Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravím, viete mi niekto poradit ako demontovat budik u superba? dakujem

Stáhni si dílenskou příručku.

• 1 měsíc později...

Ahoj všichni, nechci zakládat nové forum, protože jich tu je až až, tak se zkusím zeptat tady. :) Mám supa 2,5 TDi, 2004. Demontoval jsem budíky a měnil si podsvícení na modré. Po instalaci zpět, krásně svítí budíky modře, ale maxík mi začal hlásit chybu airbagu :( dále mi stále svítí ESP což nechápu proč... A maxidot je takový čtvrerečkovaný a špatně čitelný. Zkoušel jsem jestli má dobré kontakty, ale nenašel jsem chybu. Mohl byste mi s tím někdo poradit co a kde jsem udělal špatně ?? Moc dík za každou radu!!!

airbag ti sviti kvoli tomu ze si pravdepodobne zapol zapalovanie ked si mal odpojene budiky... a maxidot mas to len zle zlozene od znova rozobrat a poriadne zlozit chce to chladnu hlavu :) a ESP ti bude svietit asi na zaklade toho airbagu .. chce to VAG a zmazat chyby :) vela stastia...

Upraveno od Lukas1450

souhlasím, je to hodně pravděpodobne že jsou tam zapsany chyby, a to blikani maxika, bud jen špatně spojené nebo nekde něco spálené....

Zdar chlapi, tak po koupi VAG1 a instalace VAG-COM 304 i s virtuálním Windows XP jsem konečně odstranil chybu airbagu :)) Ale jak jsem psal že mi svítí i ESP, tak ten den se k tomu přidalo i ABS a blikání ruční brzdy :(. Ve Vagu když tam hodím ABS brzdy, tak mi to třikrát zapípá. Když kouknu na chybové kódy, tak mi to píše:

VAG-COM verze: IHR 304.0

Autosoft

Číslo dílu řídícího modulu: 3U0 614 517 D

Komponent a/nebo - verze: ABS/ESP front 1314

Kódodvání softwaru: 00000

Kód opravny: WSC 00000

2 Nalezeny chyby:

01044 - rid.jedn. chybne kodovana

35-00 - -

00778 - Snimac uhlu rizeni (G85)

66-10 - srovnani neprovedeno - Sporadicky

a když je smažu a odejdu, opět mi to třikrát zapípá a nic se nestane... Když se na chyby podívám znovu jsou opět tam??!! Co to??

Upraveno od Tomáš Těšínský

Dík za každou radu :)

Upraveno od Tomáš Těšínský

mas dost brzdovej kvapaliny ???

nutné znova nakodovat ABS a udělat základní nastavení snímače natočení G85!

ok a jak nakoduji znova ABS? nebo spíše jaký kod tam mám napsat? :( Superb 2.5 TDi 2004

podle typu brzd, motoru tvého auta.. na dálku to nenakodujem

a kolik by sis představoval zaplatit, kdybych se stavil a pokusili jsme se to dát dohromady? Pokud bys byl tak ochotný... :)

Můžu se zeptat kde by se dalo sehnat to modrý podsvícení?Viděl jsem to u známýho na Fabii I s tim že teplotu a nádrž má bíle.Ale už to tak koupil.Chtěl bych to taky :kol-28:

Jedině předělat podsvícení.

To je pokud se nepletu napájený na tišťáku.Do toho nepujdu mohl bych to oddělat.Napadlo mě z VW.Ale nevim kde sehnat.

Ve tvém okolí se určitě najde někdo kdo to přepájí.

Tak ono to není zas tak těžký jen to chce mít ty správný věci.A jak se říká i mistr tesař se může utnout.Proto bych radši měnil něž upravoval ale uvidíme.

Jelikož jde tohle mimo mě tak jsem si to nechal předělat.

A když bych to dal předělat budu potom to muset píchnout na VAG nebo pokud neotočim klíčkem se to po znovu zapojení bude chovat jako dřív?

To nevím. Napiš S-talkerovi, ten je odborník.

Dobře díky.

• 1 rok později...

kde stahnu tu dílenskou příručku??

už sem se já blbec pořádně podíval a našel sem tady odkaz na uložto.cz

http://www.uloz.to/5719141/servisni-prirucka-superb-rar

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.