pjdefort Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 Kdyžtak to někam přesuňte, ale nemůžu najít, jaký je nejnovější soft pro můj motor...nyní tam mám 4115, tak by mě zajímalo, jestli jsou i novější a pokud ano, jestli tam je nějakej rozdíl a jestli si můžu zažádat o přehrání na nejnovější (s autem problém neni, jen pro pocit nejnovějšího softu ) Nevím, jestli přehrávají automaticky soft na nejnovější při pravidelných prohlídkách..co na to zkušenější? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 ...v rámci servisu sa to bežne NEPREHRÁVA!!! ... len v prípade aktuálneho problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 Pokud vím, tak soft na nejnovější se v servise automaticky přehrává jen dokud je auto v záruce - a to ještě jen někde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 26. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2012 Auto v záruce je...proto mě zajímá, jestli někdo neví nejnovější verzi..abych si o to kdyžtak řekl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 Pokud je novější verze, značkovej servis po napíchnutí auta na VAS dostane info, že auto spadá do akce k přehrátí SW. Systém to dělá on-line, servis sám fyzicky nic nemá (žádný CD s jiným softem a podobně), všecko se stahuje ze serveru Škoda-Auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 lenže ja stále nechápem,načo nový soft...nové softy sú takmer pre každú adresu,ale riešia sa ako som písal až vtedy,keď príde zákazník s nejakým problémom a vtedy sa postupuje ako písal Ekkar...napichne sa to,vbehne sa cez VAS do príslušnej adresy,kde je problém a tam sa zistí cez on-line systém,či pre danú závadu existuje AKTUALIZÁCIA.. je to jedno,či je auto v záruke,alebo nie (leda tak v zaplatení) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 ř.j.:03C906024B soft.:8555 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 27. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2012 ales-r kdy máš vyrobený auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 Ahoj já mám jinou řídící jednotku s jiným softem. Jestli máš řídící jednotku 03C906024B tak je co jsem našel nejnovější soft 8555. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 27. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2012 Jj mám tohle číslo...tak to je docela vysoký když mám 4115...někdy až pojedu kolem, se schválně zeptám na přehrátí na nejnovější...jestli mi to napíchnou a zjistěj, jestli to je pro mě dostupný..díky, konečně odpověď kterou jsem potřeboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 28. Září 2012 Sdílet Vloženo 28. Září 2012 Když tak jim řekni že když máš puštěnou klimu tak ti při zmáčknutí spojky někdy zdechne motor. Mám to od kolegy z práce má stejnej motor jeho bratranec dělá v servise. Taky sem si to nechal přehrát mám soft.8558. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 4. Červen 2016 Sdílet Vloženo 4. Červen 2016 (editace) Aký mám soft v RJ? 03C906024B BENZIN 4HW BXW 2491 H11 čiarový kód 7JI3DU95J MADE IN ITALY MY2 4HV.B 61601.393.06. CR1 03C906024F 09.05.09 r.v.6/2009 1.4 16V 63kW Editováno: 4. Červen 2016, autor: kimmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 Pripoj VCDS alebo inú múdru diagnostiku a vyčítaj údaje. Z toho čo si napísal to najviac vyzerá na to štvorčíslie 2491, ale vzhľadom na to, že tieto údaje si odpísal z nejakého fyzického miesta, a podľa toho čiarového kódu asi z riadiacej jednotky, vôbec by som sa tým neriadil, a to obzvlášť pri 7 ročnom aute (ak si jazdil do autorizovaného servisu, mohli ti tam nahrať novší SW aj bez tvojho vedomia). Treba napojiť kábel a pozrieť sa tak. Ak nemáš diagnostiku, tak zájdi do servisu, tam ti verzi SW povedia bez problémov, a za mierny poplatok ti nahrajú aj najnovšiu verziu (ak by si chcel). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 Toto som ofotil z RJ ale môžeš mať pravdu že to už môže byť prehraté na vyžšiu verziu,keď pôjdem na výmenu oleja tak to zistím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Zdá sa mi maximálna drzosť účtovať si prehratie softu RJ pokiaľ má niekto problém.Ak je oprava na voľnobeh s klímou (občasné zhasnutie) soft na BXW 8555 tak by to mali prehrať zdarma.Nie je predsa chyba na strane zákazníka.