Březen 2, 20169 r Kdo tam najde kromě té chromové linky kolem auta ještě něco dalšího, dostane bludišťáka. No a všimněte si na Superbu Monte Carlo (pardon, sportline) řady věcí, které na původních fotkách nebyly.
Březen 2, 20169 r To už je přeháňka, sedačky ok, volant super, exteriér hrůza, snad v tmavý a 2.0 tsi
Březen 2, 20169 r K tomu SportLinu, interiér je moc pěkný, červená spolu s černou střechou, zrcátky, koly a maskou je luxusní Ale ta imitace koncovek nic moc teda, kdyby tam byli ty jako u 206 kw verze, tak to je jako u nového Passatu a je to nepěkný. Btw, kapota stále přesahuje... Bojler: Že by ty černé lesklé aerodynamické prvky nebo jak to nazvat pod spojlerem v rozích 5. dvěří?
Březen 3, 20169 r Ten sportovní vypadá hezky, koncovka je holt trend dnešní doby, M-B to má stejně, tam se myslím Kabaň inspiroval. Červenou si moc jistý nejsem a sedět to níž, je to ještě lepší, ale SIII, na rozdíl od takové Octávky, sluší vše :-)
Březen 3, 20169 r hoši, proč si ty Octavie teda kupujete, když na ně tak nadáváte ? Nejsi tady jedinej. Já sice na koncern nadávám taky, ale aspoň se mi to moje auto líbí.
Březen 3, 20169 r Nene, ty tam jsou už od začátku - pro některé motorizace. Opravdu jen pro některé motorizace? Co jsem Superb Combi viděl (mimo výstaviště ve Frankfurtu), tak to měli všechny (krom GreenLine, který má jiný spoiler).
Březen 4, 20169 r hoši, proč si ty Octavie teda kupujete, když na ně tak nadáváte ? Nejsi tady jedinej. Já sice na koncern nadávám taky, ale aspoň se mi to moje auto líbí.Proti OII a OI nic nemám, to jen proti Oiii
Březen 10, 20169 r včera jsem viděl v Praze taxíka, koukám na to a myslím si že je to Octavia a ono Superb. Bílá barva a malý kola a bylo vymalováno:D
Březen 10, 20169 r No modrá Pacifik je fakt "krása", to souhlasím Ale za mě je OIII paskvil, proto bych to hodnotil podobně klidně i v porovnání se Sanderem
Březen 11, 20169 r Já zjistil, že se mi už fakt příčí černo-leštěná kola Ale jinak bílá mu sluší, sluší mu skoro každá barva, je to hezké auto
Březen 11, 20169 r To je asi nej kombinace, ještě 20mm dole a je to TOPka! Btw, ty kola se jim povedly. Btw, Denis, to třeba někdy přejde a zalíbí se Ti Upraveno Březen 11, 20169 r od Tarantulas
Březen 11, 20169 r Nevím, před 2 lety jsem takové taky chtěl, ale je jich všude tolik, že se mi to už hrozně okoukalo a naopak vždy rád vidím třeba 18" (nebo 17", či klidně 20") v klasickém stříbrném designu Ale jinak jsem viděl ve středu kombíka jen asi na 16" a když neberu ta kola, ta stříbrná krásně vykreslila linky auta, které jsem dosud ani neviděl. Takže možná bych volil něco stříbřitého
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.