Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

V 2. 7. 2016 na 23:23, Ghostbuster napsal:

jj, je to vadný kus. nevím kde soudruzi z NDR udelali chybu :kol-32: kazdopadne starý zamok som "pootvoril" a zalial elektrokontakt sprejom a vyzera to ze znovu chodí ako za mlada :-) tak uz len pondelok dufat ze mi ten nemecky shit zoberu a vratia peniaze. a hlavne uvidime ci so starym nebudu problemi. ak nie tak nahodím tapacír a bude hotovo za 0,-  

kratke video s problemom

Vážení, včera jsem vyměnil zámek přesně v těchto dveřích a mám přesně stejnou chybu :(. Jelikož zde nebyla odpověď, tak jsem použil citaci.

Moje dveře se už skoro neodemykaly, tak jsem sehnal náhradu z jiného Superba kde byl nový zámek cca 1rok ( takže je to náhrada). Centrálem jde odemykat/zamykat a pak i bliká kontrolka centrálu= tedy vše safelock ale jak to zkusím na madle řidiče, zamknou se a ihned odemknou. Nevíte co s tím ? Táhlo nehraje roli, zámek to dělal i takhle venku... Nevím co s tím.

Upraveno od Martin P.

• 2 týdny později...

Nový poznatek: VAG hlásí nesmyslný signál, ostatní zámky odemčen/zamčen. Když zamknu přes DO tak jsou všechny SAFE. Když zamknu na madle, zase vyskočí a je odemčen. Mechanicky chodí dobře i zamyká/odemyká dobře. Ale!, když jej z tohoto stavu ručně čudlíkem zatlačím = zamknu, dá stav SAFE a ne zamčeno.

Nemá někdo rozkreslen vstupní konektor a co kam vede? Co na motor a co na mikrospínače a kdy mají být sepnuté a kdy naopak musí být rozepnuté? Pro přední i zadní zámky. 1-6 a 1-8

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.