Publikováno Září 30, 201212 r Zdravím vás.Našel jsem kryt pod motor http://www.nahradni-dily-zh.cz/zbozi/75859/Predni-kryt-motoru-SKODA-SUPERB-I-r-v-02-02-.htm a zajímali by mě na něj vaše názory.Jestli byste si ho za tak nízkou cenu koupili nebo je to spíš šmejd.
Září 30, 201212 r pokud tem kryt už nemáš, za 300 bych ho na zkoušku klidně vzal. Pokud chceš jistotu, kup originál.
Září 30, 201212 r jj přesně tak.Vyzkoušej a uvidíš.Origo kryt je mnohonásobně dražší ale taky ti praskne když najedeš tam kde nemáš takže to prubni.
Září 30, 201212 r Autor Dobře díky za rady.Ten pod motor totiž nemam vubec a pod převodovku je jen polovina a drži na tkaničce od mikiny kterou jsem tam musel dát když při 150km/h se z poloviny utrhnul.Koukal jsem že tam mají ještě jeden ale už za 500 kč s tim,že ten první je z ASB+PVC a ten dražší z polyethylenu.Jenže v plastech se nevyznam co je lepší.Prubnu ty levný a dám vědět jak na tom jsou pro případný další zájemce Upraveno Září 30, 201212 r od Márty'SP
Září 30, 201212 r já kupoval taky levný kdysi a musím ti říct že jsem musel po stranách dělat díry abych ten kryt mohl přichytit k podběhům tak jak je originál.Dával jsem za to asi cca 700kč takže se toho neboj.
Září 30, 201212 r Autor Jj koupim je a uvidime.Nechci si kupovat jeden original za 3500kč a druhej za 3000kč je to jen kus plastu.
Září 30, 201212 r jasne jak pise Vick rubni tam i ten obyc splni Ti funkci jakou ma splnovat amas jedno jestli Ti praskne origo nebo fals, kdyz ho dobre upevnis tak jak ma tak neodleti dej i nove sruby i z prevlecnyma matkama vetsinou ty stare jsou vymackane cus
Říjen 8, 201212 r Autor Tak dnes jsem namontoval ty kryty.Jde o polskou výrobu.Nejsou samozřejmě naprosto přesný ale všema dírama víceméně pasovali ani jsem nemusel nic vrtat jsou tam i diry na podběhy.Tak už záleží jen na tom aby něco vydrželi. Upraveno Říjen 8, 201212 r od Márty'SP
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.