Spaceback P7P7 Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Tak pevný termín předání mám 24.6.dneska zaplacena záloha. Najeto cca 3 tis.km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíc15 Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Yozef: jj dobré,svezení klidné a vše šlapalo jak mělo a až provedu chip na 77kW,bude to ještě lepší Jinak jak už někdo psal v jiném vláknu, tak jsem hned potratil tu krytku na tažné oko vzadu,jsem couval na parkovišti a končí to menším kopečkem s trávou,lehce jsem dojel na pípání,pak jdu do kufru pro věci a ouha,krytka se už válela pod autem Tak jsem ji hodil do kufru a vyřešeno Jinak jsem si raději dal do kufru i tu škrabku na sníh od nádrže. Nenechavců je všude dost. Dokonce jsem v autě našel i síťku na upevnění nákupu v kufru a ty zábrany do výklenku v bocích (nevím zda to není ale standart u mého stupně výbavy). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blaza93 Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Zdar chlapi, uvažuji o koupi rapidu s motorem 1.6 TDI 85KW, kdo ho má, tak jak jezdí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Myslim, že ho tady ještě nikdo nemá. A při cenovém rozdílu asi jen tak mít nebude, možná časem někdo jako roční auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Zdar chlapi, uvažuji o koupi rapidu s motorem 1.6 TDI 85KW, kdo ho má, tak jak jezdí? Dotazu by slušelo nové vlákno. Když tak "Pawouk" přesune :-) Jezdí jako lenivější TSI s dobrou vyhlídkou na tahání přívěsů či jízdě s objemnějšími pasažéry :-) Ale porovnej si veškeré rozdílové aspekty motoru TDI oproti motoru TSI a pak si spočítej provozní náklady obou variant se zohledněním předpokládané doby vlastnictví a nájezdu km. Pokud peněženka nerozhoduje, tak rozdíl v jízdě získáš zkušební jízdou s předpokládaným obsazením vozu a řiď se při rozhodování svým pocitem a uspokojením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Problem je vubec najit takove auto jako predvadecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blaza93 Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 O finance tolik nejde, jsem zvyklý na benzín i diesel, ale jde o to že jezdím často na hory s plným autem a ač má 1.2 TSI dobré jízdní vlastnosti tak mám strach že tento motor utahám, líbila se mi ta 1.4 TSI ale v manuálu, tak práce z tohoto důvodu uvažuji o naftě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 co to je často ? 6 - 8 za rok ? to tomu motoru nic neudělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Ja mel 1.6 TDi 77kW a byl jsem maximalne spokojenej (viz. me vlakno). Jen odhlucneni motoru nebylo uplne idealni, zato spotreba bezkonkurencni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adrian250 Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Ahojte som medzi vami na čekačke mám objednaný rapid od 26.8. dnes presne mesiac a nemožem sa dočkat kolko to bude este trvat? V predajni vravel 2-3 mesiace koľko ste realne čakali? Škoda rapid liftback, farba béžová cappuccino, 1,2 TSI 66KW výbava ambition extra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Adriane... jaká je cenovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adrian250 Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 12700€ cez kamošoveho znameho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 tzn. kolem 340 tis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Přes kámoše trochu dost, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Pokud treba stoji 400 tak je to pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Přes kámoše trochu dost, ne? ona se cena Rapidů krapet změnila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 zdražili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 o dost, můj stál v červenci 2014 ( ale objednán v dubnu ) cca 340tis, dělal jsem si konfiguraci cca 2-3 měsíce zpátky a vyšel na 390tis... za současný situace, pokud nepotřebuju vyloženě místo vzadu, tak by daleko rozumnější volba byla F3 combi, vyjde levnějš a lépe vybavená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slzic Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 Objednáno 21.srpna a už je hotový, jsem zvědavý za jak dlouho dorazí do autosalonu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 Je to opravdu zajímavé, ale taky bych řekl že za peníze za které jsem to tenkrát koupil bych to už dnes asi nepořídil. Když si to nabouchám do konfigurátoru tak jsem minimálně o 50tis jinde. o dost, můj stál v červenci 2014 ( ale objednán v dubnu ) cca 340tis, dělal jsem si konfiguraci cca 2-3 měsíce zpátky a vyšel na 390tis... za současný situace, pokud nepotřebuju vyloženě místo vzadu, tak by daleko rozumnější volba byla F3 combi, vyjde levnějš a lépe vybavená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 Na Slovensku jsou ceny vyšší. o dost, můj stál v červenci 2014 ( ale objednán v dubnu ) cca 340tis, dělal jsem si konfiguraci cca 2-3 měsíce zpátky a vyšel na 390tis... O padesát tisic Ambition nezdražil. Už jsem v sousedním vlákně dával v dubnu kompletní rozpis. Za 390 tis. je vyšší výbava Style. Letos zdražil benzinový Ambition oproti loňsku o cca 25-30 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 já ale nemluvil o konkrétní výbavě ale o mém voze jako takovém. A hlavně o Ambition Fresh, teď jsem si tu konfiguraci dělal znova, je to 40tis rozdíl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 no... to už je zase docela dost peněz... jinak si ale myslím, že Rapid vypadá pořád líp jak F III... a bude i větší, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 (editace) cca 10% je tam zdražení - což je dost. design je subjektivní - F3 pěkná je, Rapid mi přijde designem více modernější. Místem je to úplně stejný, akorát vzadu má Rapid více místa. F3 pro mladou rodinu, Rapid pro rodinu kde už jsou děcka větší... F3 je lepší poměr cena/výkon Editováno: 30. Září 2015, autor: Rypicong 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 (editace) Rapid mi i pro menší děti přijde lepší. Ony ty sedačky s pětibodovými pásy jsou obrovské. V Rapidu jdou dveře otevřít div ne do pravého úhlu - výhoda pro nastupování a vystupování, popř. nandavání/vyndavání spícího děcka. A dítě člověku nekope do zad i když je přední sedačka posunuta hodně dozadu. Do širšího kufru v pohodě dostanu synkovo kolo, víceméně na šířku, takže zbývá víc prostoru na tašky a dcerky odražedlo, ale s tím bych si poradil i u fábky. Konec konců, co jsem dokázal naskládat do kufru Matizu mi dodnes přijde jako malý zázrak. Jsme dneska moc rozmazlení, DDRoni dokázali do Trabanta naložit výbavu na měsíční dovolenou, zatímco kámoš se s dvěma malými dětmi neposkládá do Zafiry s rakví na prodloužený víkend. Editováno: 30. Září 2015, autor: camillio 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.