Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

čau chtěl bych se zeptat jak vydělat plast na fabii I v kufru (po otevření kufru ten plast, mezi světlama) :-) Díky za odpověď

Editováno: , autor: RomanRS
  • o 2 měsíce později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj,

mám problém s demontáží horního plastového krytu u kufru.Nesvítí mi horní brzdové (podélné) světlo a tak se tam potřebuju nějak dostat.Znáte někdo nějakou rychlou vychytávku?

Fabia combi - elegance 2001.

Děkuji za každou radu.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj, nechci vytvářet nové vlákno... Zeptám se tady ;) 
Poradíte mi, jak sundat plast >> pod volantem, ten s páčkou na otevírání kapoty <<. 
Potřebuji vyměnit páčku na uvolnění zámku kapoty. Ani hrubší silou se neuvolní.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Nemáte někdo nějaký návod, jak namontovat nazpět dolní plastovou výplň pátých dveří, abych něco nepoškodil. Nějak se mi nechce vejít mezi boční plasty.

F I  HB

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak jsem to nakonec udělal podle svého. Podle tohoto návodu to prostě nejde!!

Je nutné odmontovat oba boční plasty, takže nejprve horní kryt třetího brzdového světla. Poté boční plasty ven. Teprve pak jde nacvakat spodní plast bez poškození horních vodících výstupků ve spojích s bočnímy plasty. Podle mého to takhle museli dělat i při výrobě.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...