Pawouk Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Aby se ti dostalo rady,jednu jsem ti dal. Chápenzí? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 no, je tady vic dotazu od ostatnich a mnohem debilnejsich, ale to je ok. jenze manfroto se jen blbe zapsal a ikdyz posledni dobou ma konverzace na zde bezne urovni, dycky ho dost hnusne odpalkujete, to je diskriminace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Pawouk: To ja samozrejme taky, ale po par letech je prohodim, bo ten prvni je osoupany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 11. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 u nás se používají oba vystřelováky..aby nemusel jeden řidič čekat na druhého mimo domov.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas79 Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Super diskuze jeden sklopný klíč se řeší v patnácti příspěvcích. Ono není hloupý dotaz jako hloupý dotaz - nikdo nemůže vědět vše a tak ze zeptá. Ale asi jsou tu i tací, kteří odpověď vědí a přesto se ptají jen aby vyvolali nějakou diskuzi. Brzy očekávám otázku, jestli má Rapid dvoutónovou houkačku nebo něco podobného . Trochu to tu zavání: http://cs.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet) To je jen můj O.T. názor, netřeba komentovat, možno smazat. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Myslím,žes to trefil naprosto přesně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Je to to samé, jako když se jinde řeší na 50stránkách výměna nového znaku....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Jen dořešení mé situace: prodejce odstoupil od smlouvy (což jsem rád, protože se mi jeho jednání a chování vůbec nelíbilo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 11. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 tady něco místo dvoutónové houkačky kterou má (skoro)každý Rapid:http://www.auto.cz/cesky-trh-kvetnu-2013-vsechny-modely-skoda-top-10-74966 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Jen dořešení mé situace: prodejce odstoupil od smlouvy (což jsem rád, protože se mi jeho jednání a chování vůbec nelíbilo). Takže Rapid nebude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 11. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 (editace) Angel@Devil: určitě jsi rád ,že to takto dopadlo.. hodně štěstí při výběru nového vozu..co máš v záloze za značku? Editováno: 11. Červen 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Jen dořešení mé situace: prodejce odstoupil od smlouvy (což jsem rád, protože se mi jeho jednání a chování vůbec nelíbilo). tak snad sezenes neco lepsiho, mrkni i po skladovkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Pawouk: nebude, prodejce odstoupil manfroto: ano, jsem rád, protože mi to bylo hodně nepříjemné, budeme hledat něco jiného .. extra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 No já to myslel obecně,to odstoupení jsem pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 11. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 (editace) to věřím,že to bylo nepříjemné..po objednání auta se znovu jde do prodejny maximálně něco dořešit,přiobjednat výbavu,ale tohle..rychle na to zapomeň..jen ten čas běží bez auta..snad ještě užiješ aspoň jara.. z Čekání na Rapida je rázem loučení s Rapidem,aspoň tedy s tím objednaným.. Editováno: 11. Červen 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 to máš pravdu, ale budu hledat dál a uvidím, na co narazím Každopádně budu sledovat tyto vlákna abych se něčemu přiučil a něco dověděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
allty Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Zdravím vás.. též jsem jeden z vás čekatelů na rapida a troufnu si tvrdit že nejmladší.. Každopádně tohle forum často sleduji a když jsem se dočetl ohledně obměnění fresh výbavy nedalo mi to spát a zavolal jsem prodejci který mě ujistil že není možné aby byla FRESH výbava změněna již u objednaných modelů... respkt..(u mého modelu).. objednávali jsme v půlce května a prý bude auto za 14 dní na salonu.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 (editace) 77 nebo 63kw? JEstli 77kw tak budu pekne nastvanej Editováno: 11. Červen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 allty: je prodejce a prodejce Někteří mají auta naházená již předem do výroby, tam je to jasný. Já objednával na konci května a do dneška jsem se nedozvěděl, zda vůz vůbec objednal do výroby. Nevěděl jsem číslo komise, výrobní týden, nic. Navíc ani ohledně výbavy nebyl schopen mi dát jasnou odpověď Takže můžeš být rád za tvé podmínky Tak mi napadá, není tu někde založen nějaký topic ohledně prodejců? Bylo by to také zajímavé čtení, kdo a jaké zkušenosti kde má, jak se pohybují cenově atd. Kdo by měl zájem, mohl by hned nahlédnout, pomohlo by to určitě a měli bychom nad čím plkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 hele, já myslím, že tu víceméně nikdo nemá dopředu kupní smlouvu (ta se podepisuje až při předání), ani nikdo nezná číslo komise, a než dealerovi naskočí předběžný týden výroby taky trvá třeba 14 dní (pokud to nemá předobjednaný). Nicméně mně se to už posunulo na 28kt...juchů....doufám že to ještě šoupnou trochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 (editace) Já smlouvu podepsal hned, číslo komise neznám, protože to ani vědět nepotřebuju, předběžný týden prodejci naskočí ihned po zadání auta do systému (nevím jak dnes, ale dřív mi můj prodejce vždy ukázal tabulku vekteré byly dvě kolonky v jedné předběžný výrobní týden a po 100% zaplánování do výroby v druhé přesný termín) Už jsem to psal, to nepodepsání kupní smouvy se mi moc nezdá. Nejsem právník, ale dle mého názoru nemá závazná objednávka stejnou váhu jako kupní smlouva. Vidím v tomto přístupu zadní vrátka i když asi pro obě strany... rogerer: Už aby to bylo... Editováno: 12. Červen 2013, autor: martineQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 (editace) tak to nevím, u mě to trvalo dva týdny než mu tam letos naskočil předběžný týden...při koupi minulého vozu to trvalo cca 7 dní...., to je asi jedno Editováno: 12. Červen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Je pravda, že jsem někde četl, že byli nějké problémy s dodávkou motorů 77kw...tak možná proto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Co jsem se teď ptal na 77 kW skladovku, tak vesměs mi prodejci z kraje říkali, že maji ještě pár kusů ve výrobě a doba dodání je 2 měsíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 12. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 (editace) http://www.auto.cz/ nový ceník od srpna..výbava jde pomalu ale jistě směrem dolů.. pokud to takhle půjde dál,přestane být pro nás auto za tyhle peníze zajímavé..bohužel.. Editováno: 12. Červen 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.