škodovka niečo predáva a mala by zato zodpovedať a nie niečo predajú čo neni ok a potom to riešia new softom a zákazník si to musí zacvakať. Keď si kúpi niekto operačný systém Microsoft tiež nemusí pri aktualizáciách platiť,ja teda nie.Je to max .drzosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Ťahať sem Windows ako príklad je strela do vlastného. Čo sa týka tvojho problému, ak nemáš už záruku a nereklamoval si daný problém nikdy počas záruky, tak nemôžeš očakávať opravu zadarmo. Iné by to bolo, ak by si daný problém neúspešne reklamoval počas záručnej doby, alebo auto by si mal ešte v záruke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Dobre teda,záruka už neni,auto som kúpil na jeseň,kedy klíma nebola treba,iba sa odskúšala či funguje.Tak teda pôjdem do autorizáku kde mi zistia verziu softu RJ,ak nemám náhodou najnovší čo mohlo byť urobené pri niektorých predchádzajúcich návštevách predošlého majiteľa,ale aj nemuselo.Flešnú na najaktuálnejší,zaplatím a spokojný odídem,no opäť to bude robiť ako písa fikoCZ v stati zhasnutie motora pri pustenej klíme,flash nepomohol.Prídem znova že to stále robí a čo potom,vymením x vecí zaplatím x penazí a nakoniec výsledok neistý ba žiadny akurát vycucali zo mňa peniaze.Podnikanie na slovensku.Môj mechanik odišiel z autorizáku,lebo sa nemohol stotožniť s ich prácou a nútením ľudí ošklbať kde sa dá. Ak ŠA vie o tomto probléme tak je na nich aby to odstránili na ich náklady aj keď je auto po záruke. Ale ako poznáme prípad kauzy VW a emisiami a odškodnenia VW v USA a Európe netreba sa čudovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 Teoreticky môžeš zájsť do servisu s tým, že máš problém X a žiadaš jeho odstránenie (s tým, že teba nezaujíma ako, len chceš vedieť dopredu cenu opravy). Ak ho neodstránia výmenou dielov Y, prípadne ďalších, tak by si nemal nič platiť. Ale musíš si postrážiť, že čo máš na zákazke) Ak tam bude odstránenie vady, tak môžeš reklamovať neúspešnú opravu. Ak bude výmena dielov bez konkrétneho dôvodu, tak máš smolu. Ale chápem, že si frustrovaný, lebo všeobecná prax je naozaj taká, ako si opísal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 7. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2016 (editace) No vidíš nakoniec sme skončili spoločným názorom,len ma sere že to doteraz neni vyriešené,ale ja to urobím inak. V pondelok 11.7. idem na kontrolu LPG po 15 000 km a tam im poviem nech sa na to pozrú a nech mi v programe LPG naladia aby mi to ten voľnobeh udržalo to sa dá a budem mať pokoj. Editováno: 7. Červenec 2016, autor: kimmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 (editace) AK má niekto skúsenosti s flashom softwaeru RJ takej ako mám ja,niekoľko článkov vyžšie,fabia II 1.4 16V 63kw r.v. 5/2009 a je zo ZS kraja tak nech napíše skúsenosti,pretože som bol v autorizáku v GA a mali aktualizáciu na môj typ motora BXW a to verziu 8555,(jedná sa o zhasínanie klímy po zošliapnutí spojkového pedálu a horšie studené štarty).Dokonca mi to ukázal v PC že to existuje a nakoniec ma obdyl že technik to nebude robiť lebo sa odpáli RJ motora. Potrebujem vedieť kde v ZS kraji alebo aj dalej by to bez problémov preflešovali s LPG. Editováno: 1. Říjen 2018, autor: kimmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 31. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2018 Vistacar Hodonín a verzia 8555 je v RJ,žiadny problém ani s zástavbou LPG.Dnes som aktualizoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 Takže problém so štartami vyriešený ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 2. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2018 Asi to nepomohlo,včera ráno 8C štart Ok,večer z roboty 15.5C na druhý pokus,dnes doobeda 18,5C OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maruten1707 Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 Aký mám soft v RJ Škoda Roomster? r.v.12/2009 1.4 16V 63kW 03C906024R BENZIN 4HW BXW 4117 H11 čiarový kód 7V43BM19J MADE IN ITALY MY2 4HV.R 61601.422.06. CR1 03C906024F 01.09.09 dá sa to nejako spoľahlivo zistiť z tých údajov alebo je to možné len ze diagnostiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 Cez diagnostiku, asi uz tam mas aj tak iny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.