kokta7 Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 pane jo, to je uplně jiné než superb 3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 hmm, pěknej introš, krásnej volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Z FB Škoda Auto Česká republika: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Kdo tam najde kromě té chromové linky kolem auta ještě něco dalšího, dostane bludišťáka. No a všimněte si na Superbu Monte Carlo (pardon, sportline) řady věcí, které na původních fotkách nebyly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 To už je přeháňka, sedačky ok, volant super, exteriér hrůza, snad v tmavý a 2.0 tsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 K tomu SportLinu, interiér je moc pěkný, červená spolu s černou střechou, zrcátky, koly a maskou je luxusní Ale ta imitace koncovek nic moc teda, kdyby tam byli ty jako u 206 kw verze, tak to je jako u nového Passatu a je to nepěkný. Btw, kapota stále přesahuje... Bojler: Že by ty černé lesklé aerodynamické prvky nebo jak to nazvat pod spojlerem v rozích 5. dvěří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Nene, ty tam jsou už od začátku - pro některé motorizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Ten sportovní vypadá hezky, koncovka je holt trend dnešní doby, M-B to má stejně, tam se myslím Kabaň inspiroval. Červenou si moc jistý nejsem a sedět to níž, je to ještě lepší, ale SIII, na rozdíl od takové Octávky, sluší vše :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 hoši, proč si ty Octavie teda kupujete, když na ně tak nadáváte ? Nejsi tady jedinej. Já sice na koncern nadávám taky, ale aspoň se mi to moje auto líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Nene, ty tam jsou už od začátku - pro některé motorizace. Opravdu jen pro některé motorizace? Co jsem Superb Combi viděl (mimo výstaviště ve Frankfurtu), tak to měli všechny (krom GreenLine, který má jiný spoiler). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Tuším, že 1.4 a 1.8 nemají. Ostatní ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 hoši, proč si ty Octavie teda kupujete, když na ně tak nadáváte ? Nejsi tady jedinej. Já sice na koncern nadávám taky, ale aspoň se mi to moje auto líbí.Proti OII a OI nic nemám, to jen proti Oiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Až na ta kola, nesmyslnou výšku a neprůhledná skla je to hezké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Těma kolama to totálně zabil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 včera jsem viděl v Praze taxíka, koukám na to a myslím si že je to Octavia a ono Superb. Bílá barva a malý kola a bylo vymalováno:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Nj, jenže SIII v základu pořád vypadá lépe, jak OIII v plné palbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Ehm, modra Pacifik bez mlhovek teda nevim. Jde o to co za OIII by to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 No modrá Pacifik je fakt "krása", to souhlasím Ale za mě je OIII paskvil, proto bych to hodnotil podobně klidně i v porovnání se Sanderem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Moon a 19cky.. Pěkná kombinace 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Biely kombik a 19tky...ucuravam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Já zjistil, že se mi už fakt příčí černo-leštěná kola Ale jinak bílá mu sluší, sluší mu skoro každá barva, je to hezké auto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 (editace) To je asi nej kombinace, ještě 20mm dole a je to TOPka! Btw, ty kola se jim povedly. Btw, Denis, to třeba někdy přejde a zalíbí se Ti Editováno: 11. Březen 2016, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Nevím, před 2 lety jsem takové taky chtěl, ale je jich všude tolik, že se mi to už hrozně okoukalo a naopak vždy rád vidím třeba 18" (nebo 17", či klidně 20") v klasickém stříbrném designu Ale jinak jsem viděl ve středu kombíka jen asi na 16" a když neberu ta kola, ta stříbrná krásně vykreslila linky auta, které jsem dosud ani neviděl. Takže možná bych volil něco stříbřitého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Corrida +19" kola 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.