Trautenberk Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Kávovar je super, ne že ne, ale za ty peníze.... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Neviděl někdo někde fotku Superbu III v červené Corrida? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Škoda že to není metalíza, maličko jsem o něm přemýšlel, plus černá kola a střešní okno, nevypadá to úplně zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 červená rosso metla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 No asi nehodí, každopádně paket Monte Carlo na Rapidu, Yettim nebo Fabii, to je nehorázně povedená akce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Test Škoda Superb 2.0 TSI (206 kW) 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benderr Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Zdravím, tady je zajímávej článek o Superbu. http://www.fleetnews.cz/zustatkova-hodnota-skody-superb-bude-po-trech-letech-minimalne-40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 10 zajímavostí k Superbu: http://www.novinky.cz/auto/369059-10-technickych-zajimavosti-k-nove-skode-superb.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 DCC je sice dobrá věc, ale konkrétně u Supa je režim komfort dost nepoužitelnej, je to měkký, jak bačkora a posilovač nesmyslně přeposilovanej. Takže pánové vývojaři, u mě teda žádná sláva. Banda 66 litrů byla potřeba a mohlo být klidně i víc. Já do svýho nacpu až 75 litrů, čímž mám dojezd mezi 12 - 13 set km. To je teprv paráda. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PegasHK Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Nevím, jselti připlácet za DCC, když nepůjdu do L&K... Jestli je základní nastavení tlumičů komfortnější než bylo u SII... U alu 18´´ je proti SII změna v pneu ze 40 na 45, tak už to by mohlo hrát menší roli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 za DCC bych si rozhodně připlatil, pakliže by měl být podvozek ve stavu, jako je v režimu komfort, protože s tím se fakt nedá jezdit. A volant, to je jak když ti tam něco vypadlo a točíš s tím na prázdno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 já osobně pro adaptivní podvozek jsem. Mám sním najeto cca 1000km a musím říct, že mě jeho přednastavené volby vyhovují. Nejvíc to bylo poznat na rozbité silnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Jeste jsem DCC nebo jiny podobny podvozek nikdy nemel - ale za mne se tesim hlavne na moznost individualizace, v tom vidim nejvetsi pridanou hodnotu. Treba tuzsi rizeni a normalni tlumice atp... (foto vyrez z vybermiauto.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 no, to je pecka, to já tam nemám. To se začalo dávat až teď do S III a B8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PegasHK Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 a jak to funguje v reálu? u DCC jasný, nebo u řízení předpokládám tužší posilovač, ale u motoru? Tam je přece jednou danej limit výkonu, tedy i zrychlení a maximálky... mění se tedy co? výše otáček od kdy motor táhne?....dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 (editace) palivová mapa, trošku méně to jede... já tyhle mody nesnáším..... Editováno: 17. Červen 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Tak nejak bych to videl taky... Rychlejsi odezva na plyn atd... Treba u vrcholne verze 2.0 TSI 206kW je maximalka 5.8s pry dosazitelna prave v modu Sport, takze nejake tweaky to delat bude. Nevim ale co se bude dit az bude ACC Eco (co tam ma byt Eco?), Adaptivni svetlomety Eco, Klimatizce Eco atd... Asi to bude "mene vykonne"? Acc bude fungovat jenom do nejake (nebo od nejake?) rychlosti, svetlomety se budou tocit pomaleji a stejne tak kompresor klimy:)))? No uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 u mě to teda s mapama nedělá nic. Já už je mám upravený až do pr...., tak ať mi do toho radši nikdo a nic nehrabe. Ale slyším to poprve, že by se mělo něco dít v ř.j. motoru. Osobně si myslím, že to je blbost, ale možný je všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Eco u ACC = pozvolná (ekonomická) reakce při dosahování nastavené rychlosti. Eco u světel = nenatáčí se do stran. Eco klimatizace = není tak rychlá. Eco motor pomalejší odezva na plyn, auto zrychluje pomaleji. Jakmile se udělá kick down, jede na max. Eco u řízení snadno se točí volantem i jednou rukou, naopak u sportu pěkně ztuhne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 OK, diky. Je nekde k dispozici veskera informace co kazdy mod/nastaveni dela? Treba: DCC Normal: xxx DCC Sport: yyy DCC Komfort: zzz DCC Eco: www A tak dale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 http://www.xn--orlick-gza.net/?id_zpravy=12632122891434542875 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 no, pěknej křest ohněm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 ano souhlas, O3 je zklamání bohužel.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Jak pro koho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 trošku starší review SIII,ale popsal to velmi hezky https://www.youtube.com/watch?v=6S2dLXVBsfg 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.