Publikováno Září 12, 201212 r Ahojte, vyskytol sa mi na aute taky „problem“, ze vzdy ked sa rozbieham, pripadne preradim a pridavam plyn, tak je pocut z prednej casti auta mierne hrkotanie az do momentu, ked auto nie je rozbehnute a v otackach a pripravene na dalsie preradenie, robi to vzdy ked radim napr. z 1 na 2, z 2 na 3, z 3 na 4 a zo 4 na 5 a robi to len 1-2 sekundy a len ked rychlejsie spustim spojku. Ale v pripade, ze preradim na vyssi stupen a hned ho vytocim do otacok a velmi pomaly pustam spojku, tak to hrkotanie nie je pocut. Mam auto Octavia 2 1,6 FSI. Nestretol sa s podobnym problemom niekto z Vas, pripadne nevie niekto, cim to moze byt? Este by som chcel podotknut, ze auto bolo na serviske v juli a boli menene sviecky aj filtre. Dakujem.
Září 13, 201212 r A stává se to, i když prudce pustíš plyn? Řeším podobný problém, zvuk vychází z pravé strany, vypadá to na reakční vzpěru na převodovce nebo nějaký uložení motoru.
Září 18, 201212 r Autor Praveze nie ked prudko pustim plyn ale ked prudko pustim spojku, robi to len pri radeni na vyssi rychlostny stupen a mam taky pocit, ze to robi ked nie som dostatocne rozbehnuty a nemam dostatok otacok. Je to taky podobny zvuk ako ked napriklad ides 40 a preradis na 5ku a auto zacne cukat a buchat v prevodovke ale tento zvuk je taky plechovy.
Září 20, 201212 r Autor este ze si mi to pripomenul, som zabudol, ze v servise mi menili aj olej v prevodovke, ci to tam nejako nepotentovali, pripadne ho dali malo P.S.: v autach sa vobec nevyznam.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.