Jirka Honák Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 Mám problém s kontrolkou na budíku a na maxidotu se stále ukazuje chyba - vadné pravé přední světlo, vadné levé přední světlo. 1) Klíček v základní poloze, ovladač světel - parkovací světla - SVÍTÍ PARKOVACÍ SVĚTLA, potkávací světla vypnuta 2) Klíček v poloze napětí, ovladač světel - potkávací světla - potkávací světla svítí, PARKOVACÍ SVĚTLA SE HLÁSÍ JAKO = VADNÁ ŽÁROVKA 3) Klíček v základní poloze, ovladač světel - parkovací světla - SVÍTÍ PARKOVACÍ SVĚTLA, potkávací světla vypnuta Pokaždé se ukazuje jiné světlo jako vadné (levé, pravé parkovací světlo) Tento stav nastává každý den, s občasnou výjimkou. V chladných ránech je to 100%. Dokáže někdo poradit??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 Nejsou tam LEDky? Jsou to xenony? Není vadný naklápění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Honák Vloženo 26. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2012 Ledka tam nejsou, jsou tam klasické žárovky žluté barvy. Nejedná se mi o vadu naklápění, ale o to že mi nechtěj svítit parkovací světla při nastartování motoru. Svítí pouze jedno ze dvou a ještě je to každej den jiná strana. Jednou levá a jednou zase pravá. Zkusil jsem žárovky vyměnit za nový a dělá mi to stejnej problém, a to že NESVÍTÍ Xenony nevlastním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 tak by to taky mohlo být vadný BSG, docela bych se k tomu přikláněl...... chtělo by to otestovat diagnostikou....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Honák Vloženo 27. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2012 Co to je prosim tě BSG? Asi bude nejlepší to nechat někoho prověřit diagnostikou a uvidímě co najdou. Děkuju za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 (editace) BSG je jedna z řídících jednotek vozu (takto by ti to myslím mělo stačit) Právě řídí ty světla Editováno: 2. Říjen 2012, autor: Jan155 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.