melonsvk Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Zdravím, mám už pár mesiacovstarú Fabiu vo výbave Classic a prednedávnom som sa začal zaujímať aj o pokročilejšie veci ohľadom diagnostiky, "advanced" nastavení apod. Kúpil som si tento kábel: http://www.ebay.com/itm/OBD2-OBD-VAG-COM-USB-Cable-Auto-Scanner-Tool-For-KKL-409-1-VW-AUDI-SEAT-Volkswag-/150891388380?pt=Motors_Automotive_Tools&hash=item2321d3dddc&vxp=mtr Zatiaľ som dokázal spustiť akurát základnú diagnostiku cez VAG, ale kamarát spomínal aj veci typu automatické zamknutie počas jazdy, automatické zapnutie svetiel bez manuálneho zapnutia a pod. Dá sa to vôbec v mojej výbave s mojím káblom? A ak áno tak ako? Vďaka za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melonsvk Vloženo 12. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2012 A ešte otázka - nemám v aute palubák, dá sa nejak cez diagnostiku zistiť spotreba? Prípadne stav nádrže v číslach, nie ako ukazuje palivomer (aj ten niekedy dosť nepresne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 (editace) Spotřebu si musíš změřit sám na litry, ani palubak není přesný + - 1L. Tenhle kabel se moc na kódování nehodí, dělá chyby, hold Čína je Čína. Editováno: 12. Září 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 ve fabii toho moc nenakóduješ. Zamknutí dveří je asi jedniné praktické, co jde dokódovat. Automatické zapnutí světel se dělá přes relé - ale jestli máš fabii tak do roku 2002 můžeš si dokódovat vyhřívané čelní sklo nebo dešťový senzor Ano přes diagnostiku se dají zjistit vesměs všechny údaje, které ukazuje palubní počítač, tedy stejně "ulhané" hodnoty A to palivo myslíš takhle? Protože jinak mi to příjde trochu nepraktické... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Jak píše Drewie automat. rozsvícení u FI nejde na kódovat. Jinak ti kódy můžu zaslat, ale s tím kabelem je to risk, třeba to už ani nestartneš. Je za tu cenu vhodný tak na výpis závad a jejich mazání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melonsvk Vloženo 12. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Drewie: napríklad nejak tak ale neviem či to pôjde zrovna na mojej Fábii, či na to netreba nejaké prídavné senzory (čo sa týka výbavy mám akurát servo, centrál, hmlovky, rádio a to je tak všetko)... čosi som čítal ohľadom komfortných jednotiek, ja mám s písmenkom C na konci, teda to zamknutie by malo fungovať, nie? a druhá vec - kde konkrétne na diagnostike nájdem tie údaje z palubáku? pozeral som celý VAG ale nejak som to tam nevedel nájsť BoBo - a je nejaký cenovo prístupný kábel (viac ako 20-30 eur by som nerád dával) ktorým sa dá to auto troška viac upraviť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 napiš uživateli jukebox, ten má kvalitní kabely.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melonsvk Vloženo 12. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Vieš na druhej strane neviem či sa oplatí kupovať drahší kábel keď ani neviem čo sa na tej Fabii s ním dá všetko spraviť V týchto veciach sa vyznám len minimálne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 můžeš si dokódovat vyhřívané čelní sklo Neber to jako rejpání, ale můžeš mi prosím tě říct, jak se dělá to vyhřívaný čelní sklo? A co to přesně u Fabie znamená?? Jestli to je to co myslým, tak to bych bral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 to byl nejspíš fór.. jde o to, že to nakódovat jde (je to v kódovacích tabulkách), jen je to k ničemu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 @Luďa: jojo přesně jak píše Royce, je to v kódovacích tabulkách, ale v životě jsem neviděl jediné vyhřívané sklo na Fabii A dělá se to takhle Nicméně dešťový senzor už není tak nereálný, ale opětovně do Fábií, narozdíl od Pola, se vůbec nedávalo, tudíž se nedá koupit čelní sklo s tím správným držákem zrcátka se senzorem - ale s tím by si mohly zlaté české ručičky poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 ve fabii toho moc nenakóduješ. Zamknutí dveří je asi jedniné praktické, co jde dokódovat. Automatické zapnutí světel se dělá přes relé - ale jestli máš fabii tak do roku 2002 můžeš si dokódovat vyhřívané čelní sklo nebo dešťový senzor Ano přes diagnostiku se dají zjistit vesměs všechny údaje, které ukazuje palubní počítač, tedy stejně "ulhané" hodnoty A to palivo myslíš takhle? IMG265.jpg Protože jinak mi to příjde trochu nepraktické... Zdar Drewie koukam ze na maxidotu mas udaje o palivu a baterce, mas to dodelani cez DDot? zajima mne to, chtel bych to taky, ale uz to asi neni aktualni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 No dělal to dolezelk tu z fora, ale nevím jestli je jestě vyrábí, pohledej vlákno v O1 elektrika o D-DOTu je tam i kontakt na něj, nevím jestli je ještě dělá, lidi většinou říkají, že se jim na mail ani neozve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Mě spíš zajímají ty ručičky, jak jsi to udělal ze svítí bez budíku? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Kabel jde od spínače světel na denní svícení... Ručičky svítí s denním svícením jako v O2 A kdo mi dělal podsvícení? myslím, že teď už je vše jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Takže jen přepojit kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 nene, myslím že Ti to s-talker vysvětlí, až za ním pojedeš jsou tam přidané diody, jinak to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Díky za tip, zítra mu napíšu, budu dělat denní svíceni, tak by se mi To líbilo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 (editace) Ahoj kluci mám na vás prosbu. Co je možné tedy v Classicu ,,donastavit,,? Dorazil mi kabel a k autu jsem se připojil. Když mi říkal kamarád o nastavení zamykání auta při rozjezdu, líbilo se mi to a zní to zajímavě. Bohužel k centrálnímu zamykání mi hlásí VAG bez odezvy. Mám ovládání černé se zelenými tlačítky, nevím zda je to origo. Rok výroby 2001. Nachází se to nastavení jinde nebo mám smůlu? Děkuji Editováno: 17. Prosinec 2013, autor: Jehla23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 (editace) 46-Komfort system, přizpůsobení, číslo kanálu 03, stavějící hodnota 0, změnit na 1, testovat uložit, zamkne se při jízdě nad 15 km/h, pak kanál číslo 04, přizpůsobení zadat také 1 pro odemčení při vytažení klíčku ze zapalovaní. Editováno: 17. Prosinec 2013, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Díky moc! A půjde ve verzi VAG 304? Další ,,vychytávky,, už Classic neumí? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Tak ono jich na Fabii stejně moc není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 https://docs.google.com/file/d/0B96XDyRn-8FULWJxems5a0VRZnc/edit?usp=docslist_api tahák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Je fakt, že využitelných je tam tolik, že to na jedné ruce spočítám. Tahák se hodí Ještě jednou díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Tak na 46 kanál se připojit nejde. Opět bez odezvy tak to mám asi smůlu. Jinak mám to ve VAGu napsané jako Centrální stahování oken ten 46 kanál, okna stahovací nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.