Publikováno Říjen 25, 201212 r Může mi prosím někdo poradit jak seřídit světla, když seřídím tlumená světla podle předpisu tak dálková svítí jenom asi 30 metrů přede mne a když dálková seřídím aby svítila asi těch 100 metrů tak s tlumenými oslňuji, co s tím
Říjen 25, 201212 r Mam stejny problem, tak se taky rad dozvim co s tim. Potkavaci sviti normalne, ale dalkovy moc blizko pred auto.
Říjen 25, 201212 r hosi nevim co tady studujete teda,.... ale mate to docela zajimavy jenom dodam ze nastavite potkavaci a dalkove jsou odvozeny od potkavacich protoze je logicke ze to je jako celek nemate nasazeny treba blbe zarovky ?
Říjen 26, 201212 r seridit tlumeny a jit od toho nic na tom stejne neni k vymyslu a jeste kdyz to nevidim tak nedokazu poradit zkus svetlo nafotit i nejak vevnitr kdyz sundas zadni kryt a videlo by se pak snad uz jenom koupit novy svetla ale to si myslim ze je kravina ze to bude stejny ale jestli chces seridit zvlast DALKOVE zvlast TLUMENE ( POTKAVACI ) ..... tak si kup svetla bud ANGEL ci DEVIL EYES tak to seridis vsechno zvlast nic jinyho me bohuzel nenapada
Říjen 26, 201212 r tak pak asi ty dalkovy sviti hur nez jsem od nich cekal :-) prijde mi totiz ze i obyc H4 sviti lip nez tohle, ale je pravda ze uz je mam trosku zazloutly.
Říjen 27, 201212 r nastavovala si to na regloskope,alebo len tak niekde na stene,poprípade garážovej bráne??...potenciometer na ovládanie sklonu svetiel dať do polohy 0 a potom nastaviť..ako písal Lukason,tak sú tam len dva šróbky na nastavenie,čiže hore/dolu a doľava/doprava....ak sa ti to nezdá,tak by som zabehol trebárs na STK a tam za malé všimné si to nechal skontrolovať/nastaviť...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.