ferda25 Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Tak jsem si malinko hrál a tady je výsledek... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2012 Další malé úpravy... Svítící budíky jen při zaplém zapalování: Různé modely aut: Ať žije koncern: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 To je parádní . Já bych to chtěl taky, ta modrá je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiscz Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 Super, navod jak to udelat by nebyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 a co je tam ine oproti beznym budikom? mam asi rovnake v SUPII a mam pocit, ze je to sakra podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 28. Září 2012 Sdílet Vloženo 28. Září 2012 Horní řádek stále oranžový, v prostředku zobrazení rychlosti, hláška o imobilizéru a pak různé tvary autíček. Akorát to "modrý" mi přijde, jako deformace barvy při focení nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2012 Jo jo ta modrá je spíš chyba foťáku...je to bílá. Jde o to, že na prvních S2 budíky nesvítily celé při denním světle. Svítily jen ručičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 To je parádní . Já bych to chtěl taky, ta modrá je super Je to bílé, "modrá" je jen špatně nastavená bílá ve foťáku. Ale moc pěkné a funkční, mám to již na O2 FL. Super, navod jak to udelat by nebyl? To určitě Ferdá nedá z ruky, je to dost práce jak při přípravě, tak při aplikaci na auto, dělal mě to v pátek a sobotu... Dost práce :-( Horní řádek stále oranžový, v prostředku zobrazení rychlosti, hláška o imobilizéru a pak různé tvary autíček. Akorát to "modrý" mi přijde, jako deformace barvy při focení nebo ne? Není oranžový, ale sytě rudý (špatně nast. bílá ve Ferdově foťáku)... Ostatní bílé. a co je tam ine oproti beznym budikom? mam asi rovnake v SUPII a mam pocit, ze je to sakra podobne. Budíky se rozsvítí ihned po zapnutí zapalování a protočení ručiček, a ne až po zapnutí hlavních světel - to je docela příjemné a užitečné. Rudý horní řádek zlepšuje rychlý pohled s odečtem informace ze středu MaxiDOTu. A dají se nastavit při kodování i správné hodnoty proudů pro OBC (CAN) alarmy žárovek světel při použití LED zdrojů, to je hodně užitečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Další funkce budíků...v nabídce stav vozu lze zobrazit: Telefonní číslo lze nastavit i podle přání.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 A dají se nastavit při kodování i správné hodnoty proudů pro OBC (CAN) alarmy žárovek světel při použití LED zdrojů, to je hodně užitečné. To chci! Jak je slozite to nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 Osobní návštěva...více přes sz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Další možné funkce: 1. Zakázání regulace podsvitu u otáčkoměru a tachometru(budíky budou stále jasně svítít bez občasného efektu tzv. žloutnutí) 2. Volba "Profily" - lze zapnout a vypnout tzv personalizace klíčů 3. Informace v MFD: Dotankovat - informuje o potřebném množství paliva pro dotankování do plné nádrže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 Položka Dotankovat: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikydrtic Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Ferdo ty jsi hračička, ale borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 (editace) Nová funkce...lze aktivovat na všech face Maxi-Dotech(tj. ty první co to nemají) http://forum.skodahome.cz/topic/111541-maxi-dot/?p=1759218 Editováno: 28. Duben 2013, autor: ferda25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Ještě jsem zapomněl na podporu zobrazení stavu baterie a dalších symbolů u nových HF jednotek(teď tam jsou většinou jen čtverečky). Další příjemná věc jsou velká čísla u digitálního tachometru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Co lze na budídích od verze software 0400(MR2011) Aby člověk nevystoupil při zařazené rychlosti u DSG: http://uloz.to/xWotFrjS/nveexport-0001-wmv A tady malá ukázka nových funkcí(ikona bluetooth při spárovaném telefonu, jiné hlášení při asistentu únavy, jiné hlášení safe systému): http://uloz.to/xyw8jtqP/20131208-130719-mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 šikula s tou informací i při nastartovaným motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Dá se zobrazení nastavení tempomatu dokódovat i na mém SII 2.0 TDI z 4/2012? Dá se u ostřiků nějak nastavit, že by to ostřikovalo, třeba až při delším podržení páčky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 (editace) Lze aktivovat trvalé podsvícení celých budíků i při protočení ručiček...tak jak to je u O3 nebo G7. Případně doplnit v budíkách zobrazení ikonky bluetooth v MFD vedle teploty oleje. V rámci servisní informace aktivovat zobrazení doby pro servis + pro výměnu oleje tak jak to má face Superb2. Editováno: 8. Listopad 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čihi Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Ahoj klubáci. Dnes jsem byl u ferda25, vše co šlo dokódovat tak mám . Velká spokojenost. Perfektní profesionální a lidský přístup. Ještě jednou ferdo25 velké dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Zeptám se na jednu věc, která s tím souvisí... ve Octavii 2 jsem měl dvoubarevný horní řádek Maxi-Dotu (např. ikona tankování, apod.), ale v Superbu má tankování samostatný indikátor pod budíkama a dvoubarevný ten Maxi-Dot zřejmě není. Je to krok zpět? Nebo první Superby to měli stejně jako O2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 (editace) V O2 to bylo proto, že některé kontrolky (brzdové obložení, palivo aj.) byly u základních budíků v místě Maxidotu, který je tím pádem pak nahrazoval. Kdežto u SII je uprostřed vždy display a kontrolky jsou rozmístěny pořád stejně v cifernících. Takže není důvod, aby zobrazoval výstrahy barevně. Budíky jsou v tomto stejné jak pro předFL tak pro FL. Edit: Tak teď sakra nevím, jestli to fakt není oranžové když řve o palivo. Koukal jsem na ty obrázky na začátku vlákna a tam je ta vrchní část barevná. Musím se na to zaměřit ;-) Editováno: 13. Listopad 2014, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 (editace) Ne, vše je černobílé.. Ten červený řádek nahoře je ferdova úprava.. Editováno: 14. Listopad 2014, autor: GeorgeFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Ano, ano. Včera jsem si na to vzpomněl, když se mi objevila kontrolka nádržky ostřikovačů - texty byly jen černobílé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.