martineQ Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Hmm, to zavání tím, že milý prodejce neobjednal včas a chystá se s tebou trošku vymr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas79 Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Asi taky půjde o to, jestli se kupní smlouva odvolává na tu objednávku. Pokud ano, melo by byt dodáno dle objednávky. Já jsem auto kupoval taky jen na objednávku, bez kupní smlouvy. Kupní smlouvu nepodepisuj a máš to bez starostí - auto bude vyrobeno, ty přijdeš s objednávkou a zkontroluješ, že je tam vše, co tam být má. "nepodstatné konstrukční změny nebo barevné odchylky" tady je důležité slovo "nepodstatné" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 souhlas, já taky nikdy nepodepisoval předem kupní smlouvu.....ono možná záleží na formě financování, kde v případě úvěru vlastně není kupní smlouva ale jakási třístranná úvěrová smlouva....a ono závazná objednávka, takovej canc papíru moc "závazný" asi taky nebude kor když po mně třeba ani nechtěli zálohu ...jinak když má Angel@Devil dodání do 9.8. tak to je presne do konce 32kt....divny....,,,já bych se toho zas tak nebál....pokud nemáš kupní smlouvu tak si žádnou asi ještě nepodepisoval a když ti přijde jiný auto než sis objednal tak to prostě nepodepíšeš a 3 měsíce jsou víceméně takový standard Klid, dobře to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 MartineQ: no ani bych se nedivil, hnal jsem to přes majitele, tak asi dostal čistírnu a teď se třeba "mstí" Lukas79: Ne ne, na závaznou objednávku se to vůbec neodkazuje. Nepodepisuj to se lehko řekne, nerad bych pak nějaký tahanice a problémy, to to raději vyřeším hned. Ano , to slovo nepodstatné pod tím si může každý vyložit co chce a neukecám to uvidíme, počkám na 9.hodinu a pak budu vědět víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Rozhodujici je samozrejme, co platilo v den podepsani smlouvy. Ostatne i tu na foru byl pripad cloveka, co mu dodali auto bez vybavy, ktera se jeste v dobe objednani dodavala a pak uz ne, a vytriskal to z nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 To je přesně to co mě zajímalo, jestli se to vubec někomu stalo a jak to dopadlo...evidentně dobře...tak uvidíme:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 11. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 to je ale pěknej humbuk kolem objednávek a dodávek..není lepší počkat,až bude kolem výbav aut trochu klid a vše aspoň na nějakou dobu ustáleno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas79 Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 manfroto: už je ustáleno - můžeš klidně objednávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 11. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 klidně objednávat?? no,uvidíme po celozávodce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diver Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Jakej humbuk. Toto se děje rok co rok při obměně modelového roku po dovolené. Je to tak u všech modelů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 11. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Diver:však píšu..uvidíme až po celozávodce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 11. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 v konfigurátoru,nemůžu najít rapida..asi se tam právě konaj nějaké předělávky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 twl,.......... nez neco napises,.... precti si laskave par prispevku viz. vyse,... bylo to tady receno !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 11. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 tvl...vše přečteno po celozávodce se rozhodne..u mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 11. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 je pravda,že k novéku vozu dostane majitel jeden výklopný klíč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas79 Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 (editace) manfroto: než napíšeš nějaký inteligentní dotaz, zkus se podívat aspoň do ceníku , tam najdeš spoustu odpovědí. A to nemluvím o manuálu, ale to už má asi pro tebe moc stránek . Až se po celozávodce rozhodneš, dej vědět jak - třeba tu bude od tebe aspoň jeden příspěvek k tématu, do té doby nemusíš přispívat do diskuze, zlobit se na tebe nikdo nebude, neboj. EDIT: V ceníku je napsáno: "Centrální zamykání s dálkovým ovládáním (jeden sklopný klíček), Safe systém" - ACTIVE 4 100 Kč, vyšší výbava (Ambition + Elegance) v ceně... Nechápu, že tohle někdo nepochhopil. Editováno: 11. Červen 2013, autor: Lukas79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 11. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 (editace) Lakus79: piš k tématu a věcem kolem rapida,tvé věty o ničem tu nikoho nezajímají a k mé otázce se raději už nevyjadřuj...Třeba mi tu nějaký majitel rapida odpoví na dotaz ke klíčům..k nové Fábii jsem dostal dva vystřelovací.. Editováno: 11. Červen 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 manfroto brzdi,plácáš tady jako obvykle nesmysly,tvé plky nikoho nezajímají,dáváš sem příspěvky jeden za druhým po několika málo minutách - snad umíš příspěvky editovat,ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Na to nemusím být majitel.Rapid má jenom jeden sklopný klíček a pokud chceš dva,tak si musíš přikoupit Alarm.Viz ceník. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 11. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 (editace) díky Dix1 aspoň někdo normální odpověď tak to je celkem málo..aspoň nevystřelovací náhradní by to chtělo.. Editováno: 11. Červen 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 nevystrelovaci jeden je k tomu samozrejme taky, celkem tedy 2ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 11. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 dík,konečně plnohodnotná odpověď.. neptám se jen za sebe..mám tu víc adeptů(zájemců) a světe div se,ne všichni zvládají pc a net.. to jen na vysvětlenou těm nechápenzí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 To je tedy zase uzasna uspora s temi klici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 (editace) manfroto,taky stačí zajít k prodejci a zeptat se. Chápenzí? Hm,úspora,neúspora,u auta vždy používám jen jeden klíč,ten druhý mě vždy leží v šuplíku nepužitý... Editováno: 11. Červen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 11. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 (editace) od čeho je potom tohle fórum? s každou otázečkou k prodejci? tak to máš pravdu to teda nechápenzí.. mike_k: to máš teda pravdu to i Fábie má 2ks vystřelováků.. Editováno: 11. Červen 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.