davidek.c Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Ja jdu to same vyzvednout v patek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Famozne auto.Mal som moznost za jeho volantom stravit 24hod na cca 300 testovacich km.Na zimnych 16tkach s adaptivnym podvozkom na moj vkus uz kusok viac uplavane,ale celkovo z toho auta ide neskutocny dobry a seriozny dojem.Netradicna farba a bledy interier,vybava sita mne na mieru,vyborny 140kw dizel a dsg.....viem si do buducna predstavit vlastnit toto auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 měním auta tak po 3-4 letech, tak jsem byl docela natěšenej na Supa III. Po prvních dojmech jako chvíli dobrý, ale na rovinu, líbí se mi čím dál míň. Což je teda u koncernu velká anomálie, protože vždy to bylo přesně naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 ... no asi by se hodilo, aby ses trochu rozepsal: co se Ti konkrétně nelíbí, z čeho máš takové frustrace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 hele já sám nevím. Mě to teda v první chvíli celkem chytlo, přiznávám, ale docela jsem postupem času vychladnul. Nějak mi to všechno připadá tak trochu naplácaný, jak lopatou, vevnitř sedadla jak ve vlaku, lacinej volant, jak z Favorita. Já fakt nechci nikoho urazit, dotknout se, ale prostě tak nějak to cítím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 (editace) a přitom jsem si seskládal Laurinku dle obrazu svého, takže pořád ještě váhám. Ta cena je vůči Passatu pořád ještě atraktivní. Editováno: 16. Prosinec 2015, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Takže auto ještě nemáš, že? A váháš jestli brát nebo stornovat. No jestli máš na vybavenou LK, tak určitě bys měl i na méně vybaveného Passata. Podle mně je SIII hezké auto (možná se brzo okouká), vnitřek levnější (to se tady omílá v každém příspěvku). Motorizace jsou známé. Osobně neváhám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 neee, nikoliv, já mám CC teprve necelý 3 roky a ještě mi musí chvíli vydržet. Ale vždycky mě předčasně už svrbí volant, tak špekuluju, co bude dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Tak si počkej na facelift SIII, možná Tě dostane. Mít CC tak si ho ještě nechám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Já ho nechci překotně vyměnit, to auto se mi pořád líbí, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Bral bych taky, podle mně je CC více vyvážený, vodorovné členění masky vypadá více konzervativně, ale podle mně majestátně, SIII je na pohled dravější, ale je velmi lehce zaměnitelný s OIII, trochu jiné koncepce světel si nikdo na první pohled nevšimne. CC si nespleteš celkem s ničím. O vnitřku a motorizacích teď nemluvím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 já to tu nechci zasírat, takže rád si popovídám tady : http://forum.skodahome.cz/topic/125777-vw-cc-2013/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 ano, taxi praha defakto jsou v zakladu,.. odjizdeji od nas, takze je vidam deno denne, kazdopadne jich kazdy den jezdi i par na z5 ohledne toho ze jsou nabourany , takze co se tyce nejakeho servisu nebyl zatim zadny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 to se u koncernu dělá s každým novým modelem taková komedie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Za komedii bych spíš označil testy pro novináře na nových modelech, ne pro prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Takto sa dnes spravne prezentuju a predavaju auta a nielen auta,ale vsetko,z coho predajom sa to mysli skutocne vazne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Za komedii bych to rozhodne neoznacoval, prijde mi to fajn, ze Skovka proste chce neco vic a proto porada tyto akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fricoolinek Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Včera jsem měl tu "čest" se poprvé setkat se Superbem v základu a musím říct, že ty standarní halogeny deklasují vzhled celé přídě vozu. Jako kdyby tomu autu někdo vypíchl oči. Si to zpeředu někdo splete s Rapidem. Škoda, že se tam nemohly dát projektorové H7 + LED denní svícení, jako má Fabia ve Stylu. Koukám, že do nižších Fabií se H7+LED dá pořídit za 6 100, tak kdyby byl základ SIII třeba za 619.900, tak by se jistě nic nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 A taky by se nic nestalo, kdyby mel tohle a tohle a tamhleto. A ses na milionu. Naopak - heligonyy musi vypadat tak, aby nikoho nenapadlo je vubec kupovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fricoolinek Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Tak ale to taky mohla Škoda jít i nějakou drastičtější cestou a nabízet skutečně holátko na plecháčích, s 92 kW, manuální klimou a bez tempomatu. Přišlo mi, že spíš Škoda chtěla u Supa razit směr slušně vybaveného už v základu. Tak si mohla odpustit toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153860849587495&id=183757307494 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Des jsem potkal v garáži Superb Active bez paketu Plus. A neměl ani zvlášť dokoupené přední mlhovky. S tmavou barvou to kupodivu nevypadalo vůbec špatně. Taková větší "obyčejná" a výrazně pohlednější verze Octavie. Paradoxně auto jedné banky. Ale ta neoriginální kola jsou fakt humus. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 bez tech mlhovek v cerne to vypada fakt brutalne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Tak na zimu lepší jak plecháče a z běžně hrozných neorigo kol tato ještě ujdou. Ale jinak popis jsi napsal myslím výstižně a soudě dle fotek s ním souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.