Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím chtěl bych vědět jestly nemáte někdo zkušenost s výměnou budíku,protože tam není teplota motoru tak to vyndat z jiného modelu kde ta ručička je.chtěl bych vědět nápady.docela mi tam chybí nechápu proč to tam není.

• o 5 měsíců později...
  • o 9 měsíců později...
Vloženo

Zdravim,

ako dopadla vymena budikov? Ideto bez problemov? Chcel bz som dat za zakladne s palubnym pocitacom. A teplota motoru mi tiez dost chyba.  Roomster

Vloženo

pokud nemáš climatronic tak ano...   budíky jsou pěkné, číslo dle mého není důležité.. jsou pro předfacelift FII nebo Rommster pro benzín.. jsou s pinem immo.. číslo nemám u sebe..

Vloženo (editace)

jsou 3 typy budíků -

1. bez palubního pc - to máš ted ty předpokládám

2 s palubním pc - ukazuje údaje palubního pc + venkovní teplotu /neukazuje teplotu motoru/

3. zvlášt budíky na teplotu motoru, ukazuje údaje palubního pc, radia, venkovní teplotu, v případě HF ukazuje kdo volá

u varianty 2 a 3 nutné vyměnit páčky pokud nemáš ted palubní pc - na přepínání údajů palubního pc, dodělat čidlo venkovní teploty pokud není climatronic

já mám na prodej variantu č.2 /starší/ pro benzínový motor, páčky na přepínání palubního pc mám také

maxidot pro benzin i diesel mám také

Editováno: , autor: Milhausek
Vloženo (editace)

tvoje fabia ma modrou kontrolku studene chladici kapaliny? Pak ma i cervenou, pokud se prehreje, tak nevim, prijde mi ten budik zbytecnej.. stejne je softwarove upravenej tak, z eukazuje furt 90 st i kdyby trakare padaly.. budik tam neni protoze cost saving.. cili uspora vyrobnich nakladu...

Editováno: , autor: JirkaBrno
Vloženo

A to je na tom smutné.

Teploměr sice vypadá líp, ale to co ukazuje je stejné jako ty kontrolky.

Teploměr oleje na maxiku je něco jiného. Ten snad nelže, jenže zase až od 50stupňů. 

Vloženo

No pozná se jestli je úplně vymrzlý, a nebo se ohřívá. Ale jak dosáhne přijatelnou hodnotu, z devadesátky se nehne. To ať mě nikdo netvrdí, že je termostat tak perfektní, že tu devadesátku (v létě - v zimě) dokáže tak přesně udržet.

Vloženo (editace)

Ale proč to tají skutečnost?

A teď jsem si vzpomněl. Na Feldě mě po nějakých letech, najednou teplota ukazovala trochu měně, než jsem byl zvyklý. Asi o 15-20 st méně. A už jsem začal pátrat, a měřit teploměrem, jestli podchází termostat, nebo teploměr lže. Bylo to čidlo teploměru.

Tady 70 - 120st. Furt dobré.

Editováno: , autor: jipol57

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...