Martin P. Vloženo 11. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2020 (editace) V 2. 7. 2016 na 23:23, Ghostbuster napsal: jj, je to vadný kus. nevím kde soudruzi z NDR udelali chybu kazdopadne starý zamok som "pootvoril" a zalial elektrokontakt sprejom a vyzera to ze znovu chodí ako za mlada :-) tak uz len pondelok dufat ze mi ten nemecky shit zoberu a vratia peniaze. a hlavne uvidime ci so starym nebudu problemi. ak nie tak nahodím tapacír a bude hotovo za 0,- kratke video s problemom Vážení, včera jsem vyměnil zámek přesně v těchto dveřích a mám přesně stejnou chybu :(. Jelikož zde nebyla odpověď, tak jsem použil citaci. Moje dveře se už skoro neodemykaly, tak jsem sehnal náhradu z jiného Superba kde byl nový zámek cca 1rok ( takže je to náhrada). Centrálem jde odemykat/zamykat a pak i bliká kontrolka centrálu= tedy vše safelock ale jak to zkusím na madle řidiče, zamknou se a ihned odemknou. Nevíte co s tím ? Táhlo nehraje roli, zámek to dělal i takhle venku... Nevím co s tím. Editováno: 18. Listopad 2020, autor: Martin P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin P. Vloženo 19. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2020 Nový poznatek: VAG hlásí nesmyslný signál, ostatní zámky odemčen/zamčen. Když zamknu přes DO tak jsou všechny SAFE. Když zamknu na madle, zase vyskočí a je odemčen. Mechanicky chodí dobře i zamyká/odemyká dobře. Ale!, když jej z tohoto stavu ručně čudlíkem zatlačím = zamknu, dá stav SAFE a ne zamčeno. Nemá někdo rozkreslen vstupní konektor a co kam vede? Co na motor a co na mikrospínače a kdy mají být sepnuté a kdy naopak musí být rozepnuté? Pro přední i zadní zámky. 1-6 a 1-8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.