George Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Cosby,prosím Tě,jaký typ čidla na ABS na pravý zadní kolo má octavka r.v.98 1,9 tdi 81 kw.Chtel jsem ho koupit a ani ve škodovce mi neřekli jaký tam mám typ,že nemají v počítači na tyhle starý typy,to je hrůza.Jeden chlapík mě řekl,že když tam nedám stejný typ jaký mají ostatní kola, tak že to nemusí s ostatníma reagovat.Ve škodovce měli SIEMENS a nebo ATA,tak nevím,dík za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 cože.. to slyším poprvé ,že by bylo rozdíl mezi čidlama či výrobcema... tet jsem dával na octu 04 nápravu zadní s 98 a žádný problém.. tak nevím pánové co vám povídají v tech servisech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Tak je to teda jedno,jo.Tak tam můžu dat čidlo LUKAS nebo ATA?Na internetu jsem si našel čidlo Lukas-číslo 1J0-927807b,mám to na pravý zadní kolo.Stojí 1040.-kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Ahoj, mám oktu 4x4 TDi PD a mám špatné čidlo ( senzor ) příčného zrychlení. Lukash mi vyjel z ETKy, že jde o tyto čidla: - 1J0 909 606 B 4200,- - 6Q0 909 606 (03/01-02/07) 4400,- - 6Q0 909 606 K (03/07) 2800,- Které to je přesně na tu moji ? nedokázali jsem to poznat...jde o oktu rok 2001 měsíc 8 ..díky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 (editace) Pro jistotu je to nejlepší rozebrat myslím že to neni tak složité a omrknout objednací číslo at máš klid že objednáš to správné 4x4 má senzor příčného zrychlení za kaslíkem spoljezdce uplně v pravo a jestli se nepletu 5x torx 20 a si u něj....... +případná čidla na ESP jsou zas na volantovém sloupku....starší model má na jednom držáku dvě čidla a novější má na držáku jen jedno dvojité...... Mrs. Editováno: 12. Červen 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Pro jistotu je to nejlepší rozebrat myslím že to neni tak složité a omrknout objednací číslo at máš klid že objednáš to správné4x4 má senzor příčného zrychlení za kaslíkem spoljezdce uplně v pravo a jestli se nepletu 5x torx 20 a si u něj....... +případná čidla na ESP jsou zas na volantovém sloupku....starší model má na jednom držáku dvě čidla a novější má na držáku jen jedno dvojité...... Mrs. Jasně, to čidlo jsme měl i venku....nechal jsem ho proletovat ( prej občas se objeví studeňák ), ale nepomohlo to....navíc mám už jen konektor a plošňák....tedy celou tu "budku" kde bylo i číslo dílu je v pééééér......takže asi tak.... ..jde mi o to, jestli nějaká chytrá kniha neví který tam je přesně !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 ? Jestli ti to pomuze muzu vyhodit kastlik a podivat se ja mam MR02 a podle tveho mesice vyoby bys mel mit taky MR02 ale ty mas leve male zrcatko tak by to mel byt 01 tak aby to sedelo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 (editace) Jestli ti to pomuze muzu vyhodit kastlik a podivat se ja mam MR02 a podle tveho mesice vyoby bys mel mit taky MR02 ale ty mas leve male zrcatko tak by to mel byt 01 tak aby to sedelo? no, MR02 a MR01 bude stejné myslíš ???? jinak pravý zrcátko mám taky malý, přesně jak říkáš !!!! zkus mrknout prosím moc....ale NEJ by bylo, kdybysme se setkali a zkusili to :-) Editováno: 13. Červen 2008, autor: Fire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Hele, co takhle sebrat VIN a stavit se ve škodovce, tam ti to řeknou celkem přesně (v ráci možností). Podle ETKY je to 6Q0 ... ... K náhrada za to "bez K" no a to první je na staší model - do 03/01. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Až na něco příjdeš napiš...já ho mam taky v háji, těd na to nemam čas, nechám zpravit po zkouškách...proletování nepomohlo?? Na kolik vyjde nové? nevíte? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Sem blbej..už vidím ty ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 v pondeli vlítnu do ŠKODÁRNY, zatial díekc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Tak jsem byl ve třech škodovkách a NIKDE mě neporadili !!!!! dokonce v jedné na mě: "a které airbagy Vám vystřelily ????" Takže prosím ty co mají oktu 01 ( nevím jaké to je generace ), jestli by na to čidlo nemrkli a na měn je napisáno číslo .... konkrétně prosím hlavně FOXDIVEMASTER a LUKASHA :-) díky kluci...navíc od FOXa si to pak kdyžtak i vyzkouším v Buchlovicích, kde budu o prázdninách :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 (editace) Takže sypu si popel na hlavu - hledal jsem hledal, ale špatně... čidlo u pravého sloupku pod kastlíkem má 1J1 907 638B (1J0 907 651A) a název je: senzor podélného zrychlení. Už jsem z toho jelen Cena - bohužel 4800,- podle ETKY v salonu. Lepší cena: http://skoda-dily.cz/index.php?action=sear...uery=1J1907638B Editováno: 14. Červen 2008, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Takže sypu si popel na hlavu - hledal jsem hledal, ale špatně... čidlo u pravého sloupku pod kastlíkem má 1J1 907 638B (1J0 907 651A) a název je: senzor podélného zrychlení. Už jsem z toho jelen Cena - bohužel 4800,- podle ETKY v salonu. Lepší cena: http://skoda-dily.cz/index.php?action=sear...uery=1J1907638B Tak "HUML" z dieselpower.cz mi sám potvrdil čidlo s číslem: "1J1 907 638 B", takže je asi jasno....jen si musím půjčit na zkoušku toto čidlo od FOXe, sichr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Tak "HUML" z dieselpower.cz mi sám potvrdil čidlo s číslem: "1J1 907 638 B", takže je asi jasno....jen si musím půjčit na zkoušku toto čidlo od FOXe, sichr NENI PROBLEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Chlapci jsem zvědav jak ho budete dolovat - mě přišlo, že je tam docela solidně zapasovaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Chlapci jsem zvědav jak ho budete dolovat - mě přišlo, že je tam docela solidně zapasovaný... Nechapu co furt dolovat ? vzdyt sundasme schranku spolujezdce a jsem u nej, pres to cidlo, krabicka mala je nacvaknuty jen plechovy držatko jakoby.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 čidlo objednáno za 2284,- nové origo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 čidlo objednáno za 2284,- nové origo :-) Šikula...jsem další zájemce. Doufám, že ti bude gungovat! Držím palec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Do čtvrtka uvidím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Nechapu co furt dolovat ? vzdyt sundasme schranku spolujezdce a jsem u nej, pres to cidlo, krabicka mala je nacvaknuty jen plechovy držatko jakoby.... Mno já jsem ho zkoušel páčit a nešlo mi ven, tak proto no - už mlčím Hlavně že se povedlo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Mno já jsem ho zkoušel páčit a nešlo mi ven, tak proto no - už mlčím Hlavně že se povedlo! Dolovat je podle mě silný kafe , stačí lžička od kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) Tak čidlo napojeno a nic !!!! kontrolka porad sviti...neni potreba smazat chyby pres VAG nebo podobnej úkon ? to mě štve Editováno: 19. Červen 2008, autor: Fire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.