Publikováno Říjen 22, 201212 r zdravím, viete mi niekto poradit ako demontovat budik u superba? dakujem
Listopad 30, 201212 r Ahoj všichni, nechci zakládat nové forum, protože jich tu je až až, tak se zkusím zeptat tady. Mám supa 2,5 TDi, 2004. Demontoval jsem budíky a měnil si podsvícení na modré. Po instalaci zpět, krásně svítí budíky modře, ale maxík mi začal hlásit chybu airbagu dále mi stále svítí ESP což nechápu proč... A maxidot je takový čtvrerečkovaný a špatně čitelný. Zkoušel jsem jestli má dobré kontakty, ale nenašel jsem chybu. Mohl byste mi s tím někdo poradit co a kde jsem udělal špatně ?? Moc dík za každou radu!!!
Prosinec 1, 201212 r airbag ti sviti kvoli tomu ze si pravdepodobne zapol zapalovanie ked si mal odpojene budiky... a maxidot mas to len zle zlozene od znova rozobrat a poriadne zlozit chce to chladnu hlavu a ESP ti bude svietit asi na zaklade toho airbagu .. chce to VAG a zmazat chyby vela stastia... Upraveno Prosinec 1, 201212 r od Lukas1450
Prosinec 1, 201212 r souhlasím, je to hodně pravděpodobne že jsou tam zapsany chyby, a to blikani maxika, bud jen špatně spojené nebo nekde něco spálené....
Prosinec 5, 201212 r Zdar chlapi, tak po koupi VAG1 a instalace VAG-COM 304 i s virtuálním Windows XP jsem konečně odstranil chybu airbagu ) Ale jak jsem psal že mi svítí i ESP, tak ten den se k tomu přidalo i ABS a blikání ruční brzdy . Ve Vagu když tam hodím ABS brzdy, tak mi to třikrát zapípá. Když kouknu na chybové kódy, tak mi to píše: VAG-COM verze: IHR 304.0 Autosoft Číslo dílu řídícího modulu: 3U0 614 517 D Komponent a/nebo - verze: ABS/ESP front 1314 Kódodvání softwaru: 00000 Kód opravny: WSC 00000 2 Nalezeny chyby: 01044 - rid.jedn. chybne kodovana 35-00 - - 00778 - Snimac uhlu rizeni (G85) 66-10 - srovnani neprovedeno - Sporadicky a když je smažu a odejdu, opět mi to třikrát zapípá a nic se nestane... Když se na chyby podívám znovu jsou opět tam??!! Co to?? Upraveno Prosinec 5, 201212 r od Tomáš Těšínský
Prosinec 6, 201212 r ok a jak nakoduji znova ABS? nebo spíše jaký kod tam mám napsat? Superb 2.5 TDi 2004
Prosinec 6, 201212 r a kolik by sis představoval zaplatit, kdybych se stavil a pokusili jsme se to dát dohromady? Pokud bys byl tak ochotný...
Prosinec 8, 201212 r Můžu se zeptat kde by se dalo sehnat to modrý podsvícení?Viděl jsem to u známýho na Fabii I s tim že teplotu a nádrž má bíle.Ale už to tak koupil.Chtěl bych to taky
Prosinec 8, 201212 r To je pokud se nepletu napájený na tišťáku.Do toho nepujdu mohl bych to oddělat.Napadlo mě z VW.Ale nevim kde sehnat.
Prosinec 8, 201212 r Tak ono to není zas tak těžký jen to chce mít ty správný věci.A jak se říká i mistr tesař se může utnout.Proto bych radši měnil něž upravoval ale uvidíme.
Prosinec 8, 201212 r A když bych to dal předělat budu potom to muset píchnout na VAG nebo pokud neotočim klíčkem se to po znovu zapojení bude chovat jako dřív?
Duben 25, 201411 r už sem se já blbec pořádně podíval a našel sem tady odkaz na uložto.cz http://www.uloz.to/5719141/servisni-prirucka-superb-rar
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.