HonzaV Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Nazdárek pánové. Potřeboval bych takovou radu - potřebuji rozebrat tu přední část vystřelováku. Ví někdo jak na to? Předpokládám, že pod znakem bude šroubek, ale raději se nejdřív zeptám těch, co s tím mají zkušenosti. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 ja myslim, ze se jen rozlomi ne? musis ale poradne zabrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 15. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 ja myslim, ze se jen rozlomi ne? musis ale poradne zabrat No nejsem si s tím úplně jistej... Můžeš se o tom malinko rozepsat, jak jsi to myslel? Nerad bych to zbytečně rozrejpal a pokurvil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 pod znakem je šroubek.....ale bude to potom znat už to nebude orig....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 15. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 pod znakem je šroubek.....ale bude to potom znat už to nebude orig....... Máš na mysli ten znak, nebo celej předek bude podrbanej? Asi bude lepší přizpůsobit tyčku, co je v tom klíči k immu. Ale někdo někde psal, že to může být problémový. Co si o tom myslíš? Ten klíč je fungl a chci ho do 1.8 z 98 v SLX výbavě. Jo a za kolik se dá taková prácička zmáknout? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 pod znakem je šroubek.....ale bude to potom znat už to nebude orig....... Máš na mysli ten znak, nebo celej předek bude podrbanej? Asi bude lepší přizpůsobit tyčku, co je v tom klíči k immu. Ale někdo někde psal, že to může být problémový. Co si o tom myslíš? Ten klíč je fungl a chci ho do 1.8 z 98 v SLX výbavě. Jo a za kolik se dá taková prácička zmáknout? Díky nevim ale snad je to jednoduše napsané pod znakem šroubek a pak se to rozpadne .............. ano IMO ti tam nepůjde podud máš new sadu....a pokud je i orig dalka ale to asi ne tak ta taky nebude makat............... pokud chceš mít plnohodnotný vystřelovák je potřeba.... sada klíčů budíky komfort jednotka airb.jednotka 4x el. dveří konektory práce+nakodování......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 15. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 pod znakem je šroubek.....ale bude to potom znat už to nebude orig....... Máš na mysli ten znak, nebo celej předek bude podrbanej? Asi bude lepší přizpůsobit tyčku, co je v tom klíči k immu. Ale někdo někde psal, že to může být problémový. Co si o tom myslíš? Ten klíč je fungl a chci ho do 1.8 z 98 v SLX výbavě. Jo a za kolik se dá taková prácička zmáknout? Díky nevim ale snad je to jednoduše napsané pod znakem šroubek a pak se to rozpadne .............. ano IMO ti tam nepůjde podud máš new sadu....a pokud je i orig dalka ale to asi ne tak ta taky nebude makat............... pokud chceš mít plnohodnotný vystřelovák je potřeba.... sada klíčů budíky komfort jednotka airb.jednotka 4x el. dveří konektory práce+nakodování......... Mám to takhle, martine. Před časem jsem si koupil neorigo vystřelovák i s přijímačem a namontil do auta... Ale jak je známo, ty neorigo vystřelováky se vykloktávaj a po čase mě to začalo srát... Sehnal jsem si novej PEVNEJ origo 3 tlač a střeva, co jsem měl v tom starým jsem upravil a nandal do prdelky od oriko klíče. Tím mám vyřešený odemykání. Nechal jsem si vyfrezovat dražku do toho origo předku a ještě musím vyřešit immo. Jedna možnost je rozebrat origo předek a dát tam tu starou tyčinku o druhá možnost je říct autíčku, aby mi dralo tu novou tyčinku... No a otázka je, co je snadnější a jestli mi vůbec půjde nakódovat do imma z 98 tyčka z novýho klíčku... ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 nakodovat to nepujde jine imo generace......... jednou jsem to resil a nechtel odtrhnout stitek skoda a vyndavat šroubek tak jsem to odvrtal ze strany kde je pak dalka 5mm vrták a přesně do místa kde je imo ....hodinářská práce........to vyndat................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 15. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 nakodovat to nepujde jine imo generace.........jednou jsem to resil a nechtel odtrhnout stitek skoda a vyndavat šroubek tak jsem to odvrtal ze strany kde je pak dalka 5mm vrták a přesně do místa kde je imo ....hodinářská práce........to vyndat................ Jo to je super napad... V tom neorigo klici je to taky tak... A poradis, kde je to misto, kde vrtat? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 rád ti hodim fotku....ale ted u sebe nemám klíčky od okty..............zítra ráno hodim foto.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 15. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 rád ti hodim fotku....ale ted u sebe nemám klíčky od okty..............zítra ráno hodim foto.............. Super, díky moc... Až si najdu chvíli, pokusím se z fotek udělat nejakej seriál pro případ, že by se do toho třeba chtěl pustit i někdo jinej... Plní to svůj účel a je to vlastně do 2k hotový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 OK...si dobrej že si to tam nabastlil ......hlavně že se to vešlo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Dík... Měl jsem štěstí, že jsem nemusel dělat novej plošňák... Ale i tak bych do toho šel a kdyby ten původní nešel všelijak ubrousit, tak bych si udělal novej... No... klíč bych měl pomalinku vyřešenej a teď co s motorem... Od tý doby, co začaly ty slejváky se mi to dusí a škube.... a když se to zahřeje, tak to stejně netáhne! Už jsem z toho zoufalej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Tak tady je ta fotečka.......................jak vymenit imo a neporušit štítek škoda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Tak tady je ta fotečka.......................jak vymenit imo a neporušit štítek škoda.... Díky moc, Martine. Jakmile přijdu z prace, jdu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.