GT20V Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Zdravím jedná se mi o startér valeo. Mám O1 TDi. Koupil jsem uhlíky na výměnu ale nevím jak je přídělat, pájkou to nedří. Nezkoušely jste někdo lepidlo? http://www.satelitni-komplety-shop.cz/vodive-lepidlo-wire-glue-p-5136821.html Děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Uhlíky nejsou s kablíky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT20V Vloženo 15. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Ano jsou, jen zaboha nedrzej cinem. Koukal jsem vypadaji jako slepene. Na netu se prodava lepidlo i. Nevim nic me nemapada, je to velka plocha na pajku. Nebo tam hodit malinky sroubek. Diky za tipy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT20V Vloženo 15. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Uhliky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Lepidlo určitě ne! Větší páječku. Trafopájka je na tohle málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT20V Vloženo 16. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Taky jsem zkousel a bez uspechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT20V Vloženo 16. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Asi nakonec to hodim do te firmy kde jsem je zakoupil. Delaji repase. Tak tam snad by to umely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Teď mně napadlo, nebodujou, čili svařujou, se takové spoje? Ty spoje jsou teda dost proudově namáhané, takže nějaké měkké pájení nebo dokonce lepení zde asi ne-e. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT20V Vloženo 16. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Ano nakonec je to bodované. Zítra to odvezu kde se startéry repasují... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.