" konfigurátoru. Editováno: 30. Duben 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 v konfigu přibyl ten slabší 2.0 TSI a manual u 140kw TDI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Máte někdo info o dodacích lhůtách? Jeden prodejce říká září u 2,0 TDI 140kw 4x4, jeden konec roku a dokonce mluvili o podmínce být z regionu, kde bych auto kupoval, protože dostali kvótu na 9 aut do konce roku a nemají zájem prodat auto někomu, kdo pak nepřijede na servis :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 http://www.auto.cz/skoda-superb-iii-jizdni-dojmy-s-1-4-tsi-110-kw-svypinanim-valcu-act-video-87125 http://www.autoforum.cz/prvni-dojmy/zkusili-jsme-novou-skodu-superb-2-0-tsi-4x4-takhle-jede-nejsilnejsi-skodovka/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Líbí se mně, jak kritizují redaktůrci absenci zadních polohovacích sedadel a jak najednou všem vadí jízdní vlastnosti druhé generace. Najednou si rozvzpomněli, že je postavená na prodlouženém podvozku Octavie 4x4 a je v zatáčkách těžkopádný. Nemá někdo fotku SIII v barvě červená Corrida? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 tohle je presne muj salek caje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 http://www.autoforum.cz/testy-aut/test-skoda-superb-2015-2-0-tsi-4x4-letajici-koberec/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 tak v konfigu už je i 206kw, amén škodovko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 Neco malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 hoši wole, to moje auto mi začíná pomalu srát, když si nakonfiguruju S III. Za stejný prachy mám normálně žebráka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 taky tu něco mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 no, asi bych se tim nejdřív svez, pak se uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 a co myslíš, že zjistíš ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edimer Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 Ahoj, je pravda, že v dnešní době kdy je velice těžké zaujmout něčím novým tak u Superbu 3 se jim to velice povedlo.I když se mě nejvíce líbí Superb III Combi. viz:https://youtu.be/l9vIAAZChtgAle je to věc názoru a vkusu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 no tak to jsou opravdu úžasný záběry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 (editace) edimer, první koment a hned perla Mě se zatím SIII C. nelíbí, protože ani nevím jak vypadá Editováno: 8. Květen 2015, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 přesně tak ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 každopádně se asi za čas vrátím do domovský stáje, protože S III L+K sw mi líbí velmi a oproti VW je přeci jen o kus levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Tak o superba je hodně velký zájem!!! CB Auto má vyprodanou letošní kvotu do konce roku 2015!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.