Prosinec 16, 20159 r Famozne auto.Mal som moznost za jeho volantom stravit 24hod na cca 300 testovacich km.Na zimnych 16tkach s adaptivnym podvozkom na moj vkus uz kusok viac uplavane,ale celkovo z toho auta ide neskutocny dobry a seriozny dojem.Netradicna farba a bledy interier,vybava sita mne na mieru,vyborny 140kw dizel a dsg.....viem si do buducna predstavit vlastnit toto auto
Prosinec 16, 20159 r měním auta tak po 3-4 letech, tak jsem byl docela natěšenej na Supa III. Po prvních dojmech jako chvíli dobrý, ale na rovinu, líbí se mi čím dál míň. Což je teda u koncernu velká anomálie, protože vždy to bylo přesně naopak.
Prosinec 16, 20159 r ... no asi by se hodilo, aby ses trochu rozepsal: co se Ti konkrétně nelíbí, z čeho máš takové frustrace?
Prosinec 16, 20159 r hele já sám nevím. Mě to teda v první chvíli celkem chytlo, přiznávám, ale docela jsem postupem času vychladnul. Nějak mi to všechno připadá tak trochu naplácaný, jak lopatou, vevnitř sedadla jak ve vlaku, lacinej volant, jak z Favorita. Já fakt nechci nikoho urazit, dotknout se, ale prostě tak nějak to cítím.
Prosinec 16, 20159 r a přitom jsem si seskládal Laurinku dle obrazu svého, takže pořád ještě váhám. Ta cena je vůči Passatu pořád ještě atraktivní. Upraveno Prosinec 16, 20159 r od jirkaK
Prosinec 16, 20159 r Takže auto ještě nemáš, že? A váháš jestli brát nebo stornovat. No jestli máš na vybavenou LK, tak určitě bys měl i na méně vybaveného Passata. Podle mně je SIII hezké auto (možná se brzo okouká), vnitřek levnější (to se tady omílá v každém příspěvku). Motorizace jsou známé. Osobně neváhám.
Prosinec 16, 20159 r neee, nikoliv, já mám CC teprve necelý 3 roky a ještě mi musí chvíli vydržet. Ale vždycky mě předčasně už svrbí volant, tak špekuluju, co bude dál.
Prosinec 16, 20159 r Tak si počkej na facelift SIII, možná Tě dostane. Mít CC tak si ho ještě nechám.
Prosinec 16, 20159 r Bral bych taky, podle mně je CC více vyvážený, vodorovné členění masky vypadá více konzervativně, ale podle mně majestátně, SIII je na pohled dravější, ale je velmi lehce zaměnitelný s OIII, trochu jiné koncepce světel si nikdo na první pohled nevšimne. CC si nespleteš celkem s ničím. O vnitřku a motorizacích teď nemluvím.
Prosinec 16, 20159 r já to tu nechci zasírat, takže rád si popovídám tady : http://forum.skodahome.cz/topic/125777-vw-cc-2013/
Prosinec 20, 20159 r ano, taxi praha defakto jsou v zakladu,.. odjizdeji od nas, takze je vidam deno denne, kazdopadne jich kazdy den jezdi i par na z5 ohledne toho ze jsou nabourany , takze co se tyce nejakeho servisu nebyl zatim zadny problem
Prosinec 20, 20159 r Za komedii bych spíš označil testy pro novináře na nových modelech, ne pro prodejce.
Prosinec 20, 20159 r Takto sa dnes spravne prezentuju a predavaju auta a nielen auta,ale vsetko,z coho predajom sa to mysli skutocne vazne.
Prosinec 20, 20159 r Za komedii bych to rozhodne neoznacoval, prijde mi to fajn, ze Skovka proste chce neco vic a proto porada tyto akce
Prosinec 23, 20159 r Včera jsem měl tu "čest" se poprvé setkat se Superbem v základu a musím říct, že ty standarní halogeny deklasují vzhled celé přídě vozu. Jako kdyby tomu autu někdo vypíchl oči. Si to zpeředu někdo splete s Rapidem. Škoda, že se tam nemohly dát projektorové H7 + LED denní svícení, jako má Fabia ve Stylu. Koukám, že do nižších Fabií se H7+LED dá pořídit za 6 100, tak kdyby byl základ SIII třeba za 619.900, tak by se jistě nic nestalo.
Prosinec 23, 20159 r A taky by se nic nestalo, kdyby mel tohle a tohle a tamhleto. A ses na milionu. Naopak - heligonyy musi vypadat tak, aby nikoho nenapadlo je vubec kupovat.
Prosinec 23, 20159 r Tak ale to taky mohla Škoda jít i nějakou drastičtější cestou a nabízet skutečně holátko na plecháčích, s 92 kW, manuální klimou a bez tempomatu. Přišlo mi, že spíš Škoda chtěla u Supa razit směr slušně vybaveného už v základu. Tak si mohla odpustit toto.
Leden 6, 20169 r Des jsem potkal v garáži Superb Active bez paketu Plus. A neměl ani zvlášť dokoupené přední mlhovky. S tmavou barvou to kupodivu nevypadalo vůbec špatně. Taková větší "obyčejná" a výrazně pohlednější verze Octavie. Paradoxně auto jedné banky. Ale ta neoriginální kola jsou fakt humus.
Leden 7, 20169 r Tak na zimu lepší jak plecháče a z běžně hrozných neorigo kol tato ještě ujdou. Ale jinak popis jsi napsal myslím výstižně a soudě dle fotek s ním souhlasím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.