Publikováno Září 5, 201213 r Zdravicko Mam cca tyden tento novej prirustek. Temer od zacatku (ale asi sem si nevsimnul) se me po otoceni klickem (jeste pred startem i po) zacne nekde z utrob ozyvat podivny klepotavy zvuk ktery nezmizi dokud klicek neotocim do pryc. Muze me nekdo nasmerovat co to je za "rytm" .. Diky http://www.youtube.com/watch?v=pMGdbYHheTc
Září 5, 201213 r Máš sice OII a já OI, ale dělá mi to to samé. Máš Climatronic, resp. Climtronic jak se správně jmenuje aut. klima v OII? Dělá to některá z klapek. Jak jsem psal, dělá mi to taky. Kámoš mi říkal ať to neřeším. Taky jsem si všiml, že časem to jakoby ustává, taky podle toho jak zrovna si Climatronic ustavuje a ustaví klapky. Prozatím mi to vše funguje, když ručně přepínám proudění na okna, na nohy, vnitřní okruh, tak se klapky přestavují jak mají. Upraveno Září 5, 201213 r od Wojnar
Září 6, 201213 r Autor HMm .. climatronic tedy mam .. Zkusim pohybat ze smery proudeni jestli to bude mit nejaky vliv :-)
Říjen 1, 201212 r hoj mi to děla take,,,, jen ne tak hlučně,,,,, mam dojem že to děla čerpadlo nafty,,,,
Říjen 1, 201212 r Ze zadu by to šlo ale na to máte starou,tohle je klimatronik,ty klapky si hledají polohu a pokud je ko některý z motorků tak tu polohu hledá pořád a to je ten zvuk,takže wojnarova metoda je nejlacinější a nejúčinější,nicméně ten problém se dá řešit...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.