Márty'SP Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Zdravím vás.Našel jsem kryt pod motor http://www.nahradni-dily-zh.cz/zbozi/75859/Predni-kryt-motoru-SKODA-SUPERB-I-r-v-02-02-.htm a zajímali by mě na něj vaše názory.Jestli byste si ho za tak nízkou cenu koupili nebo je to spíš šmejd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 pokud tem kryt už nemáš, za 300 bych ho na zkoušku klidně vzal. Pokud chceš jistotu, kup originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Čína je Čína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 jj přesně tak.Vyzkoušej a uvidíš.Origo kryt je mnohonásobně dražší ale taky ti praskne když najedeš tam kde nemáš takže to prubni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 30. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2012 (editace) Dobře díky za rady.Ten pod motor totiž nemam vubec a pod převodovku je jen polovina a drži na tkaničce od mikiny kterou jsem tam musel dát když při 150km/h se z poloviny utrhnul.Koukal jsem že tam mají ještě jeden ale už za 500 kč s tim,že ten první je z ASB+PVC a ten dražší z polyethylenu.Jenže v plastech se nevyznam co je lepší.Prubnu ty levný a dám vědět jak na tom jsou pro případný další zájemce Editováno: 30. Září 2012, autor: Márty'SP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 já kupoval taky levný kdysi a musím ti říct že jsem musel po stranách dělat díry abych ten kryt mohl přichytit k podběhům tak jak je originál.Dával jsem za to asi cca 700kč takže se toho neboj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 30. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Jj koupim je a uvidime.Nechci si kupovat jeden original za 3500kč a druhej za 3000kč je to jen kus plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 jasne jak pise Vick rubni tam i ten obyc splni Ti funkci jakou ma splnovat amas jedno jestli Ti praskne origo nebo fals, kdyz ho dobre upevnis tak jak ma tak neodleti dej i nove sruby i z prevlecnyma matkama vetsinou ty stare jsou vymackane cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 1. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 jasne.pak dam vedet jak na tom jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 8. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 (editace) Tak dnes jsem namontoval ty kryty.Jde o polskou výrobu.Nejsou samozřejmě naprosto přesný ale všema dírama víceméně pasovali ani jsem nemusel nic vrtat jsou tam i diry na podběhy.Tak už záleží jen na tom aby něco vydrželi. Editováno: 8. Říjen 2012, autor: Márty'SP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 No vidíš a zase nějaká kačka ušetřená. Pokud s nima někde nebouchneš tak vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.